Binnaz Abla

falcialimi merak ettim şimdi ama efsunlara yollamıştım bakmış bile zaten
oof o kadar para döktüm ki hele ki şu 2 haftada..
kahve baktırsam mı falcialimede ya bilemedim şimdi:26:

ayy biz sebep olmuş olcazz yinee :) bugün dursun sonra baktırırsın şekerim ozaman :)

ayy biz sebep olmuş olcazz yinee :) bugün dursun sonra baktırırsın şekerim ozaman :)

hazır içmişim bugün diye şey ettim ama:)))
ama çıktı dediniz napiyiiiiim:)
tamam sabredeyim de fal krizim gelirse ona da baktırayım
belki oda zaman söyler diye merak ettim:)

hazır içmişim bugün diye şey ettim ama:)))
ama çıktı dediniz napiyiiiiim:)
tamam sabredeyim de fal krizim gelirse ona da baktırayım
belki oda zaman söyler diye merak ettim:)

ayy onuda bayramda baktır şekerim bari bugünlük kalsın :) ben kendime hiç bişiy harcamıorum bütün maaş fallara gidio resmen :)

ayy onuda bayramda baktır şekerim bari bugünlük kalsın :) ben kendime hiç bişiy harcamıorum bütün maaş fallara gidio resmen :)

evet evet bayramda da ona baktırayım:))
fal parasına çok üzülüyorum bir sürü kıyafet alırdım kendime ama bütün paramı yatırdım resmen

evet evet bayramda da ona baktırayım:))
fal parasına çok üzülüyorum bir sürü kıyafet alırdım kendime ama bütün paramı yatırdım resmen
Yazık günah vallahi.Ben üç haftadır baktırmıyorum bundan sonra asla yeni falcı (online kategorisinde)denemek istemiyorum.İkı üç favori ismim var şu an için.Eğer dedikleride çıkarsa yoluma sadece onlarla devam etmek istiyorum.

katılıyorum ama insanın hayatı kötü gidince fal rahatlatıyo terapi gibi.yada kötü fal çıkarsa daha kötü yapıyo:) ama olumsuza alıştırmasınıda sağlıyo gibi geliyo bana
hayırlısı tabi herşeyi Allah bilir.
sabredebilsem keşke bende böyle ara ara dönemlerim oluyo.kötüyken fala sarıyorum hep abarttıkçada abartıyorum

Gunaydin arkadaslar dayanamadim aksam katina gonderdim ama pes dedim hic bisey yazmadan bukadarmi hersey bilinir ve cok guzel seyler soylemis herkesemi olumlu konusuyor acaba yoksa bulutlarin uzerindeyim suan

Gunaydin arkadaslar dayanamadim aksam katina gonderdim ama pes dedim hic bisey yazmadan bukadarmi hersey bilinir ve cok guzel seyler soylemis herkesemi olumlu konusuyor acaba yoksa bulutlarin uzerindeyim suan

Ben de gonderdim dun, beklemedeyim ay heyecanlandım, sonucları paylasırımmm sizlerle:))

Günaydın Kızlar

Gün gece Selena hanım'a atmış olduğum katina falı gelmiş..
Aylardır Haleh hanım,Rezzan abla ve Nesibe'nin olucak dediği mevzuya olmayacak demiş atmış..ve çok kesin konuşmuş..
Zaten sonuc ya evet,ya hayır olucak..Bakalım zaman kimi haklı,kimi haksız çıkarıcak...
ama şunu söyleyeyim diğerlerinin çokca nokta atışı olduğu gibi mevzuda,Selena'nın hiç nokta atışı hiç yok :26:

valla kızlar bende nokta atışları vardı selenanın 2 3 ay içinde müddet verdi bakalım nolcak

Telvede şöyle güzel el falı bakmayı bilen var mı? Baktıran oldumu hiç el falı?

Fal kesinlikle terapi ama etkisi çok kısa süren bi terapi.Ertesi gün herşey aynı.Yeni bi fal ve falcı ihtiyacı.Çorap söküğü gibi.Online çokta rahat olduğu için bi süre sonra bağımlılığa dönüşüyor.Bir,iki kişi belirleyip ara ara onlara baktırmak en doğru sonucu verir sanırım.Yaz dönemi sardım online işine ama Allah a şükür ki bayağı bir soyutladım kendimi.Daha öncede yazdığım gibi üç haftadır baktırmıyorum en küçük bir istekte duymuyorum.Ara ara benim favori isimlerime baktırırım.Yüzyüzr baktırdıklarımda olacak mutlaka .Yeter zaten.Hastalık durumuna getirip kendimi iradesiz bir insan gibi görmek istemiyorum.Darısı tüm uzaklaşmak isteyenlerin başına...

nokta atışınıbilemiyorum ama bu kadar benimle ilgili yasanan herşeyi bilmesi beni biraz şüphelendirdi belkide kuruntu kadının hisleri hakikaten çok iyi bilemedim şimdi

Benim acilen Nesibe'ye baktırmam lazım ne zaman ona baktırmak istesem bir şey oluyor Nesibe ortalarda olmuyor yine 3-4 gündür ortalarda yok inşallah girer bugün sisteme hep takip ediyorum faceden
@ozgoktu: ben baktım binnazabla ya fiyatlar aynııı

bende nesibe diye ölüyorum kaç gündür.
seni çok iyi anlıyorum:)
tellweye sardım yine ama paraları orayada bayılmak istemiyorum
tellwede kimleri öneriyosuuun ama sormam lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…