Binnaz Abla

kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum ve öpüyorum sizi:)
bu arada bir yolun vardan sağolsunlar eski fallarım geldi.tekrar dinleyince ve okuyunca aşktaki olumsuz olaylar,eğitim,aile,sosyal çevre ile ilgili tüm olaylar çıkmış :)) olumlularda ise tık yok:)

Kimler olumsuzdu ☹

Venus' ten fal yorumum geldi, oldukca uzun ve ayrintili bir faldi, hic oyle hikaye anlatmamis gayet mantikli seyler soylemis memnun kaldim ben hic umut vermeden olani ifade etmis, selenaya da yeni baktirdim o da benzer seyler soylemisti hatta bugun bilgehatuna da fal atmistim ama venusu online gorunce dayanamadim :)) iyi bayramlar kizlar <3

cnm venusambere ne attın? kahve tarot?

Kimler olumsuzdu ☹
olumsuz derken yasayacagım olumsuz şeyleri bilenler canım.olumsuz olan yoktu aylin ve fama ya atıyorum ben zaten enerjım onlarla bir yeni birilerini denemiyorum bir de atarsam serüven e atarım anlık durumlar ve düşünceler için kitap falı ıle onunla enerjımız uygun.

Bana bu dediklerinin hiçbiri çıkmadı ne olumlu be olumsuz dedikleri

Fama' da bir seyler oldugunu ben de hissedip inatla atiyorum da bi turlu gunune gelemiyorum :) ilk attigim cok pembeydi cikmadi, ikinci attigim olumsuzdu ve cikti ucuncu attigimin hic alakasi bile yoktu benimle ki fal kendi icinde bile celisiyordu

Fama' da bir seyler oldugunu ben de hissedip inatla atiyorum da bi turlu gunune gelemiyorum :) ilk attigim cok pembeydi cikmadi, ikinci attigim olumsuzdu ve cikti ucuncu attigimin hic alakasi bile yoktu benimle ki fal kendi icinde bile celisiyordu
Ben doğru famayi yakalıyorum demek ki ☺ ağzımı açık bırakıyor seviyorum tarzını

Kızlar herkese iyi bayramlar size başıma geleni anlatayım :):)
Konumuz bir kahve falı nasıl gönderilemez . Sabahtan beri kahinellaya kahve falı atayım diye çabalıyorum evet sabahtan beri ve bir türlü kısmet olmadı.. Nasıl mı ? Kahve fotolarını binbir sıkıntıyla sisteme yükledim ve yüklerken cok bekledim nihayet başardım derken sistem saçma bi şekilde falımı kahinellaya ulaştıramadı durumu Müşteri hizmetlerine bildirdim falı iptal edip tekrar gönderin dediler yani sorun şu fal gönderdiğim mobilde gözüküyor ama masaüstünde baktığımda fal yok yani nasıl olduysa fotolar yüklenmesine fal taşebi başarıyla alındı demesine rağmen fal oluşmamış.. Tabi ben bundan ders alıp falı göndermemeliydim di mi ? Bi kaç saat sonra yine göndermeyi denedip fotolar yine kastı ama inat ettim başardım fal kahinellaya ulaştı 14. Sıradayım oh ! Ama başıma geleni söyliyim kahinellanın profiline basarken nasıl olduysa parmağım iptal et e gitti ve fal iptal :)
Allahım demek ki istemiyo diyebiliyorum bana bırak çözümü başkasında arama diyo galiba .. Yorum sizin

Canım bu kadar kendini heder etmene gerek yok ben baktırmıştım hiçbi nokta atışı bi özellik yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…