Binnaz Abla

Benim de kahinelladan falım geldi hiçbirşey bilemememiş. Artık Selena'yı bekliyorum son umut

Canım bu kadar kendini heder etmene gerek yok ben baktırmıştım hiçbi nokta atışı bi özellik yoktu..

Benim de kahinelladan falım geldi hiçbirşey bilemememiş. Artık Selena'yı bekliyorum son umut

Bu kahinella bi tek bana mı tutturdu yahu bende de nasıl bir enerji varsa kimseye tutturamayan falcılar bana tutturuyor kahinella, defnesultan, sibella1 vs.

Binnazda 22 den önce fal yorumlama saati 4 müş yeni mi oldu bilmiyorum ama yine en kalite yer orası yani. Bir de telefondan kolay açılsa

Binnazda 22 den önce fal yorumlama saati 4 müş yeni mi oldu bilmiyorum ama yine en kalite yer orası yani. Bir de telefondan kolay açılsa

Yeni değil eskiden de vardı. Fal siteleri arasında en çok binnazı seviyorum. Hem site tasarımı olarak hem müşteri hizmetleri açısından. Falalemin mobil sitesi çok iyi, müşteri hizmetleri de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…