Benden istemedi canım istemez herhalde diye düşünüyorum :))Teşekkür ettim :) referans falan istiyor mU acaba, Başımıza gelmeyen şey değil valla
Hüma bal'ı yakaladım, merakla bekliyorum falınıFalalemde de %25 indirim varmış Rezzan ablaya attım. Bu bayramda kampanyaları es geçmemiş oldum
canım gelince falın yazar mısın? bende fal atmak istiyorum ama atacak kimseyi bulamıyorum
bayram seyran demiyoruz fallarla yine başımız beladaFama' da bir seyler oldugunu ben de hissedip inatla atiyorum da bi turlu gunune gelemiyorum :) ilk attigim cok pembeydi cikmadi, ikinci attigim olusuzdu ve cikti ucuncu attigimin hic alakasi bile yoktu benimle ki fal kendi icinde bile celisiyordu
Doğru Fama'yı yakalayıp cıkan var mı kızlarrr??
Kızlar Didem'i bekliyorum, ama Ist. Topikte Zehra kim, Güzel şeyler yazmışlar burda baktıran var mı?
75 ti en son canım
Ben dün bütün falcıları sildim
@Aysemelek77 canım arkadaşa Zehra ablanın numarasını verirmisin rica etsem :)
Bir süre baktırmak istemiyorum canımdidem bana da döner inşallah.
symgem sen niye sildin canım bütün falcıları, bişey mi oldu. canın mı sıkıldı?
Bir süre baktırmak istemiyorum canım
Ondan sildim:) rehberimde de temizlik yaptım açıkçası genel bir temizlik canım:)
Kötü birşey yok çok şükür :))
Daisyim falın sonu yok ya ..tamam canım sevindim, kötü bişey olmasın da.
bende bu ara çektim kendimi. didem bakarsa son olsun diyorum.
ben...Doğru Fama'yı yakalayıp cıkan var mı kızlarrr??
Ben attım baya bekletti 10 saat kadarMedyum su yaman a fal atananız var mıı ? Beğenen var mı acepp :))
Kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınız :) Ben Baldankabak, o hesabımı bir türlü aktifleştiremedim. Bunu da teee ocakta dondurduğumda yine baldankabağı aktifleştiremediğim için almıştım kısmet bugüneymiş
Nasılsınız bakalım ne var ne yokA audrey_24 BlueDaisy duygusuz_girl MissCherryBlossom gollom @thalix etiketlemeyi unuttuklarımdan özür diliyorum şimdiden :))
Kılzar ben eskiyi kapatalı epey epey vakit oldu. İtinayla patlayanları yazmaya geldim, kimse bana sen başkasına aşık olacaksın demedi. Bir kişi hariç. Sıralıyorum efenim : PATLAYANLAR: Fama, Fatima, SELENA hem de su filan da patladı ama severim kendisini, bilge özdoğru, Alev tansel, Rezaan abla, MERYEM, Aylin, Naira Şuman, Sedee, Nesimee, Klotho, serap sultan ve daha nicesi..
Hayırsızın biri için epeyce üzüldüm coğunuz biliyorsunuz, gel zaman git zaman ben başkasından hoşlanmaya başladım. O zaten peşimdeydi. Bunu falda gören iki isin Tellwe DERİN ve SERÜVEN. Özellikle serüven adamın adını kitap falında patır patır söyledi. Ha ben yine öküzlük yaptım ama bu iki isim durumu net bildiler. Onun dışında famaya yenikten attım anı iyi bildiği için ama hangi famaya attım bilemedim, duygusuza danışmaya geldim
Hepinizi özlemişim iyi bayramlar canlar
Kızlar serüvene kitap falı atıcam da siz nasıl soruyosunuz sorunuzu? Mesela şimdi bi ilişkim var bi sıkıntımız da yok çok şükürne diyeyim genel aşk hayatım diye mi sorayım yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?