Binnaz Abla

Hüma bal'ı yakaladım, merakla bekliyorum falını Falalemde de %25 indirim varmış Rezzan ablaya attım. Bu bayramda kampanyaları es geçmemiş oldum

canım gelince falın yazar mısın? bende fal atmak istiyorum ama atacak kimseyi bulamıyorum

Fama' da bir seyler oldugunu ben de hissedip inatla atiyorum da bi turlu gunune gelemiyorum :) ilk attigim cok pembeydi cikmadi, ikinci attigim olusuzdu ve cikti ucuncu attigimin hic alakasi bile yoktu benimle ki fal kendi icinde bile celisiyordu
bayram seyran demiyoruz fallarla yine başımız belada Fama 'nın bene ilk falı bı tuhafta ama kesin bişey var kart martk okumuyo. Hiiçç Fama -Meryem gıbı soylemiş ikinci falını egerki beni tanımıyosa ki Meryem zaten bkmıyo bana falını cok begendım doktumuş resmen. Sankı Meryem'in falını okudum gibi geldi. Tebrik ederim geecek acısından zaten ıstedığım bişeyi soylemiş ama olumsuzu yumusak bir uslubla.

didem bana da döner inşallah.

symgem sen niye sildin canım bütün falcıları, bişey mi oldu. canın mı sıkıldı?
Bir süre baktırmak istemiyorum canım
Ondan sildim:) rehberimde de temizlik yaptım açıkçası genel bir temizlik canım:)
Kötü birşey yok çok şükür :))

Bir süre baktırmak istemiyorum canım
Ondan sildim:) rehberimde de temizlik yaptım açıkçası genel bir temizlik canım:)
Kötü birşey yok çok şükür :))

tamam canım sevindim, kötü bişey olmasın da.
bende bu ara çektim kendimi. didem bakarsa son olsun diyorum.

Kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınız :) Ben Baldankabak, o hesabımı bir türlü aktifleştiremedim. Bunu da teee ocakta dondurduğumda yine baldankabağı aktifleştiremediğim için almıştım kısmet bugüneymiş

Nasılsınız bakalım ne var ne yok A audrey_24 BlueDaisy duygusuz_girl MissCherryBlossom gollom @thalix etiketlemeyi unuttuklarımdan özür diliyorum şimdiden :))
Kılzar ben eskiyi kapatalı epey epey vakit oldu. İtinayla patlayanları yazmaya geldim, kimse bana sen başkasına aşık olacaksın demedi. Bir kişi hariç. Sıralıyorum efenim : PATLAYANLAR: Fama, Fatima, SELENA hem de su filan da patladı ama severim kendisini, bilge özdoğru, Alev tansel, Rezaan abla, MERYEM, Aylin, Naira Şuman, Sedee, Nesimee, Klotho, serap sultan ve daha nicesi..

Hayırsızın biri için epeyce üzüldüm coğunuz biliyorsunuz, gel zaman git zaman ben başkasından hoşlanmaya başladım. O zaten peşimdeydi. Bunu falda gören iki isin Tellwe DERİN ve SERÜVEN. Özellikle serüven adamın adını kitap falında patır patır söyledi. Ha ben yine öküzlük yaptım ama bu iki isim durumu net bildiler. Onun dışında famaya yenikten attım anı iyi bildiği için ama hangi famaya attım bilemedim, duygusuza danışmaya geldim

Hepinizi özlemişim iyi bayramlar canlar

Kızlar serüvene kitap falı atıcam da siz nasıl soruyosunuz sorunuzu? Mesela şimdi bi ilişkim var bi sıkıntımız da yok çok şükür ne diyeyim genel aşk hayatım diye mi sorayım yardımcı olur musunuz

baldankabak hoşgeldin Ankara'da cafe falcılarında bilen oldu mu hiç bu durumu?

naber kız :) Canım senin hatırladığım kadarıyla selenayla enerjin uyuyordu bence devam et ama serüvenin kitap falında değişik bir şey var yahu. Bence ilişkim var bizi neler bekliyor vs diye sor bakalım gerçi kitap falında soruya göre 3 kere açıp kapatıyormuş bu soru pek bir genel olur ama denemeni isterim serüveni

bir de lunaya enerji falı attım eskisi için otur dua et bu adam hayatından çıktığı için demiş doğru da demiş galiba :))

bu arada sema su falını pek beğenemedim bakalım gelecek odaklı olduğu için göreceğiz. Sema su falı benimle de uymadı diyenimiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…