- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
baldankabak hoşgeldin Ankara'da cafe falcılarında bilen oldu mu hiç bu durumu?
Bu kitap falını ben de çok merak etmeye başladım. Kimi önerirsiniz kitap falı için, bir de kitap falı baktırıp, söylenenleri yaşayanlar oldu mu?naber kız :) Canım senin hatırladığım kadarıyla selenayla enerjin uyuyordu bence devam et ama serüvenin kitap falında değişik bir şey var yahu. Bence ilişkim var bizi neler bekliyor vs diye sor bakalım gerçi kitap falında soruya göre 3 kere açıp kapatıyormuş bu soru pek bir genel olur ama denemeni isterim serüveni
bir de lunaya enerji falı attım eskisi için otur dua et bu adam hayatından çıktığı için demiş doğru da demiş galiba :))
bu arada sema su falını pek beğenemedim bakalım gelecek odaklı olduğu için göreceğiz. Sema su falı benimle de uymadı diyenimiz var mı
Baldanımm hoşgeldinnnnaber kız :) Canım senin hatırladığım kadarıyla selenayla enerjin uyuyordu bence devam et ama serüvenin kitap falında değişik bir şey var yahu. Bence ilişkim var bizi neler bekliyor vs diye sor bakalım gerçi kitap falında soruya göre 3 kere açıp kapatıyormuş bu soru pek bir genel olur ama denemeni isterim serüveni
bir de lunaya enerji falı attım eskisi için otur dua et bu adam hayatından çıktığı için demiş doğru da demiş galiba :))
bu arada sema su falını pek beğenemedim bakalım gelecek odaklı olduğu için göreceğiz. Sema su falı benimle de uymadı diyenimiz var mı
hoşbulduk hayatım cafe falcılarına sanaldakiler kadar düşkün değilim ben. Sadece evimde özge var o bana yeni kişiyi yeni kişinin eskisi ile olan bağlantısını söylemişti. Çok sasırmıstım ama 2.falında çok fostu, o da eskisi ile görenlerden bana yeni kişi için dikkat et bu adamı araya ara sıcak olarak alma dedi ben adamı ana yemek yaptım
Baldanımm hoşgeldinnninşallah çok mutlusundur Allah bozmasın mutluluğunu selena hala çok iyi bende ama yazını da okudum o yüzden aklım serüvene kaydı. Bikaç kez baktırdım kitap falına bi daha mı denesem diyorum
ay hayırlı olsun bebek musmutlu olun inşallah
Bu kitap falını ben de çok merak etmeye başladım. Kimi önerirsiniz kitap falı için, bir de kitap falı baktırıp, söylenenleri yaşayanlar oldu mu?
Sende normalde selena tutmuyo muydu yoksa bu sefer mi tutturamadı?hayatım daha önce tutmadıysa deneme biliyorsun bu iş enerji işi. Bende de selena tamamen patladı yeni kişi sormama rağmen su falında yeni kişi göremedi mesela
Sende normalde selena tutmuyo muydu yoksa bu sefer mi tutturamadı?
ben serüven in de telwe den kurtulmasını ıstıyorum kıtap falını eşsiz buluyorum.. öyle de sorabilirsin beni neler bekliyor aşk hayatımda da diyebilirsin canımmKızlar serüvene kitap falı atıcam da siz nasıl soruyosunuz sorunuzu? Mesela şimdi bi ilişkim var bi sıkıntımız da yok çok şükürne diyeyim genel aşk hayatım diye mi sorayım yardımcı olur musunuz
Semayı bende beğenmedimnaber kız :) Canım senin hatırladığım kadarıyla selenayla enerjin uyuyordu bence devam et ama serüvenin kitap falında değişik bir şey var yahu. Bence ilişkim var bizi neler bekliyor vs diye sor bakalım gerçi kitap falında soruya göre 3 kere açıp kapatıyormuş bu soru pek bir genel olur ama denemeni isterim serüveni
BermudacımBaldanımm hoşgeldinnninşallah çok mutlusundur Allah bozmasın mutluluğunu selena hala çok iyi bende ama yazını da okudum o yüzden aklım serüvene kaydı. Bikaç kez baktırdım kitap falına bi daha mı denesem diyorum
Ben de beğenmedim canım semayı @karkuresi ayrıca günahını almayayım ama tanıdık biri olduğunu düşünüyorumSemayı bende beğenmedim
Fena değildi canım
Şehrazat on numara su baktı bana
@karkuresi sen baldankabak mısınnno kadar mutlu oluyorum ki eskilerden birilerini sitede görünce hoş geldinnn
Kızlar hüma bal'dan falım geldi. Çok tatmin etmedi açıkçası benikötü değildi ama beni hayretlere de düşürmedi. Anı ve geçmişi yorumlaması iyiydi. Karakter analizinde yanıldığı yerler olmuş. Gelecek için dedikleri çıkar mı bekleyip göreceğim. Ama dedikleri çıkmadığı sürece tekrar baktırmam.
@karkuresi hoşgeldinserüvenin kitap falına bende bayıldım ağzım açık okumuştum. Hatta eski erkek arkadaşıma da okutmuştum o da çok şaşırmıştı. Erkek arkadaşından ayrılacaksın demişti ama zaman olarak sonbaharı vermişti 3 gün önce ayrıldık:) %50 tutturmuş oldu
ayrıca mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?