Binnaz Abla

baldankabak hoşgeldin Ankara'da cafe falcılarında bilen oldu mu hiç bu durumu?

hoşbulduk hayatım cafe falcılarına sanaldakiler kadar düşkün değilim ben. Sadece evimde özge var o bana yeni kişiyi yeni kişinin eskisi ile olan bağlantısını söylemişti. Çok sasırmıstım ama 2.falında çok fostu, o da eskisi ile görenlerden bana yeni kişi için dikkat et bu adamı araya ara sıcak olarak alma dedi ben adamı ana yemek yaptım

Bu kitap falını ben de çok merak etmeye başladım. Kimi önerirsiniz kitap falı için, bir de kitap falı baktırıp, söylenenleri yaşayanlar oldu mu?

Baldanımm hoşgeldinnn inşallah çok mutlusundur Allah bozmasın mutluluğunu selena hala çok iyi bende ama yazını da okudum o yüzden aklım serüvene kaydı. Bikaç kez baktırdım kitap falına bi daha mı denesem diyorum

ay hayırlı olsun bebek musmutlu olun inşallah

hayatım daha önce tutmadıysa deneme biliyorsun bu iş enerji işi. Bende de selena tamamen patladı yeni kişi sormama rağmen su falında yeni kişi göremedi mesela

hayatım daha önce tutmadıysa deneme biliyorsun bu iş enerji işi. Bende de selena tamamen patladı yeni kişi sormama rağmen su falında yeni kişi göremedi mesela
Sende normalde selena tutmuyo muydu yoksa bu sefer mi tutturamadı?

ben serüven in de telwe den kurtulmasını ıstıyorum kıtap falını eşsiz buluyorum.. öyle de sorabilirsin beni neler bekliyor aşk hayatımda da diyebilirsin canımm

Semayı bende beğenmedim
Fena değildi canım
Şehrazat on numara su baktı bana

Tellwede bence duvar falci ile konusabilme kismi guzel iletisim acisindan, gecen bilgehatuna attigimda kendisi biraz gec bakabilecegini yazdi, bu sekilde ilgili olmasi hosuma gitti

Bermudacım
Serüvene kitap falı baktırdığında 2 kere aynı şeyleri mi söyledi canım ?

Kızlar hüma bal'dan falım geldi. Çok tatmin etmedi açıkçası beni kötü değildi ama beni hayretlere de düşürmedi. Anı ve geçmişi yorumlaması iyiydi. Karakter analizinde yanıldığı yerler olmuş. Gelecek için dedikleri çıkar mı bekleyip göreceğim. Ama dedikleri çıkmadığı sürece tekrar baktırmam.

@karkuresi hoşgeldin serüvenin kitap falına bende bayıldım ağzım açık okumuştum. Hatta eski erkek arkadaşıma da okutmuştum o da çok şaşırmıştı. Erkek arkadaşından ayrılacaksın demişti ama zaman olarak sonbaharı vermişti 3 gün önce ayrıldık:) %50 tutturmuş oldu
ayrıca mutluluklar

Kızlar merhaba, yaklaşık olarak bir buçuk yıldır online ve yüz yüze baya bi fal baktırdım tutturanlar da oldu patlayanlarda. Bu konuya da ara sıra bakıyodum. Ben de baktırdığım falcıları paylaşmak istedim.
Fal alemde:
Falmela:Şu anı ve karakter özellikleri çok iyi bildi.Fiziksel olarak kalbimdeki kişiyi tam olarak tarif etti.Anı bilmek isterseniz baktırın iki ay kadar süre verdi çıkarsa yazarım.
Kaderci:Natsuri falı diye bi şey varmış sırf merak ettiğim için baktırdım beni çok şaşırttı.Hiç ihtimal vermediğim bi kaç bi şeyi bildi ki bunları en yakın arkadaşım bile bilmez.Ve beni bana anlattı resmen.
Aylin sayın:Başlarda aylini çok beğeniyodum ama sonradan hiçbi şey bilememeye başladı. İlk iki falı efsaneydi ama sonra saçmalamaya başladı belki daha sonra tekrar denerim bunu.
Gizem erdoğan:Hala bakıyor mu bilmiyorum ben mart gibi baktırmışım ve bende patlamış geçmişi bile bilememiş
Alexi dikanof:Bu falım da eski ama alexinin başka yerlerde de hesabı var aynı isimle bana çok olumsuz konuşmuştu moralimi bozmuştu kesinlikle olmaz o iş dediği kişiyle beş ay sevgili olduk artık siz düşünün nasıl bi yorumcu olduğunu
Meryem:Meryemi çok beğeniyorum bende bildiği çok fazla şey oldu gelecek konusunda öngörülerine hastayım daha yaşamadan, ben kendimden emin olmadan o yaşayacaklarımı söyledi çoğu zaman sevdiğim bi falcıdır ara ara baktırırım
Rezzan abla: Rezzandan memnun kamayan tek benim heralde ya bende tutturamıyor bu kadın.Ses tonu falan rahatlatıyo, ama genelde sorduğum soruya yorum yaparak geçiriyo falı ve fazla olumlu konuşuyor bence gerçekleri söylemiyor çok fazla
Binnazdaki baktırdıklarım:
Hilal mutlu:Ortalama bir falcı çok daha iyileri var, Bende verdiği tarihler tutmuş eski fallarımı okudum dün tekrar atmıştım ama bu sefer pek memnun kalmadım
Benna küçüker:Beğeniyorum, geleceği bildi bende olacak dedikleri oldu genelde
Elmas sezer:Bu falımda eski biraz hala bakıyor mu bilmiyorum ama çok iyi bakmış, dediği bir çok şey çıkmış
Selin imer:Fazla pembe tablo çiziyor
Hülya demir:Bende hiçbir şey bilememiş enerji meselesi tabii ama anı ve geçmişi de mi bilmez insan,ben memnun kalmadım param boşa gitti
Ayşe melek:Ben beğeniyorum tutturduğu noktalar olmuş
Biryolunvar:
Araf:Bu siteyi yeni keşfettim bi kaç gün önce arafa su falı attım.Normal hayatımda da kahveden ziyade su baktırmayı tercih ederim param oldukça.Benim için doyurucu bir faldı.Merak ettiğim sorular yanıt buldu.Haziranda ankarada yüz yüze kendi falcıma su falı baktırmıştım dedikleri onunla çok paraleldi, verdiği terihlerde paralel.Ben beğendim.Su falı daha iyi bence anne adlarıyla falan bakılıyor o yüzden daha kesin gibi geliyor bana.
Fal kutusu:
Tattaret:Ben online tarot ve katina baktırmayı pek sevmiyorum kartlara dokunmadan ekrandan seçince olmuyor gibi geliyor.Negatif düşünerek seçtim galiba bu kez de.Katina baktırdım.Eski sevgilimle alaklı soru sordum üstelik.Bana falda hiç ilişki yaşamamışız, daha tanışmamışız hoşlanma evresinde gibi falan yorum yaptı.Soruda söyledim kıvırdı biraz kendiyle çelişti, sevmedim.
Tellwe de hiç parayla baktırmadım orada promosyon atıyorum ve beni tatmin etmiyor onlarda çok yüzeysel oluyor.
Eğer çok beğendiğiniz, mutlaka baktır dediğiniz bir falcı varsa önerilerinize açığım.Maddi olarak çok iyi değilim bu aralar çok pahalı olmasın bi tek falsepetindeki venüsamberi merak ediyorum nasıl bakıyor?

oy hayatım neden ayrıldınız ya Forumda bir sen vardın ilişkisi olan, inşallah yolun girer hayatım Valla ben yeniyi kacırdım galiba daha ilişki başlamadı bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum ama serüven 6 harfli isminin 4 harfini söyledi ve ismi nadir bulunan bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…