Binnaz Abla

Bermudacım
Serüvene kitap falı baktırdığında 2 kere aynı şeyleri mi söyledi canım ?
Şimdi dışardayım mobilden giriyorum. Eve gidip tellweye bakıp sana özelden falları atıcam birlikte karar veririz olur mu :) tam hatırlamıyorum oldu baya çünkü ama anda baya iyi onu hatırlıyorum

Aaa ayrıldınız mı? Çok üzüldüm hayırlısı olsun barışmayı düşünüyo musun? Bi de bu durumdan bahsedenler oldu mu

Güvenimi kırdı biraz canım. Benden sakladığı şeyler olduğunu öğrendim, arkamdan iş çevirmiş. Özür diledi bi şans daha istedi ama güven olmayınca yürütemedim, bitti.
Serüven'in kitap falı çok ilginç cidden. Geçen sene tarot baktırmıştım çok iyi değildi ama kitap falı çok farklı ve çok iyiydi. Hayırlısı olur umarım hakkınızda

Şimdi dışardayım mobilden giriyorum. Eve gidip tellweye bakıp sana özelden falları atıcam birlikte karar veririz olur mu :) tam hatırlamıyorum oldu baya çünkü ama anda baya iyi onu hatırlıyorum
Tamam hayatım bekliyorum :))6

Aaa ayrıldınız mı? Çok üzüldüm hayırlısı olsun barışmayı düşünüyo musun? Bi de bu durumdan bahsedenler oldu mu

Karkuresine yazdığım cevapta bahsettim ayrılık nedenimizden. Asıl olaylar mayısta yaşandı bilen hiç kimse olmadı:) selena bilmiş bir hata yapacak çok pişman olacak diye ama nedenini bilememiş. Onun haricinde bi falcı bana bu adam senin güvenini kıracak bir şey yapacak demişti ama kim olduğunu bulamadım erkek bi falcıydı. Mayıstan sonra baktırdığım falcılarda ayrılık olayını bilemedi. Mayıstan sonra baktırdıklarımı derleyip yazıcam bilemeyenleri.
Şimdilik barışmak gibi bir düşünce yok aklımda duygusal olarak baya yıprandım.

loveMeee benim hayatım nasılsın ne var ne yok Vallahi ben de mutlu oldum yaaa bayadır özlemişim :)) Yeni bir aşkla düştüm yine yollara
Hiç bir şey yok canım nasıl bıraktıysan öyle ne bir gelişme ne bi umut her şey aynı valla asıl sen nasılsın hayırlı uğurlu olsun umarım bu sefer gerçekten seni hakedecek mutlu edecek biridir canım benim

Ya keşke hepinizi çok mutlu olarak görseydim canım ama olacağız ben inanıyorum bozmuyoruz moralleri evrene olumlu enerji yolluyoruz Bilmiyorum ki hayatım fallara sardığıma göre hayırlı değildir diyorum Başta çok güzeldi ama ben yine içine ettim galiba, bakalım ama bu sefer üzülmeye niyetim yok olmazsa olmaz yeterince üzüldük

bugun ki meryem de meryemdi yani.. anlık durumları da gayet ıyı bıldı söylemediğim konulara da değindi.gelecek cıkar mı gorecegız..

bugun ki meryem de meryemdi yani.. anlık durumları da gayet ıyı bıldı söylemediğim konulara da değindi.gelecek cıkar mı gorecegız..

valla senin baya çakraların açık galiba hayatım baksana attığım falda doğru meryemi famayı bile tutturuyorsun İyi dedikleri her şey çıkar inşallah

valla senin baya çakraların açık galiba hayatım baksana attığım falda doğru meryemi famayı bile tutturuyorsun İyi dedikleri her şey çıkar inşallah
cok nadir atıyorum onlara kuzum yenı falcıları denemıyorum zaten aylin ozeldır benım ıcın ıkı aydır da atmıyordum meryem e bugnu atasım geldı bılge hatun cıvıttı fama meryem aylin o uclu ıse benı anlayan ve bılen takım..serüven in kitap falını da tek geçerim ona tekrar atmak ıstıyorum.. denemek amaçlı eski erkek arkadaşım adına atmıstım acaba anı bılıyorlar mı dıye... benım dusuncelerımden kurdugum cumleye kadar bıldıler o yuzden ınanıyorum artık..

Aylin ile benimde enerjim uyuyor
2 kere baktırdım duygusuzum

Canım o kadar çok fal attın ki aylinle meryeme bence artık seni tanıyorlar senin falını görünce gerçekler biz bakalım diyor

Keşke canım ama inşallah olacağız vakti gelince inanıyorum ben bence fal alışkanlık oldu artık bizde ufacık bi sorun bile çıksa falcılara danışma gereği duyuyoruz sen merak etme inşallah düzelir en yakın zamanda olur öyle ufak tefek sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…