Şimdi dışardayım mobilden giriyorum. Eve gidip tellweye bakıp sana özelden falları atıcam birlikte karar veririz olur mu :) tam hatırlamıyorum oldu baya çünkü ama anda baya iyi onu hatırlıyorumBermudacım
Serüvene kitap falı baktırdığında 2 kere aynı şeyleri mi söyledi canım ?
Aaa ayrıldınız mı? Çok üzüldüm hayırlısı olsun barışmayı düşünüyo musun? Bi de bu durumdan bahsedenler oldu muKızlar hüma bal'dan falım geldi. Çok tatmin etmedi açıkçası benikötü değildi ama beni hayretlere de düşürmedi. Anı ve geçmişi yorumlaması iyiydi. Karakter analizinde yanıldığı yerler olmuş. Gelecek için dedikleri çıkar mı bekleyip göreceğim. Ama dedikleri çıkmadığı sürece tekrar baktırmam.
@karkuresi hoşgeldinserüvenin kitap falına bende bayıldım ağzım açık okumuştum. Hatta eski erkek arkadaşıma da okutmuştum o da çok şaşırmıştı. Erkek arkadaşından ayrılacaksın demişti ama zaman olarak sonbaharı vermişti 3 gün önce ayrıldık:) %50 tutturmuş oldu
ayrıca mutluluklar
oy hayatım neden ayrıldınız yaForumda bir sen vardın ilişkisi olan, inşallah yolun girer hayatım Valla ben yeniyi kacırdım galiba daha ilişki başlamadı bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum ama serüven 6 harfli isminin 4 harfini söyledi ve ismi nadir bulunan bir isim
Tamam hayatım bekliyorum :))6Şimdi dışardayım mobilden giriyorum. Eve gidip tellweye bakıp sana özelden falları atıcam birlikte karar veririz olur mu :) tam hatırlamıyorum oldu baya çünkü ama anda baya iyi onu hatırlıyorum
Aaa ayrıldınız mı? Çok üzüldüm hayırlısı olsun barışmayı düşünüyo musun? Bi de bu durumdan bahsedenler oldu mu
shamanix ve kehanettin de itinayla patladı. Hatırladıkça not düşerim size. Ben derin ve serüven diyorum başka da bir şey demiyorum.
Hüma Bal a baktırmış mıydın? Bu ara çok popüler
Hiç bir şey yok canım nasıl bıraktıysan öyle ne bir gelişme ne bi umut her şey aynı vallaloveMeee benim hayatım nasılsın ne var ne yokVallahi ben de mutlu oldum yaaa bayadır özlemişim :)) Yeni bir aşkla düştüm yine yollara
Hiç bir şey yok canım nasıl bıraktıysan öyle ne bir gelişme ne bi umut her şey aynı vallaasıl sen nasılsın hayırlı uğurlu olsun umarım bu sefer gerçekten seni hakedecek mutlu edecek biridir canım benim
Bu kitap falı nasıl bi şey oluyor merak ettim ben hiç baktırmadım. Önerir misiniz geçmişi gelceği falan biliyor mu?Bermudacım
Serüvene kitap falı baktırdığında 2 kere aynı şeyleri mi söyledi canım ?
Bu kitap falı nasıl bi şey oluyor merak ettim ben hiç baktırmadım. Önerir misiniz geçmişi gelceği falan biliyor mu?
bugun ki meryem de meryemdi yani.. anlık durumları da gayet ıyı bıldı söylemediğim konulara da değindi.gelecek cıkar mı gorecegız..Kızlar bu FAMA bizim aylar önce keşfettiğimiz FAMA değil. Anladığım adarıyla ara sıra bizim FAMA geliyor, duygusuza denk gelmiş mesela. Ama bana gecen gün bakan FAMA değil, eski falı bulunca daha çok emin oldum.
bugun ki meryem de meryemdi yani.. anlık durumları da gayet ıyı bıldı söylemediğim konulara da değindi.gelecek cıkar mı gorecegız..
cok nadir atıyorum onlara kuzum yenı falcıları denemıyorum zaten aylin ozeldır benım ıcın ıkı aydır da atmıyordum meryem e bugnu atasım geldı bılge hatun cıvıttı fama meryem aylin o uclu ıse benı anlayan ve bılen takım..serüven in kitap falını da tek geçerim ona tekrar atmak ıstıyorum.. denemek amaçlı eski erkek arkadaşım adına atmıstım acaba anı bılıyorlar mı dıye... benım dusuncelerımden kurdugum cumleye kadar bıldıler o yuzden ınanıyorum artık..valla senin baya çakraların açık galiba hayatım baksana attığım falda doğru meryemi famayı bile tutturuyorsunİyi dedikleri her şey çıkar inşallah
Aylin ile benimde enerjim uyuyorcok nadir atıyorum onlara kuzum yenı falcıları denemıyorum zaten aylin ozeldır benım ıcın ıkı aydır da atmıyordum meryem e bugnu atasım geldı bılge hatun cıvıttı fama meryem aylin o uclu ıse benı anlayan ve bılen takım..serüven in kitap falını da tek geçerim ona tekrar atmak ıstıyorum.. denemek amaçlı eski erkek arkadaşım adına atmıstım acaba anı bılıyorlar mı dıye... benım dusuncelerımden kurdugum cumleye kadar bıldıler o yuzden ınanıyorum artık..
Canım o kadar çok fal attın ki aylinle meryeme bence artık seni tanıyorlar senin falını görünce gerçekler biz bakalım diyorbugun ki meryem de meryemdi yani.. anlık durumları da gayet ıyı bıldı söylemediğim konulara da değindi.gelecek cıkar mı gorecegız..
Keşke canım ama inşallah olacağız vakti gelince inanıyorum benYa keşke hepinizi çok mutlu olarak görseydim canım ama olacağız ben inanıyorum bozmuyoruz moralleri evrene olumlu enerji yolluyoruzBilmiyorum ki hayatım fallara sardığıma göre hayırlı değildir diyorum Başta çok güzeldi ama ben yine içine ettim galiba, bakalım ama bu sefer üzülmeye niyetim yok olmazsa olmaz yeterince üzüldük
Bana kesınlıkle olacak dıye verdıgı zamanın uzerınden aylar gectı.Hüma Bal a baktırmış mıydın? Bu ara çok popüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?