Binnaz Abla

Canım o kadar çok fal attın ki aylinle meryeme bence artık seni tanıyorlar senin falını görünce gerçekler biz bakalım diyor
tanımaları ımkansız canım :) cunku benım anlık değişiyor kı aylinle zaten maksat muhabbet olsun dıye atıyorum farklı yerden atmak ıstedıgımde de tanıyamaz :)

tanımaları ımkansız canım :) cunku benım anlık değişiyor kı aylinle zaten maksat muhabbet olsun dıye atıyorum farklı yerden atmak ıstedıgımde de tanıyamaz :)
Ben de isim değiltirerek fal atmayı hiç sevmiyorum ya nedense. Aylinin falı çıksaydı var ya kurban kesicektim o derece

Ben de isim değiltirerek fal atmayı hiç sevmiyorum ya nedense. Aylinin falı çıksaydı var ya kurban kesicektim o derece
:))))))))) yapacak bir şey olmuyor bazen ki eskiden çok fena şekilde fal atardım sımdı öyle değilim hayatım baya aktif oldugu ıcın sagolsunlar aktiflikten atacak zaman bulamıyorum :))))))) çıkar belki ne zaman ne olacagı belli olmuyor...

canimm nerelerdeydin :)
bende küsüp gittin sanmistim epey uzun süre gecti
bende durumlar iyi , iliskim devam ediyor iyi de gidiyor allaha sükür darisi olmayanlarin ba$ina
Sende durumlar nedir canim kimdir bu cocuk :) beraber misiniz peki simdi ?? Havada ask kokusu var

hayatım çok sevindim sonunda mutluluğu yakalayan biri olmuş, aman nazar değmesin Valla ben de her şey yolunda hayatım, biri var bakalım bununla olacak mıyız. Başta cok güzeldi de biliyorsun ben çok kolay alamıyorum birini hayatıma, bakalım neler olacak ama evet yeniden havada aşk kokusu var galiba Özlemişim buralarıi sizleri

Hahaha yok canım asla çıkmaz artık geçti

Merhaba kızlar dısardan yorumlarınızı okuyordum bugun kayıt yaptırıp bende yazmak ıstedım bende tam fal hastası olaraktan ama cıkan oldu mu dersenız hayır hep bırseyın ustune beklentım su kıtap falını seruvenın onerıyo musunuz?

Fallarda hic cikmadi canim bende baktirmiyorum epeydir
Ins gerceklesir :) neden olmasin :)

ben onerıyorum canım.. kendı adıma konusayım arkadaşlarım da baktırdı gayet ıyıydı..

kızlar telwe salkımhanım dıye biri ilgimi çekti deneyen var mı yeni gördüm

Sağol canım bırde onu deneyeyım umarım gelecek ıcın soyledıklerı gerceklesır
cok fazla fal atınca gerçekleşmiyor ya da bilmiyorum öyle diyorlar.. ama gerçekleşecek olan cogu şey de oldu hayatımda cok fal atmaya baglıyorlar da alakası yok galiba..

Nickin bana çok güzel bi demet akalın şarkısını hatırlattı benden eski sevgilime gelsin seninle değil bir saat bir dakika konuşmak aslında hata bu ilişkinin son adı umutsuz vaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…