- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
tanımaları ımkansız canım :) cunku benım anlık değişiyor kı aylinle zaten maksat muhabbet olsun dıye atıyorum farklı yerden atmak ıstedıgımde de tanıyamaz :)Canım o kadar çok fal attın ki aylinle meryeme bence artık seni tanıyorlar senin falını görünce gerçekler biz bakalım diyor
farklı degılım kuzucum kotu oldugumda ona sıgınıyorum cogu falı cıktı zaten :)Aylin ile benimde enerjim uyuyor
2 kere baktırdım duygusuzum
Ben de isim değiltirerek fal atmayı hiç sevmiyorum ya nedense. Aylinin falı çıksaydı var ya kurban kesicektim o derecetanımaları ımkansız canım :) cunku benım anlık değişiyor kı aylinle zaten maksat muhabbet olsun dıye atıyorum farklı yerden atmak ıstedıgımde de tanıyamaz :)
:))))))))) yapacak bir şey olmuyor bazen ki eskiden çok fena şekilde fal atardım sımdı öyle değilim hayatım baya aktif oldugu ıcın sagolsunlar aktiflikten atacak zaman bulamıyorum :))))))) çıkar belki ne zaman ne olacagı belli olmuyor...Ben de isim değiltirerek fal atmayı hiç sevmiyorum ya nedense. Aylinin falı çıksaydı var ya kurban kesicektim o derece
canimm nerelerdeydin :)Kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınız :) Ben Baldankabak, o hesabımı bir türlü aktifleştiremedim. Bunu da teee ocakta dondurduğumda yine baldankabağı aktifleştiremediğim için almıştım kısmet bugüneymiş
Nasılsınız bakalım ne var ne yok@audrey_24 @BlueDaisy duygusuz_girl @MissCherryBlossom @gollom sercenin_gozyasi etiketlemeyi unuttuklarımdan özür diliyorum şimdiden :))
Kılzar ben eskiyi kapatalı epey epey vakit oldu. İtinayla patlayanları yazmaya geldim, kimse bana sen başkasına aşık olacaksın demedi. Bir kişi hariç. Sıralıyorum efenim : PATLAYANLAR: Fama, Fatima, SELENA hem de su filan da patladı ama severim kendisini, bilge özdoğru, Alev tansel, Rezaan abla, MERYEM, Aylin, Naira Şuman, Sedee, Nesimee, Klotho, serap sultan ve daha nicesi..
Hayırsızın biri için epeyce üzüldüm coğunuz biliyorsunuz, gel zaman git zaman ben başkasından hoşlanmaya başladım. O zaten peşimdeydi. Bunu falda gören iki isin Tellwe DERİN ve SERÜVEN. Özellikle serüven adamın adını kitap falında patır patır söyledi. Ha ben yine öküzlük yaptım ama bu iki isim durumu net bildiler. Onun dışında famaya yenikten attım anı iyi bildiği için ama hangi famaya attım bilemedim, duygusuza danışmaya geldim
Hepinizi özlemişim iyi bayramlar canlar
canimm nerelerdeydin :)
bende küsüp gittin sanmistim epey uzun süre gecti
bende durumlar iyi , iliskim devam ediyor iyi de gidiyor allaha sükürdarisi olmayanlarin ba$ina
Sende durumlar nedir canim kimdir bu cocuk :) beraber misiniz peki simdi ?? Havada ask kokusu var
Hahaha yok canım asla çıkmaz artık geçti:))))))))) yapacak bir şey olmuyor bazen ki eskiden çok fena şekilde fal atardım sımdı öyle değilim hayatım baya aktif oldugu ıcın sagolsunlar aktiflikten atacak zaman bulamıyorum :))))))) çıkar belki ne zaman ne olacagı belli olmuyor...
Fallarda hic cikmadi canim bende baktirmiyorum epeydirhayatım çok sevindim sonunda mutluluğu yakalayan biri olmuş, aman nazar değmesinValla ben de her şey yolunda hayatım, biri var bakalım bununla olacak mıyız. Başta cok güzeldi de biliyorsun ben çok kolay alamıyorum birini hayatıma, bakalım neler olacak ama evet yeniden havada aşk kokusu var galiba Özlemişim buralarıi sizleri
ben onerıyorum canım.. kendı adıma konusayım arkadaşlarım da baktırdı gayet ıyıydı..Merhaba kızlar dısardan yorumlarınızı okuyordum bugun kayıt yaptırıp bende yazmak ıstedım bende tam fal hastası olaraktan ama cıkan oldu mu dersenız hayır hep bırseyın ustune beklentım su kıtap falını seruvenın onerıyo musunuz?
kızlar telwe salkımhanım dıye biri ilgimi çekti deneyen var mı yeni gördüm
Sağol canım bırde onu deneyeyım umarım gelecek ıcın soyledıklerı gerceklesırben onerıyorum canım.. kendı adıma konusayım arkadaşlarım da baktırdı gayet ıyıydı..
yazarım tabiki de canım. ama bilemedim atsam mı atmasam mı tuhaf geldi bana birden gözüme ilişti.Benim de dikkatimi çekiyor bir kaç gündür ama henüz az yorum olduğu için denemedim. Denersen yorumunu yazar mısın?
cok fazla fal atınca gerçekleşmiyor ya da bilmiyorum öyle diyorlar.. ama gerçekleşecek olan cogu şey de oldu hayatımda cok fal atmaya baglıyorlar da alakası yok galiba..Sağol canım bırde onu deneyeyım umarım gelecek ıcın soyledıklerı gerceklesır
Nickin bana çok güzel bi demet akalın şarkısını hatırlattıMerhaba kızlar dısardan yorumlarınızı okuyordum bugun kayıt yaptırıp bende yazmak ıstedım bende tam fal hastası olaraktan ama cıkan oldu mu dersenız hayır hep bırseyın ustune beklentım su kıtap falını seruvenın onerıyo musunuz?
Bu aralar oldukca atıyorum bı umıt ıste fal bıraz kesmek lazım aslındacok fazla fal atınca gerçekleşmiyor ya da bilmiyorum öyle diyorlar.. ama gerçekleşecek olan cogu şey de oldu hayatımda cok fal atmaya baglıyorlar da alakası yok galiba..
Cok ıyı bence butun eskı sevgılılere gelsınNickin bana çok güzel bi demet akalın şarkısını hatırlattıbenden eski sevgilime gelsin seninle değil bir saat bir dakika konuşmak aslında hata bu ilişkinin son adı umutsuz vaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?