Binnaz Abla

Slm arkadaşlar Selena'dan falım geldi ve bugüne kadar baktırdığım en iyi faldı kelebek atmama rağmen gözümün rengini bile bilmiş durumda falan süper ötesiydi ah keşke gelecek de çıksa Aylin'le aynı şeyleri söyledi gelecek için. Ya ben bu kadar zamandır nasıl olmuş da denememişim Selena'yı hayret ediyorum kendime

baldaaaaannnnn
çok sevindim beybim hoşgeldin.

o kadar mı iyiydi ya. ben tarotunu beğenmemiştim hiç taa ne zaman baktırdığımda:) baktırsam mı acaba:/

nasıl bakılıyor canım. o falı bilmiyorum hiç, kart mı seçiyoruz?

nolsun kuzum aynen bıraktığın gibi. eski resmini koy bari kız, böyle başkası gibi oluyo.

geçen akşam bi cee dedi, yine mi banlanmış
Koyayim hayatim da ben baldankabagi istiyorum. Kac kere mesaj atti aktif etmediler hesabimi, kazen giderken kizmisti azicik dondurup dondurup aciyorum diye belki hala kizgindir

o kadar mı iyiydi ya. ben tarotunu beğenmemiştim hiç taa ne zaman baktırdığımda:) baktırsam mı acaba:/

nasıl bakılıyor canım. o falı bilmiyorum hiç, kart mı seçiyoruz?
Ben sadece 1 kart birleştirebilmiştim kelebekten anlamıyorum ama dedi ki bu falda pek birşey çıkmaz kendi kartlarımla baktım. Sanalda baktırdığım en iyi faldı cidden gelecek çıkarsa su ya da iskambil atacağım

canım ben ilk tarot sonra ruya yorumu kı onu cok begenmiştim. en son Kitap falı attım ya genl durumdan bahsettim 1,2 cumle kitabı uc defa acıyo her acısında farklı konuya değindi bana iş aşk ile soyledi . olumluydu falı beklemedeyim

hoşgeldin tekrar o zaman biz yeniler siz eskilerin yorumlarıyla bilinçleniyoruz. Her zaman burda olun lütfennn

bu arada oylama listemiz değişiyor Selena yine başta tabi Nesibe de artmış . Nesibe nin pek ismi geçmiyorr eksisi gibi.

Kizlar bu venus amber cokmu iyi 6 kisi sirada cikiyormu fallari

Bu kitap falında sorulan sorular nasıl olmalı? Yani siz nasıl soruyorsunuz? Net soru gerekiyor sanırım dimi?

Bir de tellwe'de kredi kartı ile kredi almaya çalışıyorum ama dolar karşılığı çıkıyor, daha fazla tutuyor ödeme. Mobilden girdiğimden dolayı mı oluyor? Bunu daha önce yaşayan birileri oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…