- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınız :) Ben Baldankabak, o hesabımı bir türlü aktifleştiremedim. Bunu da teee ocakta dondurduğumda yine baldankabağı aktifleştiremediğim için almıştım kısmet bugüneymiş
Nasılsınız bakalım ne var ne yok@audrey_24 BlueDaisy duygusuz_girl @MissCherryBlossom @gollom @thalix etiketlemeyi unuttuklarımdan özür diliyorum şimdiden :))
Kılzar ben eskiyi kapatalı epey epey vakit oldu. İtinayla patlayanları yazmaya geldim, kimse bana sen başkasına aşık olacaksın demedi. Bir kişi hariç. Sıralıyorum efenim : PATLAYANLAR: Fama, Fatima, SELENA hem de su filan da patladı ama severim kendisini, bilge özdoğru, Alev tansel, Rezaan abla, MERYEM, Aylin, Naira Şuman, Sedee, Nesimee, Klotho, serap sultan ve daha nicesi..
Hayırsızın biri için epeyce üzüldüm coğunuz biliyorsunuz, gel zaman git zaman ben başkasından hoşlanmaya başladım. O zaten peşimdeydi. Bunu falda gören iki isin Tellwe DERİN ve SERÜVEN. Özellikle serüven adamın adını kitap falında patır patır söyledi. Ha ben yine öküzlük yaptım ama bu iki isim durumu net bildiler. Onun dışında famaya yenikten attım anı iyi bildiği için ama hangi famaya attım bilemedim, duygusuza danışmaya geldim
Hepinizi özlemişim iyi bayramlar canlar
Slm arkadaşlar Selena'dan falım geldi ve bugüne kadar baktırdığım en iyi faldı kelebek atmama rağmen gözümün rengini bile bilmiş durumda falan süper ötesiydi ah keşke gelecek de çıksa Aylin'le aynı şeyleri söyledi gelecek için. Ya ben bu kadar zamandır nasıl olmuş da denememişim Selena'yı hayret ediyorum kendime
baldaaaaannnnn
çok sevindim beybim hoşgeldin.
hoşbulduk hayatımNe var ne yok nasılsın :))
Kız Cherry yine mi banlısın senBen gidiyordum banlıydın, geldim yine mi banlısın arkadaş
Koyayim hayatim da ben baldankabagi istiyorum. Kac kere mesaj atti aktif etmediler hesabimi, kazen giderken kizmisti azicik dondurup dondurup aciyorum diye belki hala kizgindirnolsun kuzum aynen bıraktığın gibi. eski resmini koy bari kız, böyle başkası gibi oluyo.
geçen akşam bi cee dedi, yine mi banlanmış
Ben sadece 1 kart birleştirebilmiştim kelebekten anlamıyorum ama dedi ki bu falda pek birşey çıkmaz kendi kartlarımla baktım. Sanalda baktırdığım en iyi faldı cidden gelecek çıkarsa su ya da iskambil atacağımo kadar mı iyiydi ya. ben tarotunu beğenmemiştim hiç taa ne zaman baktırdığımda:) baktırsam mı acaba:/
nasıl bakılıyor canım. o falı bilmiyorum hiç, kart mı seçiyoruz?
canım ben ilk tarot sonra ruya yorumu kı onu cok begenmiştim. en son Kitap falı attım ya genl durumdan bahsettim 1,2 cumle kitabı uc defa acıyo her acısında farklı konuya değindi bana iş aşk ile soyledi . olumluydu falı beklemedeyimKızlar serüvene kitap falı atıcam da siz nasıl soruyosunuz sorunuzu? Mesela şimdi bi ilişkim var bi sıkıntımız da yok çok şükürne diyeyim genel aşk hayatım diye mi sorayım yardımcı olur musunuz
hoşgeldin tekrar o zaman biz yeniler siz eskilerin yorumlarıyla bilinçleniyoruz. Her zaman burda olun lütfennnnaber kız :) Canım senin hatırladığım kadarıyla selenayla enerjin uyuyordu bence devam et ama serüvenin kitap falında değişik bir şey var yahu. Bence ilişkim var bizi neler bekliyor vs diye sor bakalım gerçi kitap falında soruya göre 3 kere açıp kapatıyormuş bu soru pek bir genel olur ama denemeni isterim serüveni
bir de lunaya enerji falı attım eskisi için otur dua et bu adam hayatından çıktığı için demiş doğru da demiş galiba :))
bu arada sema su falını pek beğenemedim bakalım gelecek odaklı olduğu için göreceğiz. Sema su falı benimle de uymadı diyenimiz var mı
Sizler de hosgeldiniz forum ne guzel cogalmis, neselenmis:))hoşgeldin tekrar o zaman biz yeniler siz eskilerin yorumlarıyla bilinçleniyoruz. Her zaman burda olun lütfennn
anlık durum analizleri falan ıyımıydı pekiKizlar ben salkmhanima baktrdm tarot attm begendm kartlara bagli yorum yapmadi ama yinede siz blrsnz
evt cnm iyiydi ama kisa bi faldi begendm ben baktirirsan seninde yorumunu beklerim :)anlık durum analizleri falan ıyımıydı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?