- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
girdi lakin bakmamıs fallara demekki çıkmış hemen..Seruvene fal attım kac saat once hala altıncı sıradayım ne kadar zamana bakıyo kı?
Banada cikar ins bende ayrilmazlar dedim huma aksini iddaa etti sevindim senin adina darisi basimizaHerkese ıyı bayramlarrr..çıkan fal haberii ileee binnaz abla HÜMa BaL .. Karşı taraf için yaşıcagı herseyiii son 4 aydır nezaman ne dedıyse oldu.. Veee bomba bugun patladı.. Ben onlar ayrılmaz dedım hüma sureklı bekle bak gor dedı..bugun dedıgı gun bitmişşşşlerrr.. Şimdi benım için dedıgı çıkarsa yazarım sevgıler
İstediğin soruyu sorabilirssin.. Nasıl bir kitap bilmiyorum ama üç kere rastgele açıyor kitabı ve çıkan sembollere göre yorum yapıyor.. Ve ilginç olan o kadar doğru tespitlerki.. Ben çok beğenmiştim serüvenin kitap falını.Bu kitap falında sorulan sorular nasıl olmalı? Yani siz nasıl soruyorsunuz? Net soru gerekiyor sanırım dimi?
salkım hanımdan falım geldi ahım şahım bir fal değil ama herkesin söylediğini söylemiş genel sormama rağmen.. şu geçmişten ben bıktım he..
Teşekkür ediyorum cevabın için, son falımı serüven ile baktırıp, fala ara veriyorum :)İstediğin soruyu sorabilirssin.. Nasıl bir kitap bilmiyorum ama üç kere rastgele açıyor kitabı ve çıkan sembollere göre yorum yapıyor.. Ve ilginç olan o kadar doğru tespitlerki.. Ben çok beğenmiştim serüvenin kitap falını.
zehra kiimmmKızlar dideme fal baktıracağım ama birde zehra çıktı başımıza yaa.. Yine kararsız kaldımçok sık fal atmak istemiyorum
benim eşek eşek olarak yoluna devam edecek :) kötü durumda kuzum.. tükürdüğünü yalamamak için direniyor az kaldı yalamasına :)senin eşşekten cevap var mı kuzu?
Bence de canım.. En azından bir müddet beklersin.. Belki o sırada falların olumlu bir şekilde çıkar..Yiğitin verdiği tarih çok erken. onu bekle bakalımTeşekkür ediyorum cevabın için, son falımı serüven ile baktırıp, fala ara veriyorum :)
Hem cüzdanı hem de kendimi dinlendirmem gerek biraz..
İstanbul topiğinde okudum.. Didemden daha iyi bakıyor diyenler var.. Çok beğenilmiş.. Özellikle pembe tablo çizmiyor, Dobra diyorlar.. Merak ettim doğrusu.. Telde bakıyor buda canım..zehra kiimmm
Aynen.. Bakalım neler olacak :)Bence de canım.. En azından bir müddet beklersin.. Belki o sırada falların olumlu bir şekilde çıkar..Yiğitin verdiği tarih çok erken. onu bekle bakalım
Meryem kim?Meryemin baktığı mart ayındaki kahve falı şuan çıkmış bulunmaktadır bir itiraf ve evlilik teklifini kişinin isminin tüm harflerini söyleyerek bildi
Falalem sitesi meryem canımMeryem kim?
kuzumm meryem aylin fama bi garipler onu benn yazim de birinee bakan birinee bakmıyoodaa karışık sana daa hayırlıı uğurluu olsunn canımmFalalem sitesi meryem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?