Binnaz Abla

Herkese ıyı bayramlarrr..çıkan fal haberii ileee binnaz abla HÜMa BaL .. Karşı taraf için yaşıcagı herseyiii son 4 aydır nezaman ne dedıyse oldu.. Veee bomba bugun patladı.. Ben onlar ayrılmaz dedım hüma sureklı bekle bak gor dedı..bugun dedıgı gun bitmişşşşlerrr.. Şimdi benım için dedıgı çıkarsa yazarım sevgıler

Banada cikar ins bende ayrilmazlar dedim huma aksini iddaa etti sevindim senin adina darisi basimiza

salkım hanımdan falım geldi ahım şahım bir fal değil ama herkesin söylediğini söylemiş genel sormama rağmen.. şu geçmişten ben bıktım he..

Ben de fal macerama bir süre ara veriyorum artık. Sonra gidişata göre, patlayan patlamayan tüm falları yazacağım. Hepinizi de takipteyim, güzel haberler bekliyorum. Son falımı yollamış bulunuyorum ayrıca..

Verilen 3-4 haftalık süreyi beklemem gerek artık. Sakin kalmak ne kadar zor olsa da...

Bu kitap falında sorulan sorular nasıl olmalı? Yani siz nasıl soruyorsunuz? Net soru gerekiyor sanırım dimi?
İstediğin soruyu sorabilirssin.. Nasıl bir kitap bilmiyorum ama üç kere rastgele açıyor kitabı ve çıkan sembollere göre yorum yapıyor.. Ve ilginç olan o kadar doğru tespitlerki.. Ben çok beğenmiştim serüvenin kitap falını.

Kızlar dideme fal baktıracağım ama birde zehra çıktı başımıza yaa.. Yine kararsız kaldım çok sık fal atmak istemiyorum

Teşekkür ediyorum cevabın için, son falımı serüven ile baktırıp, fala ara veriyorum :)
Hem cüzdanı hem de kendimi dinlendirmem gerek biraz..

Teşekkür ediyorum cevabın için, son falımı serüven ile baktırıp, fala ara veriyorum :)
Hem cüzdanı hem de kendimi dinlendirmem gerek biraz..
Bence de canım.. En azından bir müddet beklersin.. Belki o sırada falların olumlu bir şekilde çıkar..Yiğitin verdiği tarih çok erken. onu bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…