Binnaz Abla

Merhaba
Mesajınızın içeriğinde olan isimler hakkında bizler bir açıklama yapmadık fakat görünen o ki sitede üyelerin iddiaları aklınızda kaldı ve bu iddişalar üzerine bu yorumları yazıyorsunuz. Bizim dışımızda yapılan açıklamalara itibar etmeyin.

Bu sebeple üyeleri suçlamak yerine lütfen kötü içerikten bildirin...

Ben kimseyi suçlamadım zaten. İddialardan bahsettim. Kaldı ki bu iddiaların konuşulduğu vakitte bu konularla ilgili pek yorum yapmamıştım. Ki zaten yanlış hatırlamıyorsam kesinliği kanıtlanamamıştı.

Sizden ricam iddiaları da dile getirmeyin iddialar hatalı ise bu üyelerin üzerinde yarattığınız reklamcı imajı kim temizleyecek ?

binnazda puanım var tavsiye bekliyorum bende dün sevgi duman'a ikinci falımı attım yine beğendim çıkarsa yazarım

Kızlar rezzan abladan falım geldi çok çok beğendim. Geçen sene baktırdığımda ortalamaydı ama bu falım açık ara çok iyi. Erkek arkadaşımın geçmişinden tutun benim gelecek planlarıma kadar söylemiş. Okuduğum bölümü de nerdeyse tahmin etmiş yani. Dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama hüma bal ile falı paraleldi.

cnm bende attm 2 gundur bekliyorum... bende fal sorusu kısmında sorum gozukmuyo sendede öle mi?

Benim de oyle de selena' ya su attigimda da o kisim gozukmuyordu bir sey olmadi soru uzerinden cevapladi.. Attigimiz fal cesidinden dolayi bence soru kismi cikmiyor, bir sey olmaz hic gozukmese konusma acar zaten :) ben de seruvene ilk defa atiyorum ne kadar surede bakiyor bilmiyorum tatlim, benim bi acelem yok zaten fal yorumu gelince hayatin degismiyor :))

Rezzan ablanin gunune denk gelmissen cok cok iyi zaten gecen sene cok atiyordum erkek arkadasimin bana soyledigi cumleleri bile falda soyluyordu ve dedigi her sey cikmisti ki o sene o sitede sadece ona atiyordum ve burda da yazmiyordum bizimle ilgili bir ayrinti bilmesi imkansizdi, bu sene ama enerjimizi bir tutturamadik :)

belki bayram diye pek giremiyo bekleyip gorcez :) neyse sendede gozukmemesine sevndm hata olmamıs

sizce falalem meryem icin katina mı kahve mi daha iyi onceden tarot atmstm daha zmnı var aslında bekleme taraftarıyım ama hazr indrm varken denesem mi diyorum hangisi daha iyidir?

hanımlar ya bu enerji işi ben başka famalar başka meryemlere inanmıyorum. geçen kasımda atmıştım meryem e anda süperdi inanamamıştım ama aylar oldu çıkmadı. fama hemen patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…