- 18 Temmuz 2015
- 34
- 13
- 3
- 34
Bende dun atmıstım kıtap falını hala aynı sırada beklıyorum kac gunde bakıyo acaba?cnm bende attm 2 gundur bekliyorum... bende fal sorusu kısmında sorum gozukmuyo sendede öle mi?
hanımlar ya bu enerji işi ben başka famalar başka meryemlere inanmıyorum. geçen kasımda atmıştım meryem e anda süperdi inanamamıştım ama aylar oldu çıkmadı. fama hemen patladı.
Ben bilgehatun'a 2 kere fal attım ikisinde de canım tatlım yazdı acaba iyi olan bu mu öbürü mü benim denk gelmediğim? Ama falları iyiydi ilkinde birşey de çıktı ama uzun vadeyi bilmiyorumMeryem icin ayni seyleri yazdim ben de hep, ben yzuuun bi vadede olacaklari merak etmedigim icin hala meryem favorim, fama-meryem-aylin uclusunu bilemem ama bilgehatun 2 kisi biri canim cicim yaziyor bana hep o demk geldi digeri de meryem fama gibi anlasilmaz cumleler kuruyormus
Meryem candır yaa.. Meryemin falı bana da çıkmıştı.. Kendisi hala favorilerimden ❤Meryemin baktığı mart ayındaki kahve falı şuan çıkmış bulunmaktadır bir itiraf ve evlilik teklifini kişinin isminin tüm harflerini söyleyerek bildi
Meryem icin ayni seyleri yazdim ben de hep, ben yzuuun bi vadede olacaklari merak etmedigim icin hala meryem favorim, fama-meryem-aylin uclusunu bilemem ama bilgehatun 2 kisi biri canim cicim yaziyor bana hep o demk geldi digeri de meryem fama gibi anlasilmaz cumleler kuruyormus
Sor canım?kızlarrr esmalardann anlayann bilenn varmıı bişi sorcamm
Ben bilgehatun'a 2 kere fal attım ikisinde de canım tatlım yazdı acaba iyi olan bu mu öbürü mü benim denk gelmediğim? Ama falları iyiydi ilkinde birşey de çıktı ama uzun vadeyi bilmiyorum
Meryem iki ya da daha fazla fal atarsan saçmalıyor.. En iyisi bir kere atmak tamamen falı çıktıktan sonra tekrar denemek gerekiyor.. Falı hiç çıkmıyorsa tekrar denemenin zaten anlamı yokMeryemin aşk için dediği bir tek çıkmıştı bana gerisi faso fiso.
Ben depresyonun doruklarındayım venüse fal atmadım hala ona atayım diyorum. Tellwedeyken çok atmışlığım var. Olurdu kısmen dedikleri ben birazda saçma sorular soruyodum ama biliyodu.
Venüse fal atanlar yorumlarınız nedir? :) illa atacam bugün birine zaten ölüyorum depresyondan.
bir kere atmıştım fal ya meryeme oda tırt oldu işte ama birini sormuştum duygusal anlamda bu tarz şeyler olacak sonra olmicaksınız demişti. O kısmı çıktı sadece. Gerisi faso fiso.Meryem iki ya da daha fazla fal atarsan saçmalıyor.. En iyisi bir kere atmak tamamen falı çıktıktan sonra tekrar denemek gerekiyor.. Falı hiç çıkmıyorsa tekrar denemenin zaten anlamı yok
Venüsamberi hiç beğenmiyorum.. Ben de hiç birşeyi tutturamamştı.. Anı bile.. Hatta falımı kibarca kendisi iade etti.. Paragöz biri değil en azından..
Meryemin aşk için dediği bir tek çıkmıştı bana gerisi faso fiso.
Ben depresyonun doruklarındayım venüse fal atmadım hala ona atayım diyorum. Tellwedeyken çok atmışlığım var. Olurdu kısmen dedikleri ben birazda saçma sorular soruyodum ama biliyodu.
Venüse fal atanlar yorumlarınız nedir? :) illa atacam bugün birine zaten ölüyorum depresyondan.
Ben de bu mantıgı anlamıyorum ışte. fal alem burda reklam yapsın yapmasın mıllete ne meryem e atan atıyor mu cıkan cıkıyor mu cıkıyor cıkmayan da var mı var. bütün falcılar için geçerli bu durum.umarım diğer düzgün cümlelerle baktırdığın falcıların geleceği çıkar :) kadının yazım bakımı öyle ise ne yapsın illa imla türkçe dersi mi almaya başlasın.komik olmayın ya.Meryem çıksa da baktırmayacağım bir daha falalemi burada yaptığı reklamlar yüzünden protesto ediyorum. Zaten durumda da aman aman birşey bilemedi Meryem ve cümleleri çok karışık,devrik yazıyor daha düzgün falcılar var gerek yok ona. Zaten aylin bilgehatun fama hepsi aynı şeyleri söylüyor 3 aşağı 5 yukarı
bir kere atmıştım fal ya meryeme oda tırt oldu işte ama birini sormuştum duygusal anlamda bu tarz şeyler olacak sonra olmicaksınız demişti. O kısmı çıktı sadece. Gerisi faso fiso.
Venüse tellwede 4 5 kere atmışlığım var. Okudum geçen o dönemde sevgilimden ayrılmıştım yeni mezundum falan mutsuzdum. Hep bu çocuğu soruyodum. Mesela konuşmalar var ama arama yok karşılaşmalar var işte şu var vs vs derdi öyle olurdu. Önemsiz gelişmeler ama hep öyle oldu sonra ben unttum bile onu. 2 yıl önceydi işte.. Falsepetindeyken hiç atmadım. Ama bugün çook ihtiyacım var fala:)
bu erkeklerin hepsini öldürceksin aslında bitecekler mutlu mesut yaşıcaz
evet öyle. yok ben pembeci istemiyorum zaten.Venuse attigim falda su bana yalan soyleyen icin iletisim olcak ama iliski olmayacak, yeni biri de gozukmuyor bi 6 ay icinde dedi, depresyonda falan ise atma bence, cok gercekciydi :) fali begendim ama moralim bozuldu
bayadır yoktu zaten o sistemdesana tutturmuşsa at ama venus'un çıkan falı olmadı bende burda da duymadım pek
Bunlar benim düşüncelerim komik veya değil. Hem düzgün cümlelerle bakanlar da aynı şeyleri söylüyor meryem in bir farki yok benim fallarım,tarihler vs hep aynı bu durumda neden daha düzgün ve anlaşılır yazanlara atmayayım ki? Demek istediğim buyduBen de bu mantıgı anlamıyorum ışte. fal alem burda reklam yapsın yapmasın mıllete ne meryem e atan atıyor mu cıkan cıkıyor mu cıkıyor cıkmayan da var mı var. bütün falcılar için geçerli bu durum.umarım diğer düzgün cümlelerle baktırdığın falcıların geleceği çıkar :) kadının yazım bakımı öyle ise ne yapsın illa imla türkçe dersi mi almaya başlasın.komik olmayın ya.
bayadır yoktu zaten o sistemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?