Benim acilen Nesibe'ye baktırmam lazım ne zaman ona baktırmak istesem bir şey oluyor Nesibe ortalarda olmuyor yine 3-4 gündür ortalarda yok inşallah girer bugün sisteme hep takip ediyorum faceden
@ozgoktu: ben baktım binnazabla ya fiyatlar aynııı
Binnaz ablada puan alımları yüzde 50 indirimde, Binnaz Abla'nın doğum günü olduğu için. 14 ekime kadar bu indirim sürecek :)
Nesibe umarım gelir de siz de yakalarsınız..
Benim acilen Nesibe'ye baktırmam lazım ne zaman ona baktırmak istesem bir şey oluyor Nesibe ortalarda olmuyor yine 3-4 gündür ortalarda yok inşallah girer bugün sisteme hep takip ediyorum faceden
@ozgoktu: ben baktım binnazabla ya fiyatlar aynııı
rezzan ablaya gönderdim heyecan dorukta
umut ışık var ona baktırdınmı hiç? çıktımı sana? Birde hiç el falı baktırdın mı?
rezzan ablaya gönderdim heyecan dorukta
Umut'a baktırdım. Birşey için verdiği süre yarın doluyor, olsa da olmasa da burdan paylaşacağım..
el falı hiç baktırmadım
yarın mı doluyo ay az kalmış oleeeey
bugün baktırmadım hala fal direniyorum
:)) evet canım yarın doluyor, çıkıp çıkmayacağını yarın anlayacağız :) inanmayacaksın ama walla ben de bugün hiç fal baktırmadım :))
Umut'a baktırdım. Birşey için verdiği süre yarın doluyor, olsa da olmasa da burdan paylaşacağım..
el falı hiç baktırmadım
bende nesibe diye ölüyorum kaç gündür.
seni çok iyi anlıyorum:)
tellweye sardım yine ama paraları orayada bayılmak istemiyorum
tellwede kimleri öneriyosuuun ama sormam lazım:))
canım bana mail gelmiş binnaz ablanın doğum günü olduğu için o maile tıklayınca otomatik açıyo ücretlerde değil fal puanlarda indirim var..bayada iyi oluyo aslında 500 fal puanu 25 liraya alıosun ama ben orda baktırcak başka iyi birini bulamadığım için almadım..varmı önerileriniz varsa almayı düşünüyorum zaten sadece bugünlükmüş indirim
Bugün gelse de baktırsakkk
Tellwede kirazeyi ve serüveni önerebilirim bir de esince vardı zaten o apayrı ama maalesef siteden ayrıldı...
Kiraze bana esas konu ile ilgili eylül demişti olmadı ama bilmediğim bir durumu ondan öğrendim, ağustosta yaşadığımız olayı da bildiFal baktırdıktan ertesi gün yaşayacağım olayı da söyledi...Şimdi net olarak ay vermedi kış aylarında olacak diyor.
Serüvenin falını da beğendim geçmiş ve bugün çok doğru gelecek için kasım dedi.. Yaşayacaksın dediği bir şeyi fal baktırmadan bi hafta öncesine kadar yaşamıştım..
umut ışık var ona baktırdınmı hiç? çıktımı sana? Birde hiç el falı baktırdın mı?
Evet şaşırtıcı bir şey söylemedi gerçekten bana da ama olacak dediği için havaya girdimya keşke gelse nesibe..
serüveni pek beğenmedim şöyle ki biliyo ama oha bunuda bildi olmadım.bide olumsuz demiş demiş sonrada demiş ki ben olumsuz taraflarından baktım ama yinede olucak:)
bide soruma cevap vermedi serüven o yüzden bi gıcık oldum
kirazeye baktırmadımda falcialimi çok merak ediyorum oda 15 kredi onun yerine nesibe varken paramı ona harcamak istiyorum
Evet şaşırtıcı bir şey söylemedi gerçekten bana da ama olacak dediği için havaya girdim
Ayy asla baktırma ben baktırmadım o dediğine ama Nesibe dururken tellweden ne olduğunu bilmediğimiz biri için harcama kredini bir de iade falan etmez boşa sinir olma
hahaha dimi ya doğru söylüyosun da nesibe için ölüyorum kaç gündür.
rezzana yolladım o yok diye telwede bi kaç kişiye de yolladım hala nesibe yok
nesibeye baktıralı daha 20 gün olmuştur zaman vermemişti bana ama çok güzel bakmıştı.
bide eskisiyle ilgili bişeyler demişti bana bişey oldu da sonrasını sorucam ona
oof içim şişti nerde bu kadııın:))
Bende Nesibeye niyetlenip olmayacak kişilere baktırdım işte en son Tahaya memnun kalamadım bu yüzden Nesibe'yi beklicem kimseye baktırmıcam gelene kadar
Bana dediği zamana epey var ama yine de baktırcam güzel gelişmeler olcak belki ondan duymak istiyorum
Yarın da bayram bugün girse iyi olurdu ben pek pcde olamam yarın misafir falan uğraş durbugün gelse iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?