selena çok bekletiyo. saraylı desen ortada yok:) meryem aylin falan çıkmadı hiç banabiliyorum son zamanlarda değil zaten genel olarak konuştum
Canım Hüma'yı denemiş miydin?selena çok bekletiyo. saraylı desen ortada yok:) meryem aylin falan çıkmadı hiç bana
elimde kalmadı başkası bebek:)))
denedim canım. hüma da bildi baya anı ama daha çıkmadı.Canım Hüma'yı denemiş miydin?
Canım famanın aşkla ilgili dediğimi çıktı yoksa herhangibirşeyimi?Bu arada kizlar daha once falsepeti ayisigina atip begenmedigimi cok karisik baktigini vs yazmistim ya onun baktigi falda cikan bir sey oldu, 2 adet eski sevgilimin tekrar benimle birlikte olmak isteyecegini soylemisti cidden simdi 2' si de mesaj atmaya basladi kaldi geriye diger bahsettigi 3 erkek ahaha cikarsa cidden cok gulerim ne zaman burda birini begenmedim desem onun fali cikiyor, fatima, selena, fama ve simdi ayisigin :)
Canım famanın aşkla ilgili dediğimi çıktı yoksa herhangibirşeyimi?
baktırdım canım ben memnun kaldım cok ısabetlı anı yorumlarıKızlar Didem'i bekliyorum, ama Ist. Topikte Zehra kim, Güzel şeyler yazmışlar burda baktıran var mı?
Fal çıkmaz anlarım da ne demek cümleleri devrik belki ilkokul mezunu bir bayandır önemli olan falın çıkması.Cümleleri düzgün olup falı çıkmayan bir sürü falcı varken sırf bu yüzden fal baktırmamak çok saçma.Meryem çıksa da baktırmayacağım bir daha falalemi burada yaptığı reklamlar yüzünden protesto ediyorum. Zaten durumda da aman aman birşey bilemedi Meryem ve cümleleri çok karışık,devrik yazıyor daha düzgün falcılar var gerek yok ona. Zaten aylin bilgehatun fama hepsi aynı şeyleri söylüyor 3 aşağı 5 yukarı
Iyi bayramlar :.Nasildi begendin mi? Bende attim bugun. Cevrimdisi oldu. kac saatte yorumlar?Kızlar iyi bayramlar ben Venüs'e attım dün merak ediyordum ne zamandır başka atan var mı???
Bilgi verdin mi falı yollarken ya da soru soruyor musun? Merak ettim ben de deneyelim ama baktım Selena'ya bugünlük fal limiti dolmuştur dedi. Ne kadar bekledin sonucu almak için kızlar yazıyodu geçenlerde 3-4 gün oldu hala bakmadı diye.Ben sadece 1 kart birleştirebilmiştim kelebekten anlamıyorum ama dedi ki bu falda pek birşey çıkmaz kendi kartlarımla baktım. Sanalda baktırdığım en iyi faldı cidden gelecek çıkarsa su ya da iskambil atacağım
Herkese ıyı bayramlarrr..çıkan fal haberii ileee binnaz abla HÜMa BaL .. Karşı taraf için yaşıcagı herseyiii son 4 aydır nezaman ne dedıyse oldu.. Veee bomba bugun patladı.. Ben onlar ayrılmaz dedım hüma sureklı bekle bak gor dedı..bugun dedıgı gun bitmişşşşlerrr.. Şimdi benım için dedıgı çıkarsa yazarım sevgıler[/QUOTE
Bilgi verdin mi falı yollarken ya da soru soruyor musun? Merak ettim ben de deneyelim ama baktım Selena'ya bugünlük fal limiti dolmuştur dedi. Ne kadar bekledin sonucu almak için kızlar yazıyodu geçenlerde 3-4 gün oldu hala bakmadı diye.
Soru sordum canım ama nasıl desem üstü kapalı soru yani ayrıntı vermeden. Gece 00.00 da atarsan limit sorunu olmaz ben de öyle yapmıştım. 5 gün de falan geldi sanırımBilgi verdin mi falı yollarken ya da soru soruyor musun? Merak ettim ben de deneyelim ama baktım Selena'ya bugünlük fal limiti dolmuştur dedi. Ne kadar bekledin sonucu almak için kızlar yazıyodu geçenlerde 3-4 gün oldu hala bakmadı diye.
sizce falalem meryem icin katina mı kahve mi daha iyi onceden tarot atmstm daha zmnı var aslında bekleme taraftarıyım ama hazr indrm varken denesem mi diyorum hangisi daha iyidir?
Herkese iyi bayramlar gec olsa da
Ben kahve atarım Meryem'e ve bana göre fevkaladenin fevkinde yorumlar canım
Ay pardon ya Hüma sadece katina bakıyormuş zaten=) isim falan mı veriyorsunuz katinada?Ne falı baktırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?