Binnaz Abla

Bu arada kizlar daha once falsepeti ayisigina atip begenmedigimi cok karisik baktigini vs yazmistim ya onun baktigi falda cikan bir sey oldu, 2 adet eski sevgilimin tekrar benimle birlikte olmak isteyecegini soylemisti cidden simdi 2' si de mesaj atmaya basladi kaldi geriye diger bahsettigi 3 erkek ahaha cikarsa cidden cok gulerim ne zaman burda birini begenmedim desem onun fali cikiyor, fatima, selena, fama ve simdi ayisigin :)

Canım Hüma'yı denemiş miydin?
denedim canım. hüma da bildi baya anı ama daha çıkmadı.
birde benim bu eski sevgilimin geri arayacağını hiçbir falcı bilemedi.. Bu eski sevgilim dediğimle yıllardır bitmeyen bir durum. Takıntı ama kopamama. Farklı şehirlerdeyiz artık arama vs olmaz diye düşünüyodum.
Hüma bana eskilerden biriyle olacaksın dedi ama ilerde taa evlilik için. O da imkansız:)) Geri durum değerlendirmesi iyiydi.

Canım famanın aşkla ilgili dediğimi çıktı yoksa herhangibirşeyimi?

Canım famanın aşkla ilgili dediğimi çıktı yoksa herhangibirşeyimi?

Yok demek istedigim su ben famaya ilk attigimda ask ile ilgili olunlu seyler yazmisti ikinci attigimda da tam tersi seyler soyledi ve cikti bu fali burda begenmedigimi soylemistim onu kastediyorum ne zaman bu forumda sunun falini begenmedim desem onunki cikiyor die, cikan falinda onun hayatinda baska biri oldugunu bana yalan soyledigini bilmis, eski sevgili kismini da bilmis mayis basinda atmistim

Eklentiler

• image.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 189
Kizlar bir arkadasim tellwede 5lik birini denemk istiyor. Ben epeydir 5 lik atmadim yenilerden kimi onerirsiniz?

Fal çıkmaz anlarım da ne demek cümleleri devrik belki ilkokul mezunu bir bayandır önemli olan falın çıkması.Cümleleri düzgün olup falı çıkmayan bir sürü falcı varken sırf bu yüzden fal baktırmamak çok saçma.

Yeter ya beğenirim beğenmem saçma falan deyip eleştirmek nedir? Ben burda kimsenin mesajlarını eleştirmiyorum ama bakıyorum sürekli birileri üzerime gelmeye çalışıyor. Burası falcılarla ilgili yorum yapılan bir yer değil mi,ben de fikrimi söyledim ve kendi adıma konuştum. Bu kadar basit.

Bilgi verdin mi falı yollarken ya da soru soruyor musun? Merak ettim ben de deneyelim ama baktım Selena'ya bugünlük fal limiti dolmuştur dedi. Ne kadar bekledin sonucu almak için kızlar yazıyodu geçenlerde 3-4 gün oldu hala bakmadı diye.

Ne falı baktırmıştın?

Selena ilk attigimi 12 gunde yorumladi ama o sirada forumda bi selena furyasi vardi hepimiz ayni anda atmistik, 2. 'yi yeni attim cumarteai attim carsamba yorumladi

Soru sordum canım ama nasıl desem üstü kapalı soru yani ayrıntı vermeden. Gece 00.00 da atarsan limit sorunu olmaz ben de öyle yapmıştım. 5 gün de falan geldi sanırım

Herkese iyi bayramlar gec olsa da

sizce falalem meryem icin katina mı kahve mi daha iyi onceden tarot atmstm daha zmnı var aslında bekleme taraftarıyım ama hazr indrm varken denesem mi diyorum hangisi daha iyidir?

Ben kahve atarım Meryem'e ve bana göre fevkaladenin fevkinde yorumlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…