Binnaz Abla

Iyi bayramlar :.Nasildi begendin mi? Bende attim bugun. Cevrimdisi oldu. kac saatte yorumlar?
Canım selam benimkini geç yorumladı baya Öğlen attım gece göndermiş yorumu özür dilemiş fakat yorum yapamıyorum geçmişe hiç değinmemiş bilemedim o Yüzden birşey doğru olabilir gelecekle ilgili bir iki falcı daha Demişti gelince yorumun bahsetsene

venüs gerçekçi olacağım diye abartıyor.Herkese olumsuz konuşuyor.Bana baktığı falda atanamayacaksın sevgilin olmayacak iş bulamayacaksın demişti iş buldum hemde çok memnunum kpss de iyi geçti ne bileyim o kadına fal baktırınca kendimi çok kötü hissetmiştim falı çıkan biri değil.

Olumsuzları bilemem ama genelde hikaye uyduruyor klasik hikayeler o bana gelecek ama ben soğuyacağım başka biri çıkacak falan

Valla olumluda olumsuzda konuşsalar artık şu döktüğüm paralar bile benim depresyona girme sebebim olarak yeterli bencesigaradan beter çıktı şu meret!!

Valla olumluda olumsuzda konuşsalar artık şu döktüğüm paralar bile benim depresyona girme sebebim olarak yeterli bencesigaradan beter çıktı şu meret!!
ilk baktırdığın zaman çıkmıyor zannediyorsun ama bir süre sonra fallar tutuyor tabi hepsi kelimesi kelimesine değil mesela benim hoşlandığım biri vardı aylin demişti senle konuşacak hiç ihtimal vermedim ama msj attı kahve içmeye davet etti hemde çok samimi değildik sadece ben hoşlanıyordum. Meryem bir önceki işten çıkacağımı bildi hemde zamanı da tutturdu ne bileyim aylin fama ve meryem bende azda olsa tutmaya başladı

Olumsuzları bilemem ama genelde hikaye uyduruyor klasik hikayeler o bana gelecek ama ben soğuyacağım başka biri çıkacak falan
keşke bana öyle olumlu uydursaydı ilkay ve venüs sadece moral bozmak için fal bakıyorlar bildikleri hiçbir şey yok

Burda o kadar meryem dedik ki bugun benim meryeme bir tarot gondermem olmasi olmus :) meryeme genel soruyorum ask ne olcak diye de hala eskisinden bahsediyor birkac kisi daha iletisime gececek dedi ama umarim oyle bi hata yapmaz da kalbini bana kirdirtmaz yolda gorsem pencelerimi gecircem ona

Canım valla ben benimkini unutmuştum yeni biri olacak mı diye 4-5 kişiye attım daha önce hiç atmadıklarıma ve inanır mısın hepsi sana eskisi dönecek ağustosta dediler boşuna umut ben yine eskiye hop döndüm ahaha

Bence de canım.. En azından bir müddet beklersin.. Belki o sırada falların olumlu bir şekilde çıkar..Yiğitin verdiği tarih çok erken. onu bekle bakalım

greyim yaa seni alıntılarken çok severek okuduğum bi kitabın kahramanı geliyor aklıma
yiğit ne falı bakıyo kuzum. sen de seviyodun galiba yiğiti yanlış hatırlamıyosam?

baktırdım canım ben memnun kaldım cok ısabetlı anı yorumları

didem mi zehra mı kimi önerirsin.
dideme de şok yazmıştın. çok şanslısın bu arada sana hemen dönmüş didem.

Falcıların eskisinin dönme muhabbetini astrolojiye bağlıyorum.Eskilerden konu açıyor astrologlar bu günlerde.Geri hareket mi ne zıkkım varmış yine. Ki aklımın ucundan geçmeyen kişiler bu hafta içinde bana mesaj attılar.Eskiler olarak toplaşıp haberleştiler mi bilemedim.Hepsinin ortak noktası beni merak etmiş olmaları.Kardeşim gelecekte bu kadar merak edeceksen o an yanımda dursaydın da yüzüğü takıp eşim diye ortalıkta dolandırsaydım seni :) Hayır kötü ayrıldığım insanların nereden yüz bulduklarına da anlam veremiyorum.İstediğim dışındaki tüm eski dibimde :)

evet canım enerjımız cok ıyı tuttu onla gece 3 te yazmıstım ben ona ertesı gun sabah kendı bakmak ıstedı yazdı bana normalde cok doluydu .. didem daha ıyı sok etkısı oldu dırek sevıgılımın ısmını verdı ad verdı net tarıh verıyor ama su baktırdım ben .. karalamada su kadar net göremezdım tarıhlerı ayrıntıları dedı.. ve zehra tarıh vermıyor ama oda bılıyor canım baya ıyı bıldı bulundugum durumu falan karsı tarafın kısılık analızını cok net söyledı ve sadece adımı aldı benım.. tarıh falan ıstemedı

Hangi kitabın kahramanı kuzum o? :)

Yiğit belli bir fal bakmıyor.. Sadce adını burcunu ve yaşını soruyor o kadar.. Başlıyor anlatmaya.. Verdiğin bilgilere göre sana yoğunlanıyorum diyor fala başlıyor ama ben dostları falan oldunu düşünüyorum çünkü geçmiş ve anla alakalı çok şaşırtan nokta atışları var

Grinin elli tonu olabilir mi :))))))))))))

Venüs banada acaip olumsuz konuşmuştu.. Vurdu, kırdı öldürdü resmen sevgilimi :) Ben sadece geleceğimiz nasıl olur diye fal baktırdım.. Kız bizi çoktan ayırdı.. Buda ilkay gür gibi felaket tellallerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…