saol cnm deniyim bari :)) yakalayablrsemHerkese iyi bayramlar gec olsa da
Ben kahve atarım Meryem'e ve bana göre fevkaladenin fevkinde yorumlar canım
Grey kuzumm esmaları belli bi zamandamı çeksek iyii olur yoksaa istediğimiz zamanmıSor canım?
Canım selam benimkini geç yorumladı baya Öğlen attım gece göndermiş yorumu özür dilemiş fakat yorum yapamıyorum geçmişe hiç değinmemiş bilemedim o YüzdenIyi bayramlar :.Nasildi begendin mi? Bende attim bugun. Cevrimdisi oldu. kac saatte yorumlar?
Venuse attigim falda su bana yalan soyleyen icin iletisim olcak ama iliski olmayacak, yeni biri de gozukmuyor bi 6 ay icinde dedi, depresyonda falan ise atma bence, cok gercekciydi :) fali begendim ama moralim bozuldu[/QUOTE
hahahayyy banada öyle dedi aşk yokmuş Depresyonda olan atmasın
venüs gerçekçi olacağım diye abartıyor.Herkese olumsuz konuşuyor.Bana baktığı falda atanamayacaksın sevgilin olmayacak iş bulamayacaksın demişti iş buldum hemde çok memnunum kpss de iyi geçti ne bileyim o kadına fal baktırınca kendimi çok kötü hissetmiştim falı çıkan biri değil.
Valla olumluda olumsuzda konuşsalar artık şu döktüğüm paralar bile benim depresyona girme sebebim olarak yeterli bencevenüs gerçekçi olacağım diye abartıyor.Herkese olumsuz konuşuyor.Bana baktığı falda atanamayacaksın sevgilin olmayacak iş bulamayacaksın demişti iş buldum hemde çok memnunum kpss de iyi geçti ne bileyim o kadına fal baktırınca kendimi çok kötü hissetmiştim falı çıkan biri değil.
ilk baktırdığın zaman çıkmıyor zannediyorsun ama bir süre sonra fallar tutuyor tabi hepsi kelimesi kelimesine değil mesela benim hoşlandığım biri vardı aylin demişti senle konuşacak hiç ihtimal vermedim ama msj attı kahve içmeye davet etti hemde çok samimi değildik sadece ben hoşlanıyordum. Meryem bir önceki işten çıkacağımı bildi hemde zamanı da tutturdu ne bileyim aylin fama ve meryem bende azda olsa tutmaya başladıValla olumluda olumsuzda konuşsalar artık şu döktüğüm paralar bile benim depresyona girme sebebim olarak yeterli bencesigaradan beter çıktı şu meret!!
keşke bana öyle olumlu uydursaydı ilkay ve venüs sadece moral bozmak için fal bakıyorlar bildikleri hiçbir şey yokOlumsuzları bilemem ama genelde hikaye uyduruyor klasik hikayeler o bana gelecek ama ben soğuyacağım başka biri çıkacak falan
Burda o kadar meryem dedik ki bugun benim meryeme bir tarot gondermem olmasi olmus :) meryeme genel soruyorum ask ne olcak diye de hala eskisinden bahsediyor birkac kisi daha iletisime gececek dedi ama umarim oyle bi hata yapmaz da kalbini bana kirdirtmaz yolda gorsem pencelerimi gecircem ona
Bence de canım.. En azından bir müddet beklersin.. Belki o sırada falların olumlu bir şekilde çıkar..Yiğitin verdiği tarih çok erken. onu bekle bakalım
baktırdım canım ben memnun kaldım cok ısabetlı anı yorumları
İstediğin zaman çekebilirsin.. Sadce sayısını abartma.. Çok fena baş ağrısı yapıyor çok çektiğin zamanGrey kuzumm esmaları belli bi zamandamı çeksek iyii olur yoksaa istediğimiz zamanmı
greyim yaa seni alıntılarken çok severek okuduğum bi kitabın kahramanı geliyor aklıma
yiğit ne falı bakıyo kuzum. sen de seviyodun galiba yiğiti yanlış hatırlamıyosam?
didem mi zehra mı kimi önerirsin.
dideme de şok yazmıştın. çok şanslısın bu arada sana hemen dönmüş didem.
Hangi kitabın kahramanı kuzum o? :)greyim yaa seni alıntılarken çok severek okuduğum bi kitabın kahramanı geliyor aklıma
yiğit ne falı bakıyo kuzum. sen de seviyodun galiba yiğiti yanlış hatırlamıyosam?
didem mi zehra mı kimi önerirsin.
dideme de şok yazmıştın. çok şanslısın bu arada sana hemen dönmüş didem.
Grinin elli tonu olabilir mi :))))))))))))Hangi kitabın kahramanı kuzum o? :)
Yiğit belli bir fal bakmıyor.. Sadce adını burcunu ve yaşını soruyor o kadar.. Başlıyor anlatmaya.. Verdiğin bilgilere göre sana yoğunlanıyorum diyor fala başlıyor ama ben dostları falan oldunu düşünüyorum çünkü geçmiş ve anla alakalı çok şaşırtan nokta atışları var
Venüs banada acaip olumsuz konuşmuştu.. Vurdu, kırdı öldürdü resmen sevgilimi :) Ben sadece geleceğimiz nasıl olur diye fal baktırdım.. Kız bizi çoktan ayırdı.. Buda ilkay gür gibi felaket tellallerindenvenüs gerçekçi olacağım diye abartıyor.Herkese olumsuz konuşuyor.Bana baktığı falda atanamayacaksın sevgilin olmayacak iş bulamayacaksın demişti iş buldum hemde çok memnunum kpss de iyi geçti ne bileyim o kadına fal baktırınca kendimi çok kötü hissetmiştim falı çıkan biri değil.
A evet okudum ben o kitabı.. Pek acayip bir kitap.. Sırf kitabın isminde gri var diye dikkatimi çekmişti.. Sürekliyici güzel bir kitap tavsiye ederimGrinin elli tonu olabilir mi :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?