Hangi kitabın kahramanı kuzum o? :)
Yiğit belli bir fal bakmıyor.. Sadce adını burcunu ve yaşını soruyor o kadar.. Başlıyor anlatmaya.. Verdiğin bilgilere göre sana yoğunlanıyorum diyor fala başlıyor ama ben dostları falan oldunu düşünüyorum çünkü geçmiş ve anla alakalı çok şaşırtan nokta atışları var
Grinin elli tonu olabilir mi :))))))))))))
Canım valla ben benimkini unutmuştum yeni biri olacak mı diye 4-5 kişiye attım daha önce hiç atmadıklarıma ve inanır mısın hepsi sana eskisi dönecek ağustosta dediler boşuna umut ben yine eskiye hop döndüm ahaha
Evet kuzum ben de çok beğenmiştim hikayesini. Çok sürükleyici ve derin bir aşk hikayesi :))heee ochristian grey
o kitabı okurken çok güzel bi aşk gördüm ben çoğu kişinin aksine.
çok da ağladım, özellikle sonunda.
ayyy hele o İlkay beni yerle yeksan etmişti ama Meryemle aylininde çıkmadı bana falıkeşke bana öyle olumlu uydursaydı ilkay ve venüs sadece moral bozmak için fal bakıyorlar bildikleri hiçbir şey yok
Falcıların eskisinin dönme muhabbetini astrolojiye bağlıyorum.Eskilerden konu açıyor astrologlar bu günlerde.Geri hareket mi ne zıkkım varmış yine. Ki aklımın ucundan geçmeyen kişiler bu hafta içinde bana mesaj attılar.Eskiler olarak toplaşıp haberleştiler mi bilemedim.Hepsinin ortak noktası beni merak etmiş olmaları.Kardeşim gelecekte bu kadar merak edeceksen o an yanımda dursaydın da yüzüğü takıp eşim diye ortalıkta dolandırsaydım seni :) Hayır kötü ayrıldığım insanların nereden yüz bulduklarına da anlam veremiyorum.İstediğim dışındaki tüm eski dibimde :)
istediğim gelsin de galiba öyle bir şey var bilemedim tam :) ama koçlar için duygusal anlamda zorlu süreçler varmış..O halde bu ay aslanlarin eski sevgilileri yazmaya basladi venus retrosu mu varmis biliyor musun?
Fal kutusu Ela diye birine fal attım o siteye atacaksanız hiç atmayın derim :) Falım çok güzeldi elbise giymişim elbisem çok güzelmiş saçımı topuz yapmısım cok güzel duruyormus ne giyersem bana yakısırmıs zarifmişim be kadın benım sacım kısa topuz yapamam zaten de bu fal mı zaten :))))))))))))) pembenin de b.kunu cıkardılar
ay çok saçmaydı düğüne gitcekmişim beni karsılayacakmıs bir kadın o da güzel giyinmiş derli toplu yanında uzun boylu cocuk varmış diyecekmiş ki ben bu kızdan hoslandım o da bana diyecekmiş mutlu olacakmısızbana da selin imer demişti tee ne zaman, peri kızı gibiymişim, çevremdeki herkes bana hayranmış,
ben farkında değilmişim
Ben sorumu sorup ardından genel yorum istiyorum, sizce boyle mi degil mi diye tek soru ve genel yorum.Kahve falında bilgi veriyor ya da soru soruyor musunuz kızlar? Kahve falı şekiller yorumlanarak bakıldığı için falcıyı yönlendirmemeli sanki ne diyorsunuz?
ay çok saçmaydı düğüne gitcekmişim beni karsılayacakmıs bir kadın o da güzel giyinmiş derli toplu yanında uzun boylu cocuk varmış diyecekmiş ki ben bu kızdan hoslandım o da bana diyecekmiş mutlu olacakmısız
bana da selin imer demişti tee ne zaman, peri kızı gibiymişim, çevremdeki herkes bana hayranmış,
ben farkında değilmişim
peki düğünden önce kıza demiş mi anası kıyafetin çok güzelmiş çok zarifsin diye :) ben odunum kızöyle deme çıkabilitesi olabilir
benim lise kankam bütün sevgililerini düğünlerde edindi.
anneleri bizim kızı beğenip benim oğlum var muhabbetine buluşma ayarlardı.
bizim kızda gider buluşurdu, bi bakim nasılmış diye
öyle de evlendi.
peki düğünden önce kıza demiş mi anası kıyafetin çok güzelmiş çok zarifsin diye :) ben odunum kız
Selin imer bana da gelincik tarlasındaki egzotik çiçek gibisin dikkat çekicisin demişti
ilkayi normalde begenirim tutarli baktigini düsünürüm ama baktirdigim en son fallardna birinde bir konu icin olumsuz konustu ön yargili gibiydi bu yüzden söyledigini dogru bulmadimkeşke bana öyle olumlu uydursaydı ilkay ve venüs sadece moral bozmak için fal bakıyorlar bildikleri hiçbir şey yok
bir dedikleri bile çıkmadı ki telwee de naz vardı kadın an da bile öyle bir döktürdü ki gelecek çıkmasa bile helal olsun dedirtti ki her dediği çıktı meryem'in bir kaç dediği çıktı mesela tamamen tutturan zaten çok çok az ha olumsuz konuşurlar eyvallah ama adabı vardır hele ilkay hayatına kimse girmeyecek bu yaşta evlenip ne yapacaksın boşver vb. yazmıştı ben ondan akıl istememiştim falda yorum yapılmaz gördüğü şey söylenir biter ben sevmiyorum yorumları özellikle balım canım cicim yazanlara baktırmam.ilkayi normalde begenirim tutarli baktigini düsünürüm ama baktirdigim en son fallardna birinde bir konu icin olumsuz konustu ön yargili gibiydi bu yüzden söyledigini dogru bulmadim
ayrica onlar kahin degil her dedikleri cikacak diye bisiyde yok yukarda allah var ..
Kuzum ben nazz a attim bakmadi cöp oldu falim birine yolladim su an hatirlamiyorum ilkay ve sahmeran vaer tellwede nerdeyse paralel konusmuslardi ama acikcasi cok uzun zamandir fal baktirmiyorum hicte onlarin dedigi gibi olmuyor ama hakkini yemiyim ilkayin baktigi falda cikan bisiy olmustu cok kötü de diyemem sadece bazen cok ön yargili konusabiliyor veya cok uzak vadeye olumsuz bir tahmin ortaya atabiliyor evet isime gelmiyor bu durum ..bir dedikleri bile çıkmadı ki telwee de naz vardı kadın an da bile öyle bir döktürdü ki gelecek çıkmasa bile helal olsun dedirtti ki her dediği çıktı meryem'in bir kaç dediği çıktı mesela tamamen tutturan zaten çok çok az ha olumsuz konuşurlar eyvallah ama adabı vardır hele ilkay hayatına kimse girmeyecek bu yaşta evlenip ne yapacaksın boşver vb. yazmıştı ben ondan akıl istememiştim falda yorum yapılmaz gördüğü şey söylenir biter ben sevmiyorum yorumları özellikle balım canım cicim yazanlara baktırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?