Binnaz Abla

Ben benim bu eski baktirdigim kisi icin konusmadigimiz donemde barisacak miyiz diye falsepeti ada' ya atmistim merhabadan sonra ilk cumle bu kisiyle olmaz, barismayacaksinuz gorusme olmayacak olmustu.. Dur yani bismillah alistira alistira soyler insan :)) bir diger pessimist.. Tamam olmadi da barisma, gorusme vs olmustu. Ilkay yine biraz daha alistira alistira soylemisti hisleri var ama karakterleriniz uymuyor sen istemeyeceksin dedi.. Ilkay' i ben begenmistim is degisikligini falan bilmisti ben begendim diye arkadasim da atmisti ona baya baya olumsuz seyler soyledi kendimi kotu hissetmistim

Nazzz neredesin sen ya .. Dön artık .. sessiz sedasız kayıplara karıştı . Sanal da ele alınacak nadir bulunan falcılar arasında bana göre kendisi

Naz yok gerçekten baktım nefret siteye şimdi.. Lunaya kahve mi atmıştın canım?söylediklerinden çıkan oldumu?
Katina baktırmıştım geçen sene .. Bana çok uzun bi zaman verdi .. zamanı var daha ama kesinlikle hisli bir hatun.. boş bakmıyor.. çok uzun ve detaylı yorum yapıyor .. tavsiye ederim kızlar ..

Nazzz neredesin sen ya .. Dön artık .. sessiz sedasız kayıplara karıştı . Sanal da ele alınacak nadir bulunan falcılar arasında bana göre kendisi
luna an'ı biliyor mu naz anda çok başarılıydı bana onun kadar başarılı biri lazım :)

Selam canım şimdi geldi yorumum. Bende net bişey diyemiyorum olumlu konuşmuş olsada hiç şaşırtmadi şok olmadım.kimseyi yanlış yonlendirmek istemem ama klasik geldi bana. Yakın bi zaman vermiş bakalım çıkarsa yazarım

Naz mı Luna mı peki sizce?? Yav o siteden nefret ediyorum ben işte ama yavv
Nazz yokkiolsa başka kimseye atmam efsane ötesiydi...naazzz dönnnnn artık 4 gözle bekliyoruzz okuyorsan.çok kibar uzun ve insamı şoktan şoka sokan bi faldı 10 gün bekledim ama şimdiye kadar o kadar iyibi bakım görmedim.ünlülerede baktığını okumuştum

Deme yaaa ben niye atlamışım onu yahu.. Yazılı mı bakıyordu canım ?

Ben de diyorum keşke dönse.. falda verdiği zamana daha var benim ama anda ve geçmişte o kadar iyi bbildi ki hayatımı gerçek bir falcı olduğunu anlamıştm

hanımlar benim kafam karışık bi yorum yapın bana. bi teyze vardı malumlarla konuşan(şimdi ne düşünüyor? bizim geleceğimiz ne olacak deyyyzeee?) diye sorup duruyordum hergün her saat başı neredeyse. sonra kadını çok sık rahatsız etmiş olmalıyımm ki. kadın artık telefonlarıma çıkmıyor :) tınlamıyor beni ve en son sizin iş olumsuz dedi. sonracıma sürekli kahve falı baktırıyorum(promosyon baktırıyorum soru bilgi yazılmıyor malum) çok fazla senin kalbini üzen biri var çok pişman aranız düzelecek tarzı şeyler çıkıyor. bazende yakın zamanda yeni ilişkim başlayacağına dair şeyler yazıyor. hangisine umut bağlayım bilemedim

canım burdaki herkesin benzer sorunu. fal eğlence işinden çıkıp hayatını etkilemesin bence. her şey olacağına varıyor hayırlısını iste bol bol dua et boşuna enerjini düşürme

canım burdaki herkesin benzer sorunu. fal eğlence işinden çıkıp hayatını etkilemesin bence. her şey olacağına varıyor hayırlısını iste bol bol dua et boşuna enerjini düşürme
eğlence olarak göremiyorum malesef. güzel bişi çıksa o günüm mutlu geçer oldu. günde kaç kere kahve içiyorum sayamıyorum artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…