Zamana bırak bazı şeyleri tatlım eğer karşına ciddi birisi çıkarsa yeni ilişki için şans ver tabikide denemekte fayda var.Ama yatıp kalkıp eskisi dönecek diye de bekleme hayatın olumsuz etkilenmesin o kadar adım atacağı varsa atar zaten onun atmasını bekleyemiyosanda sen bir adım at sonuçta kaybedecek bir şeyin yok.Yine olmazsa kapatırsın eski defterleri önüne bakarsın artıkhanımlar benim kafam karışık bi yorum yapın bana. bi teyze vardı malumlarla konuşan(şimdi ne düşünüyor? bizim geleceğimiz ne olacak deyyyzeee?) diye sorup duruyordum hergün her saat başı neredeyse. sonra kadını çok sık rahatsız etmiş olmalıyımm ki. kadın artık telefonlarıma çıkmıyor :) tınlamıyor beni ve en son sizin iş olumsuz dedi. sonracıma sürekli kahve falı baktırıyorum(promosyon baktırıyorum soru bilgi yazılmıyor malum) çok fazla senin kalbini üzen biri var çok pişman aranız düzelecek tarzı şeyler çıkıyor. bazende yakın zamanda yeni ilişkim başlayacağına dair şeyler yazıyor. hangisine umut bağlayım bilemedim
Kızlar bu tellwe de ki promosyon fallardan şüphelenmeye başladım. Farklı fal yorumcularına zaman içinde gonderdigim fallri okuyayim dedim. Bi kaç tane aynı cümle kalıbı yakaladim ne eksiz ne fazla.
Canim kiraaze nin kahvesi güzeldir , enerji fali yoktu benim attigim zamanlar epey uzaklastim biliyorsun eger referans lazimsa kapattigim hesabimin adini vereyim tellwedeki.Onların hepsi sistem falı. Robot yani gerçek falcılar değil bazen ilginç şekilde tutuyor ama sallayın bence takılmayın fazla o fallara :))
Kızlarr kirazeyi denemedim ben şimdi atayım diyorum enerji falı mı yoksa katina mı, ne dersiniz canlar ?sercenin_gozyasi cicim sen atmışsındır kirazede ne önerirsin
Kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınız :) Ben Baldankabak, o hesabımı bir türlü aktifleştiremedim. Bunu da teee ocakta dondurduğumda yine baldankabağı aktifleştiremediğim için almıştım kısmet bugüneymiş
Nasılsınız bakalım ne var ne yok@audrey_24 BlueDaisy duygusuz_girl @MissCherryBlossom @gollom sercenin_gozyasi etiketlemeyi unuttuklarımdan özür diliyorum şimdiden :))
Kılzar ben eskiyi kapatalı epey epey vakit oldu. İtinayla patlayanları yazmaya geldim, kimse bana sen başkasına aşık olacaksın demedi. Bir kişi hariç. Sıralıyorum efenim : PATLAYANLAR: Fama, Fatima, SELENA hem de su filan da patladı ama severim kendisini, bilge özdoğru, Alev tansel, Rezaan abla, MERYEM, Aylin, Naira Şuman, Sedee, Nesimee, Klotho, serap sultan ve daha nicesi..
Hayırsızın biri için epeyce üzüldüm coğunuz biliyorsunuz, gel zaman git zaman ben başkasından hoşlanmaya başladım. O zaten peşimdeydi. Bunu falda gören iki isin Tellwe DERİN ve SERÜVEN. Özellikle serüven adamın adını kitap falında patır patır söyledi. Ha ben yine öküzlük yaptım ama bu iki isim durumu net bildiler. Onun dışında famaya yenikten attım anı iyi bildiği için ama hangi famaya attım bilemedim, duygusuza danışmaya geldim
Hepinizi özlemişim iyi bayramlar canlar
Gunaydın kızlar seruvene kıtap falı atanlar kac gunde geldı acaba bugun benım ucuncu gun hala aynı sıradayım
Canim kiraaze nin kahvesi güzeldir , enerji fali yoktu benim attigim zamanlar epey uzaklastim biliyorsun eger referans lazimsa kapattigim hesabimin adini vereyim tellwedeki.
Cevırımiçi gozukuyodu sankıBen de siradayim 2 gundur zaten sisteme girmemis puff
canımcım hoş geldin :))
senin adına sevindim kendi adıma patlayan isimler adına üzüldümm :)))
hayırlısı olsun inşalah :)
Hoşbulduk canım benim nasılsınBana patlar sana çıkar hayatım dur bakalım biliyorsun belli olmuyor bu işler. Eskisi kendini hatırlatma çabalarına bile girdi ama bak bana şurda o kadar fal baktırdığım adam umrumda değil. Bitti bitiyormuş
Cevırımiçi gozukuyodu sankı
Cevırımiçi gozukuyodu sankı
Günaydınnn iyi haftalar herkese
Falcı Semayı benzettiğiniz bir falcı bu ikisi aynı dediğiniz biri var mı? Faldan sonra aklım karıştı benim
Sema' ya benim fal havuzdan gitti ozellikle baktirmamistim da ben kimseye benzetmedim tellweden birine mi benzettiniz?
Bir de fatima nerede kizlar? Onun sehrazat olma ihtimali var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?