Binnaz Abla

Zamana bırak bazı şeyleri tatlım eğer karşına ciddi birisi çıkarsa yeni ilişki için şans ver tabikide denemekte fayda var.Ama yatıp kalkıp eskisi dönecek diye de bekleme hayatın olumsuz etkilenmesin o kadar adım atacağı varsa atar zaten onun atmasını bekleyemiyosanda sen bir adım at sonuçta kaybedecek bir şeyin yok.Yine olmazsa kapatırsın eski defterleri önüne bakarsın artık

ilkay gürü severim deli kadındır ama hatun her gün baya fal alıyor bir bana mı cıkmıyor bu kadının dedıklerı...

Günaydınnn iyi haftalar herkese

Falcı Semayı benzettiğiniz bir falcı bu ikisi aynı dediğiniz biri var mı? Faldan sonra aklım karıştı benim

Kızlar bu tellwe de ki promosyon fallardan şüphelenmeye başladım. Farklı fal yorumcularına zaman içinde gonderdigim fallri okuyayim dedim. Bi kaç tane aynı cümle kalıbı yakaladim ne eksiz ne fazla.

Kızlar bu tellwe de ki promosyon fallardan şüphelenmeye başladım. Farklı fal yorumcularına zaman içinde gonderdigim fallri okuyayim dedim. Bi kaç tane aynı cümle kalıbı yakaladim ne eksiz ne fazla.

Onların hepsi sistem falı. Robot yani gerçek falcılar değil bazen ilginç şekilde tutuyor ama sallayın bence takılmayın fazla o fallara :))

Kızlarr kirazeyi denemedim ben şimdi atayım diyorum enerji falı mı yoksa katina mı, ne dersiniz canlar ? sercenin_gozyasi cicim sen atmışsındır kirazede ne önerirsin

Canim kiraaze nin kahvesi güzeldir , enerji fali yoktu benim attigim zamanlar epey uzaklastim biliyorsun eger referans lazimsa kapattigim hesabimin adini vereyim tellwedeki.

canımcım hoş geldin :))
senin adına sevindim kendi adıma patlayan isimler adına üzüldümm :)))
hayırlısı olsun inşalah :)

Canim kiraaze nin kahvesi güzeldir , enerji fali yoktu benim attigim zamanlar epey uzaklastim biliyorsun eger referans lazimsa kapattigim hesabimin adini vereyim tellwedeki.

Lazım olursa isterim senden hayatım, referanssız bakmış son zamanlarda :)) Kahve mi atayım napayım hiç de kahve içesim yok, ofisteki fincanlarda da bir halt çıkmıyor

Ben döndüm sahalara thalix galiba

canımcım hoş geldin :))
senin adına sevindim kendi adıma patlayan isimler adına üzüldümm :)))
hayırlısı olsun inşalah :)

Hoşbulduk canım benim nasılsın Bana patlar sana çıkar hayatım dur bakalım biliyorsun belli olmuyor bu işler. Eskisi kendini hatırlatma çabalarına bile girdi ama bak bana şurda o kadar fal baktırdığım adam umrumda değil. Bitti bitiyormuş

Aynıyız kuzum yaa bıraktığın gibii hala bekliyozz
İnşallahh çıkar tabii ama benim bugüne kadar baktırdığım hiçbir falcı olumsuz demedi , bu olmayacak yeni birisi çıkacakta demedi
Artık yeni bişeyler duymak istiyorummm

Sema' ya benim fal havuzdan gitti ozellikle baktirmamistim da ben kimseye benzetmedim tellweden birine mi benzettiniz?

Bir de fatima nerede kizlar? Onun sehrazat olma ihtimali var mi?

Sema' ya benim fal havuzdan gitti ozellikle baktirmamistim da ben kimseye benzetmedim tellweden birine mi benzettiniz?

Bir de fatima nerede kizlar? Onun sehrazat olma ihtimali var mi?

Semada famagiller havası var. Tam bir fama meryem değil ama cümlelerde bir famagiller esintisi mevcut Valla ben de geçmişteki olaya dair hiçbir şey bilemedi, dedikleri yanlış. Kalanı da gelecek odaklı, göreceğiz. Ben beğenmedim acaba gerçekten tanıdık biri mi ki çok beğenen arkadaşları oradan mı vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…