Canım sen Şehrazata baktırdın mı?Sema' ya benim fal havuzdan gitti ozellikle baktirmamistim da ben kimseye benzetmedim tellweden birine mi benzettiniz?
Bir de fatima nerede kizlar? Onun sehrazat olma ihtimali var mi?
Canım sen Şehrazata baktırdın mı?
Off bugün dideme fal baktırcaktım.. Kendisi bir süre ara vermiş. Hay benim şansımaa
Kızlaaaaaaarrrrrr nasılsınız :) Ben Baldankabak, o hesabımı bir türlü aktifleştiremedim. Bunu da teee ocakta dondurduğumda yine baldankabağı aktifleştiremediğim için almıştım kısmet bugüneymiş
Nasılsınız bakalım ne var ne yokA audrey_24 @BlueDaisy @duygusuz_girl @MissCherryBlossom @gollom @thalix etiketlemeyi unuttuklarımdan özür diliyorum şimdiden :))
Kılzar ben eskiyi kapatalı epey epey vakit oldu. İtinayla patlayanları yazmaya geldim, kimse bana sen başkasına aşık olacaksın demedi. Bir kişi hariç. Sıralıyorum efenim : PATLAYANLAR: Fama, Fatima, SELENA hem de su filan da patladı ama severim kendisini, bilge özdoğru, Alev tansel, Rezaan abla, MERYEM, Aylin, Naira Şuman, Sedee, Nesimee, Klotho, serap sultan ve daha nicesi..
Hayırsızın biri için epeyce üzüldüm coğunuz biliyorsunuz, gel zaman git zaman ben başkasından hoşlanmaya başladım. O zaten peşimdeydi. Bunu falda gören iki isin Tellwe DERİN ve SERÜVEN. Özellikle serüven adamın adını kitap falında patır patır söyledi. Ha ben yine öküzlük yaptım ama bu iki isim durumu net bildiler. Onun dışında famaya yenikten attım anı iyi bildiği için ama hangi famaya attım bilemedim, duygusuza danışmaya geldim
Hepinizi özlemişim iyi bayramlar canlar
Semada famagiller havası var. Tam bir fama meryem değil ama cümlelerde bir famagiller esintisi mevcutValla ben de geçmişteki olaya dair hiçbir şey bilemedi, dedikleri yanlış. Kalanı da gelecek odaklı, göreceğiz. Ben beğenmedim acaba gerçekten tanıdık biri mi ki çok beğenen arkadaşları oradan mı vurdu
Baktırmadım ama çoook merak ediyorum ya.. Sanırım Şehrazatada baktıracağımHayir fal gondermistim sistemde 3 gun bekledi mail attim en kisa zamanda bskacak dediler, sonra saglik nedenleri dolayisiyla bakamayacak deyip iade ettiler :) 1-2 gun sonra kadin sisteme girip fal aldi, his diyelim, sen baktirdin mi?
Hoşgeldin Audreyim =)kızzzzzz =))) geldımmm bendeee geldımmm anamm özlemişim formuu mıllet tatılee gider bizz foruma donerız
Hoşgeldin Audreyim =)
Baktırmadım ama çoook merak ediyorum ya.. Sanırım Şehrazatada baktıracağım
Fatima ile Şehrazat bende sonuç olarak zıtlardı.:) yani bi anda ortaya cikti herkes baktirdi ve suyu 40 liraydi bana fatima olabilir gibi geldi bana bakmak istememis de olabilir cunku :)))
Aynen kuzum.. Seninde geldiğin iyi oldu valla. :)kürkçü dükkanına geri döndük aaa dostlar
Aa ben fatımaya baktırdım eğer Şehrazat fatımaysa baktırmam ona tabi ki..:) yani bi anda ortaya cikti herkes baktirdi ve suyu 40 liraydi bana fatima olabilir gibi geldi bana bakmak istememis de olabilir cunku :)))
Fatima ile Şehrazat bende sonuç olarak zıtlardı.
Aa ben fatımaya baktırdım eğer Şehrazat fatımaysa baktırmam ona tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?