Binnaz Abla

Canım sen Şehrazata baktırdın mı?

Hayir fal gondermistim sistemde 3 gun bekledi mail attim en kisa zamanda bskacak dediler, sonra saglik nedenleri dolayisiyla bakamayacak deyip iade ettiler :) 1-2 gun sonra kadin sisteme girip fal aldi, his diyelim, sen baktirdin mi?

yaaaaaa canımmm benımmmmm, insallah coook mutlusundur hemen yazıyorum ozelden =) ozlemişim bende uzun zamandır gırmıyorum foruma, ıyı kı geldın artık bende burdayım merak etme :) eskıler olmayınca tadı yok burasının

Bana da cok alakasizdi is ile ilgili attim yani bilmiorm zaten ona atmamistim havuzdan gitti enerjimiz uymamistir belji :)) sonra ben de herkesin sema sema diye bayildiginin o oldugunu farkettim. Belki kendim onu secip fal gondersem daha farkli olurdu, yalniz cumleleri netti tarihler vermis bir suru famagil tayfasi gibi degildi

kızlar bu sehrazat kımdırr,nedir ? ben yazılı fallardan suphelenıyorum açıkcası kım bılır aynı kısıye kac defa baktırıyoruz,
amaaa içimdekii fal aşkına manı olamıyorumm donusum muhtesem oldu

Hayir fal gondermistim sistemde 3 gun bekledi mail attim en kisa zamanda bskacak dediler, sonra saglik nedenleri dolayisiyla bakamayacak deyip iade ettiler :) 1-2 gun sonra kadin sisteme girip fal aldi, his diyelim, sen baktirdin mi?
Baktırmadım ama çoook merak ediyorum ya.. Sanırım Şehrazatada baktıracağım

Kizlar bugun de famaya kahve attim cok iyiydi ilk defa uzun uzun bakmis, harf soyledi ve de :)) ben hep tarot atiyordum is ve ask sormustum ikisine de ayrintili yazmis kalp kalp kalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…