Binnaz Abla

Ayy inşallah inşallah gördüm bende facedeki yazısını,bıktım pcnin başında oturmaktan arada kalkıp geziniyorum baktırmazsam rahatlayamıcam içim şişti

Ayy inşallah inşallah gördüm bende facedeki yazısını,bıktım pcnin başında oturmaktan arada kalkıp geziniyorum baktırmazsam rahatlayamıcam içim şişti

bendee
gelmesi lazım o yüzden:)) yapıştım ben koltuğa 5dk kalkıyorum sanki gelcekmiş gibi geri oturuyorum:)

Aynı ben
sanki ben kalkınca o gelecek gibi hissediyorum

gelse herkes rahatlicak vallahi:)
faceten mesaj atsam mı dedim de benim gibi bi sürü insan vardır bide geçen gününü anlatmış yetişemiyorum vs diye rahatsız etmiyim dedim:26:
ama gelicek bence 3 4 gündür yok.böyle oldu mu hep geliyodu:)

Bende düşündüm mesaj atmayı ama net bir saat söylemiyor zaten enerji olarak kendini uygun hissettiği zaman duvarından paylaşacağını söylüyor... Yanii dimi amaa en son 10unda girmiş sisteme koskoca dört gün oldu gelecek kuantum olumlamamızı yapıyoruz ve enerjilerimizle Nesibeyi çağrıyoruzz

hadi ya o zaman hayatta baktırmam. çekemem öyle üslupsuzluk falan. kalsın vazgeçtim

hahahaha eveeeet gelicek koskoca 4 gün doğru söylüyosun.akşam 10 gibi falan gircek bence o kadara kalmasa iyi de tabi
sanki falcı gibi hissiyatlarım öyle diyoor:)))

hahahaha eveeeet gelicek koskoca 4 gün doğru söylüyosun.akşam 10 gibi falan gircek bence o kadara kalmasa iyi de tabi
sanki falcı gibi hissiyatlarım öyle diyoor:)))

8 civarı gelecek bence
10a kalmazsa iyi olurdu Biraz çıkıp dolancam geçmiyor saatler, bir onu bekledim böyle heyecanla bir de Nesibe'yiii

Benim falımda da aynısı oldu..Nesibe ve Melek in söylediği olumlu şeylerin tam tersini söylemiş(Hatta söylemiştim bir önceki falımda arkadaşların istediği olumlu şeylerin dışında umarım falları çıkmıyordur:18: Yoksaa fena.. O yüzden senin yanında bende varım:)

Rezzan ablada aylardır olma ihtimali var derken derken son falımda olmaz dedii

Enerjim mi tersine dönüyo yoksa işler mi bilemedim

Umut'a baktırdım. Birşey için verdiği süre yarın doluyor, olsa da olmasa da burdan paylaşacağım..

el falı hiç baktırmadım

Beyza; Umut a bende baktırmış biri olarak şunu söyleyebilirim anı ve geçmişi gerçekten süper biliyor..Mesleğimi,burcumu olayların gidişini bilmişti..Zamanda veriyo hemde net bir tarih ancak bazen oluyo bazen olmuyo Önceki falında bir zaman aralığı var demişti o zaman içinde bir iletişim olmuştu ..sonraki verdiği tarihten ise bir 4 gün sonra küçük bir iletişim daha..Ama onun söylediği gibi de devam kararı yaşanacak bir iletişim olmamıştı..Yani Umut iyidir ama anda bence..İletişim konusunda da küçük sapmalar olabiliyor..Ama umarım senin için yarın tüm dediğiyle gerçek olur :)))

bugün geçerli değil ama sadece indirim sonrada kullanabiliyoruzdur heralde..ozaman alimde baktırıyım bari şevval ablaya :) peki sonra baktırdınmı bidaha canım

bende baktırmıştım tahaya, asrına (baktıklarında güzeldi ama malesef gerçekleşmedi), sezen(hiç beğenmemiştim), kesira sirele, rumiye(çok güzel bakmıştı ama olmadı malesef), ugga, magıcfal vb bunlar malesef benm çıkmayan fallarım arkdişler diğerleri için beklemedeyim hala :)

ya sana kimler çıkmıştı canım beğendiklerini yazsana :26:
nesibe diye ölüyorum ama hala ortada yok.tellwede kimleri önerirsin orası ucuz ya sorup duruyorum

net tarih vermesi kötü bence, ben tarihe takılıp kalıyorum. sıkıntı basıyor sonra. yani en azından benim için öyle. olumsuzlukları dinlemeye razıyım ama şu tarih olayından bahsetmesinler bana.

ya sana kimler çıkmıştı canım beğendiklerini yazsana :26:
nesibe diye ölüyorum ama hala ortada yok.tellwede kimleri önerirsin orası ucuz ya sorup duruyorum

Lilypad var denedin mi onu. hisleri güzel geldi bana. saraylıhanım da övülüyordu. saray tarotu bakıyormuş. nedemekse artık. :26:

Lilypad var denedin mi onu. hisleri güzel geldi bana. saraylıhanım da övülüyordu. saray tarotu bakıyormuş. nedemekse artık. :26:

lilypedi denedim canım aslında bi dediği oldu onun bana bak ucuzdu da geçen baktırıcaktım online değildi.
akrep burcuymuş profilini okudum da bende öylesine denemiştim aslında:)
15 gün vermişti bana bayramdan sonra oluyo zamanı.acaba denesem mi tekrar:26:

chloe gelmiş baktırsam mı kızlaaar ne diyosunuz görmüştüm beğenenler vardı

profilini okumuştum benimde dikkatimi çekmişti, evet akrep burcuymuş. akreplerin hisleri çok kuvvetli olur. ben de denk gelirsem baktırıcam. çok sık girmiyor telveye anladığım kadarıyla.

Lilypad bana nedense bakmadıkahve göndermiştim,ben gönderdikten 1 gün sonra kahveyi bıraktı:44: sonra da bana bakmadı:) bi kaç gün bekledim sonra çektim..Açıklamada yapmadı neden bakmadığının..bende protesto edip tekrar göndermiyorum..o bana bakmayacağı için değil yani ben yollamıyorum

profilini okumuştum benimde dikkatimi çekmişti, evet akrep burcuymuş. akreplerin hisleri çok kuvvetli olur. ben de denk gelirsem baktırıcam. çok sık girmiyor telveye anladığım kadarıyla.

baktır bence bayramdan sonra tekrar baktırıcam bende chloeye yolladım şimdi.
okumuştum onuda oda az giriyo 5 kredi bide
lilypedin zamanı tutar mı bilmiyorum ama dedikleri doğruydu pişman olmazsın diyorum.bide çok şirin mesela soru sordum girmemiş meğersem sisteme dedim cevaplamıcak mısınız özür dilemiş sisteme girmemiştim yeni gördüm vs vs diye yazmış hep cevaplamışta sorumu.
serüvene sordum mesela cevaplamadı ki girdi kaç kere siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…