yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verin
şimdi efendim nesibe ok güzel bakmıştı allah için ama ilk etapta beğenmedim 2,3 defa dinledim cunku beklenti tavandı bende. Hiç bir bilgi vermedim . Ani cok ama cok ıyı youmlamış ama başlangıç ve sonuçta eee dedim nasıl yanı ne olucak.?Nesibe cikmismydi sana ben baktird im ona yeni
yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verin
Luna hariç tellwenin hepsi tırı vırı bence :)
Banada net tarih goremiyorum dedi dusunce okuyor evet tavsiye banada verdi uyuyorum tavsiyesine bakalim ne olucakkkşimdi efendim nesibe ok güzel bakmıştı allah için ama ilk etapta beğenmedim 2,3 defa dinledim cunku beklenti tavandı bende. Hiç bir bilgi vermedim . Ani cok ama cok ıyı youmlamış ama başlangıç ve sonuçta eee dedim nasıl yanı ne olucak.?
falın içeriği güzeldi genel diğer ki Selena dan once baktırdım ondan öncekiler Rezzan Ester kiraze Meryem fama ,bilgehatun arzubacı filan falan benzer seyler söylemiş ama ona vermediğim bir bilgiyi bana söyledi hatun. Boş değil yani. ama bazı cumlalarını anlayamıyorum nedense onun ama hisli hatun .sonra anladım tarih falan vermedi böyle yaparsan böyle olur vs tarzında konuştu . duşuncelerimi okudu diyebilirim. sonuç ise işte orda tum fallarım beklemede kızlar.
off ya selena benim duşunduklerimi söyledi orda sadece ona kafam yattı zati. Ama uzucuydu sonrakı falı daha detaylıydı bi nebze rahatlattı. Luna için falımdan sonra yorum yapıcam bakalım su enerjiyi yakalayabılecekmiyim.Luna hariç tellwenin hepsi tırı vırı bence :)
Bana da tellwede biri fena beddua etti. Sadece olacak canım cicim yazmış, bu nasıl fal dedim. İade edip hakkımı helal etmiyorum inşallah bu adamla bir geleceğin olmaz demiş. Ben böyle fesatlık görmedim
kızlar junjandi vardı gitti mi o nolur gitti deyin banaforumdan soğudum onun yüzünden yaaaa
yuuuhhhh
dskjfslkjdkshjas sesli güldüm walla
Ahahaah kızlar ya benim neden falım çıkmıyorNe iyi çıkıyor ne kötü Serüven anı mükemmel bildi derinin de dediği oldu 2.kişi oldu ama o da tam dedikleri gibi değil. Ulan selenasıydı, fatimasıydı, eminesiydi, meryemi, faması derken ahanda bu çıktı tam dediğim fal yok. Çakralarım mı kapalı acaba, çakra mı çalışsam ben az
Banada net tarih goremiyorum dedi dusunce okuyor evet tavsiye banada verdi uyuyorum tavsiyesine bakalim ne olucakkk
kızlar junjandi vardı gitti mi o nolur gitti deyin banaforumdan soğudum onun yüzünden yaaaa
Seruven' e cok sasirdim.. Sahsen ben seruvene duygusuz kitap falini begendigi icin atmistim fal, tellwe olmasa iptal ederdim ama orda 28 kredimle iki cocugumla ortada birakilmis gibi kalmak istemiyorum :)
valla kuzum serüven ben de de favori idi ona ben de şaşırdım hele copy paste yaptıgını gorunce :)Seruven' e cok sasirdim.. Sahsen ben seruvene duygusuz kitap falini begendigi icin atmistim fal, tellwe olmasa iptal ederdim ama orda 28 kredimle iki cocugumla ortada birakilmis gibi kalmak istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?