Binnaz Abla

yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verin

Canım ben siteye ilk geldiğinde sanal fincan atmıştım ona rağmen oldukça iyiydi ve söylediklerinden biri çıktı. 4-5 ay önce ikinci kez attım falımı iade etti. İade ettikten sonra da fiyatlarını yükseltti. Bende bir daha fal atmadım kendisine.

Nesibe cikmismydi sana ben baktird im ona yeni
şimdi efendim nesibe ok güzel bakmıştı allah için ama ilk etapta beğenmedim 2,3 defa dinledim cunku beklenti tavandı bende. Hiç bir bilgi vermedim . Ani cok ama cok ıyı youmlamış ama başlangıç ve sonuçta eee dedim nasıl yanı ne olucak.?

falın içeriği güzeldi genel diğer ki Selena dan once baktırdım ondan öncekiler Rezzan Ester kiraze Meryem fama ,bilgehatun arzubacı filan falan benzer seyler söylemiş ama ona vermediğim bir bilgiyi bana söyledi hatun. Boş değil yani. ama bazı cumlalarını anlayamıyorum nedense onun ama hisli hatun .sonra anladım tarih falan vermedi böyle yaparsan böyle olur vs tarzında konuştu . duşuncelerimi okudu diyebilirim. sonuç ise işte orda tum fallarım beklemede kızlar.

Banada net tarih goremiyorum dedi dusunce okuyor evet tavsiye banada verdi uyuyorum tavsiyesine bakalim ne olucakkk

Luna hariç tellwenin hepsi tırı vırı bence :)
off ya selena benim duşunduklerimi söyledi orda sadece ona kafam yattı zati. Ama uzucuydu sonrakı falı daha detaylıydı bi nebze rahatlattı. Luna için falımdan sonra yorum yapıcam bakalım su enerjiyi yakalayabılecekmiyim.

Bana da tellwede biri fena beddua etti. Sadece olacak canım cicim yazmış, bu nasıl fal dedim. İade edip hakkımı helal etmiyorum inşallah bu adamla bir geleceğin olmaz demiş. Ben böyle fesatlık görmedim

yuuuhhhh
dskjfslkjdkshjas sesli güldüm walla

Ahahaah kızlar ya benim neden falım çıkmıyor Ne iyi çıkıyor ne kötü Serüven anı mükemmel bildi derinin de dediği oldu 2.kişi oldu ama o da tam dedikleri gibi değil. Ulan selenasıydı, fatimasıydı, eminesiydi, meryemi, faması derken ahanda bu çıktı tam dediğim fal yok. Çakralarım mı kapalı acaba, çakra mı çalışsam ben az

Kimse bir halt bilemeyip sallıyor ondandır :)

Banada net tarih goremiyorum dedi dusunce okuyor evet tavsiye banada verdi uyuyorum tavsiyesine bakalim ne olucakkk

ya çıkar çıkmaz sallamacı değil buna ınanmıyorum. Bide su var herkes kendine gore yorumluyor soyle ki bir ark. ile tartıştın diyelim 2 kişiye sor herkes kendi gorduğu hıssettiği noktadan sana yorum yapıyor.
-- yok canım oyle demek istedi aslında , aslında niyeti buydu gibi benim baktırdığım fallarda ki iyi olanlar için konuşuyorum geneli aynı şeyi söyledi bana araya parazitler girdi tabi onlar saymıyorum. Sadece işte Selena diyorum oda tamamıyle bıraz yasın vermiş olduğu etkiyle bence daha sert soyluyo. Olay aynı olay.bilmem cok mu felsefik oldu kızlar ama valla başka turlu anlam veremiyorum.

Seruven' e cok sasirdim.. Sahsen ben seruvene duygusuz kitap falini begendigi icin atmistim fal, tellwe olmasa iptal ederdim ama orda 28 kredimle iki cocugumla ortada birakilmis gibi kalmak istemiyorum :)

ben de şaşırdım. herkesin olumsuz eleştiriye açık olması gerekiyo.
bazen dehşet olumsuz fallar geliyo, biz niye hiddetlenmiyoruz hayret.
hemen içlerindeki çirkefi çıkarıyolar, hazırda duruyo demekki.
kız sende selena yada luna ya at. orda başka kimse yok zaten çöp hepsi.
bende kaçtım ordan, bazen geyiğine giriyorum piremsesi görürüm diye

Seruven' e cok sasirdim.. Sahsen ben seruvene duygusuz kitap falini begendigi icin atmistim fal, tellwe olmasa iptal ederdim ama orda 28 kredimle iki cocugumla ortada birakilmis gibi kalmak istemiyorum :)
valla kuzum serüven ben de de favori idi ona ben de şaşırdım hele copy paste yaptıgını gorunce :)

Kızlar binnazda puanım var. Şevval erdal'a ya da sahra buhariye atayım diyorum. Bu isimler hakkında deneyimi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…