Binnaz Abla

falın olumsuz olmasını geçtim yavrum o kısım beni ilgilendirmiyor gelen cevapta çok komikti ki gelen cevap yoktu cevaplar vardı uzun uzun nasıl yazmış görmeniz lazım lafları da sokmuş bir de sakın yazdıklarıma cevap vermeye kalkma öyle bir hataya düşme sakın yazmış..bildiğin tehdit ya.

yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verin
Ben baktirmistim ve enerjisine samimiyetine hayran kalmistim degisik bir ictenligi var lunanin...soylediklerini yasayip gorecegim ama gecmiste basarili...tek soru sormuştum ve genel bakim ocin hangi fali atmaliyim demistim.sağolsun genelde yorumlamisti...
Banada eylulle kasım arası verdıı sema
bana ekim kasim demisti hobaaaa

Selena bana hep olumlu ilk iki fali ciktigi icin bana guvniyorum ona.didem sema selena nesibe huma 5 lisune cok guveniyorum.aylin meryemde ayni tarihleri verdi.sehrazat patlicak kadin iki hafta vade verdi bir haftasi kaldi.oda simdiden bommmm :)

eneeee çok kızmış yaa, gelip dövecek kaç
ayy kimlere kaldık yazık bize walla. iyice b.kum soğudu şu siteden.
nasılda toplanmış bütün çirkefler orda

Kızlar binnazda puanım var. Şevval erdal'a ya da sahra buhariye atayım diyorum. Bu isimler hakkında deneyimi olan var mı?

ikisine de baktırmıştım tırt diyorum şu sıra favorilerim Derin Tamay ve Sevgi Duman. Can Başaran'a katina attım gelince yazarım

Selena bana hep olumlu ilk iki fali ciktigi icin bana guvniyorum ona.didem sema selena nesibe huma 5 lisune cok guveniyorum.aylin meryemde ayni tarihleri verdi.sehrazat patlicak kadin iki hafta vade verdi bir haftasi kaldi.oda simdiden bommmm :)

Fallarımdan çıkan yok selena nın sadece duşunduklerı için ok. olayların aşamasına gelemedik daha. gidişatta da o yola gıremedik henüz ama hıssiyat vs ok. Siz cıktı doyosunuzda ne cıkıyo çıkmayanları aydınlatın kızlar:)

sagolun bakalım denicez fal acımı kapalı su an

Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off

bende harf bildi hemde sadece ilişkim olacak mı diye sormuştum hüma gibi ağustos dedi olursa rüyalar gerçekleşecek

Bana baktığı fal patladı sayılır ağustos sonunda benimkinin ailesiyle tanışacağımı söylemiş ama ben ailesiyle daha önce tanışmıştım zaten. Hadi tekrar görüşme durumu olarak yorumlasak 1 hafta önce ayrıldık. Öyle bir durumda olamaz

Benim bu ikinci ayrilik ilk ayrilikta baktirmadigim falci kalmamisti ve hepsi doncek demisti selena gidisat vs herseyi bilmisti tarihle beraber cikmisti fallarim ve falcilarn dedikleri tarihte barismistik.baristiktan sonra fama ve candle ayrilcagimizi ve eskisine doncegini soyledi candle ozellikle tuttrdu ve dedikleri gibide o eskisiyle baristi.simdi tekrar fal atiyorum herkeze selana ya cok guvnyrum onun her dedgni yasiyorum.bakalim simdide falcilar eylul diyor hep bir agizdan.bekliyorum.sehrazat sadece iki hafta icinde bariscnz dedi imkansiz ama.durum buuu.

Kızlar ya aklıma ne geldi şu türk fimlerinde hani şimşek cakar da beyaz toz buludu gozunu sevdiğim ak sakallı dedesi gelir bayzalr içindeeee ,Yavrummmm diyip böyle tok gıcırtılı sesiyle. inler gibi:) böyle bi yorumcu olsun ya guzevn versin bıktık yalandan boş umitten. İçimden geldi oyle masanın başında seyre daldım.

Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off

Topik kırık kalpler topiğine dönecek bu gidişle, bende benimkinden 1 hafta önce ayrıldım sıkma canını diyeceğim ama işe yaramayacağını biliyorum. Çok belirgin sorunlarınız yoksa ve birbirinizi seviyorsanız tekrar bir araya gelirsiniz.

canım ya üzüldüm hayırlısı olsun

yok ki böyle hikayem döktüreyim bende . ama fal listemi yazsam yanlarına da ucreti o zaman bari bişey cıksa değecek diyorum ama nerdeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…