- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
anmayın su kızı cıkıyor bir yerlerdenkızlar junjandi vardı gitti mi o nolur gitti deyin banaforumdan soğudum onun yüzünden yaaaa
falın olumsuz olmasını geçtim yavrum o kısım beni ilgilendirmiyor gelen cevapta çok komikti ki gelen cevap yoktu cevaplar vardı uzun uzun nasıl yazmış görmeniz lazım lafları da sokmuş bir de sakın yazdıklarıma cevap vermeye kalkma öyle bir hataya düşme sakın yazmış..bildiğin tehdit ya.ben de şaşırdım. herkesin olumsuz eleştiriye açık olması gerekiyo.
bazen dehşet olumsuz fallar geliyo, biz niye hiddetlenmiyoruz hayret.
hemen içlerindeki çirkefi çıkarıyolar, hazırda duruyo demekki.
kız sende selena yada luna ya at. orda başka kimse yok zaten çöp hepsi.
bende kaçtım ordan, bazen geyiğine giriyorum piremsesi görürüm diye
Ben baktirmistim ve enerjisine samimiyetine hayran kalmistim degisik bir ictenligi var lunanin...soylediklerini yasayip gorecegim ama gecmiste basarili...tek soru sormuştum ve genel bakim ocin hangi fali atmaliyim demistim.sağolsun genelde yorumlamisti...yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verin
bana ekim kasim demisti hobaaaaBanada eylulle kasım arası verdıı sema
Selena bana hep olumlu ilk iki fali ciktigi icin bana guvniyorum ona.didem sema selena nesibe huma 5 lisune cok guveniyorum.aylin meryemde ayni tarihleri verdi.sehrazat patlicak kadin iki hafta vade verdi bir haftasi kaldi.oda simdiden bommmm :)ya çıkar çıkmaz sallamacı değil buna ınanmıyorum. Bide su var herkes kendine gore yorumluyor soyle ki bir ark. ile tartıştın diyelim 2 kişiye sor herkes kendi gorduğu hıssettiği noktadan sana yorum yapıyor.
-- yok canım oyle demek istedi aslında , aslında niyeti buydu gibi benim baktırdığım fallarda ki iyi olanlar için konuşuyorum geneli aynı şeyi söyledi bana araya parazitler girdi tabi onlar saymıyorum. Sadece işte Selena diyorum oda tamamıyle bıraz yasın vermiş olduğu etkiyle bence daha sert soyluyo. Olay aynı olay.bilmem cok mu felsefik oldu kızlar ama valla başka turlu anlam veremiyorum.
falın olumsuz olmasını geçtim yavrum o kısım beni ilgilendirmiyor gelen cevapta çok komikti ki gelen cevap yoktu cevaplar vardı uzun uzun nasıl yazmış görmeniz lazım lafları da sokmuş bir de sakın yazdıklarıma cevap vermeye kalkma öyle bir hataya düşme sakın yazmış..bildiğin tehdit ya.
Kızlar binnazda puanım var. Şevval erdal'a ya da sahra buhariye atayım diyorum. Bu isimler hakkında deneyimi olan var mı?
Selena bana hep olumlu ilk iki fali ciktigi icin bana guvniyorum ona.didem sema selena nesibe huma 5 lisune cok guveniyorum.aylin meryemde ayni tarihleri verdi.sehrazat patlicak kadin iki hafta vade verdi bir haftasi kaldi.oda simdiden bommmm :)
sagolun bakalım denicez fal acımı kapalı su anBen baktirmistim ve enerjisine samimiyetine hayran kalmistim degisik bir ictenligi var lunanin...soylediklerini yasayip gorecegim ama gecmiste basarili...tek soru sormuştum ve genel bakim ocin hangi fali atmaliyim demistim.sağolsun genelde yorumlamisti...
bana ekim kasim demisti hobaaaa
ikisine de baktırmıştım tırt diyorum şu sıra favorilerim Derin Tamay ve Sevgi Duman. Can Başaran'a katina attım gelince yazarım
Oo baldankabak hoşgeldin kuzumKızlar semaya su falından başka fal baktıran var mı? Merak ettim orada da peşi sıra tarihler sıralamış mı ?
@MissCherryBlossom cherryy kız tellwede senin pasaklı birsen lakaplı biri var. Bu birsen senin ankaradaki ünlü birsen mi yoksa çakması mı aceba
Derin tamay'a baktırmıştım ortalamaydı.
bende harf bildi hemde sadece ilişkim olacak mı diye sormuştum hüma gibi ağustos dedi olursa rüyalar gerçekleşecek
Benim bu ikinci ayrilik ilk ayrilikta baktirmadigim falci kalmamisti ve hepsi doncek demisti selena gidisat vs herseyi bilmisti tarihle beraber cikmisti fallarim ve falcilarn dedikleri tarihte barismistik.baristiktan sonra fama ve candle ayrilcagimizi ve eskisine doncegini soyledi candle ozellikle tuttrdu ve dedikleri gibide o eskisiyle baristi.simdi tekrar fal atiyorum herkeze selana ya cok guvnyrum onun her dedgni yasiyorum.bakalim simdide falcilar eylul diyor hep bir agizdan.bekliyorum.sehrazat sadece iki hafta icinde bariscnz dedi imkansiz ama.durum buuu.Fallarımdan çıkan yok selena nın sadece duşunduklerı için ok. olayların aşamasına gelemedik daha. gidişatta da o yola gıremedik henüz ama hıssiyat vs ok. Siz cıktı doyosunuzda ne cıkıyo çıkmayanları aydınlatın kızlar:)
Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
Bana baktığı fal patladı sayılır ağustos sonunda benimkinin ailesiyle tanışacağımı söylemiş ama ben ailesiyle daha önce tanışmıştım zaten. Hadi tekrar görüşme durumu olarak yorumlasak 1 hafta önce ayrıldık. Öyle bir durumda olamaz
yok ki böyle hikayem döktüreyim bende . ama fal listemi yazsam yanlarına da ucreti o zaman bari bişey cıksa değecek diyorum ama nerdeeee.Benim bu ikinci ayrilik ilk ayrilikta baktirmadigim falci kalmamisti ve hepsi doncek demisti selena gidisat vs herseyi bilmisti tarihle beraber cikmisti fallarim ve falcilarn dedikleri tarihte barismistik.baristiktan sonra fama ve candle ayrilcagimizi ve eskisine doncegini soyledi candle ozellikle tuttrdu ve dedikleri gibide o eskisiyle baristi.simdi tekrar fal atiyorum herkeze selana ya cok guvnyrum onun her dedgni yasiyorum.bakalim simdide falcilar eylul diyor hep bir agizdan.bekliyorum.sehrazat sadece iki hafta icinde bariscnz dedi imkansiz ama.durum buuu.
Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?