- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Benimde iki bucuk hafta oldu bu ara herkez ayriliyor havalardanmi ne bu ne yaa ins arar seninki canisiKızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
off canım ya o sinirden soylelen sözleri bilirim inş. oyle bir sözdür. olumlu duşunmeye calışKızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
Grey, gececek ve duzelecek inan buna...Temeliniz saglamsa bitmez, hep denir aramiycam yazma bana arama beni...sonra bi sure oh kafam rahat donemi...arkasindan bir vurur noluyor diye...eger asla aramaz dedogin biri ise bikac gun sonra sen yoklayacaksin kuzum...onemli olan ciddi bir sebep olmamasiKızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
O kadar kisiye baktrdmki ooooo liste uzar gideryok ki böyle hikayem döktüreyim bende . ama fal listemi yazsam yanlarına da ucreti o zaman bari bişey cıksa değecek diyorum ama nerdeeee.
Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
ay ben görmezden geldim onu dayanıacak gibi değildi gitmiş herhalde şükürler olsun topic güzelleşiyor ban yemeyin şekerlerim
anmayın su kızı cıkıyor bir yerlerden
Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
geçer geçer daha öncekiler gibioff canım ya o sinirden soylelen sözleri bilirim inş. oyle bir sözdür. olumlu duşunmeye calış
yok canım denemedim benfalsepetindeki reyhan abla yı deneyen var mı???
Bence kızmış da söylemiş o lafı. Kolay mı sevdiğin insanı tek kalemde silip aramamak? Sen de sinirle üstüne gitme bence biraz sakinleşin. Bana barışıcakmışsınız gibi geliyo canını sıkmamaya çalış lütfenKızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
kimse için üzülme sakın helede erkekler için inan hiçbir şey hakketmiyorlar seni seviyorsa emin ol geri döner sevmiyorsa da ki sanmıyorum o zaman kendi hayatına bakarsın.Kavga ettiyseniz ve sen haklı olduğuna inanıyorsan da arama sakın onu hatasını anlasın.Hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın sana.Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
Kızlar çok teşekkür ederim güzel temennilerinz için.. ya iki seneyi aşkın ilişkimiz vardı..Bu kadar kolaymı erkekler için bitirmek herşeyi.. çok değişik duygular var içimde
Off bütün fallarımda patlamış oldu bu durumda.. hepsi neredeyse olmlu konuşmuştu ..
greycim nedense bana da siz evleneceksiniz gibi geliyor. sakın üzülme o kızgınlıkla söylenmiş belli. ayrıca karmaya inanıyorsan şöyle bi durum var. "büyük konuştuğunu yaparsın" asla aramıcam dediyse o inat onun içini kemirmeye başlayacak ve seni arayacak emin ol. ben de bizimkinden ayrılırken asla aramıycam demiştim. bi süre tuttum kendimi sonra noooldu her fırsatta mesaj atmaya başladım. bu bömyledir üzülme kendine bi kahve al ve biraz içine huzur doldur. şuan nefes alamayacak gibisin biliyorum ama bak burda ne kadar terkedilen var ve hepimiz nefes alıyoruz ki seninki geçici bi durumKızlar çok teşekkür ederim güzel temennilerinz için.. ya iki seneyi aşkın ilişkimiz vardı..Bu kadar kolaymı erkekler için bitirmek herşeyi.. çok değişik duygular var içimde
Off bütün fallarımda patlamış oldu bu durumda.. hepsi neredeyse olmlu konuşmuştu ..
Kızlar çok teşekkür ederim güzel temennilerinz için.. ya iki seneyi aşkın ilişkimiz vardı..Bu kadar kolaymı erkekler için bitirmek herşeyi.. çok değişik duygular var içimde
Kızlar bir kere daha böyle oldu ayrıldık.. o aramadı . Ben aradım öyle barıştık.. dediğini yine yapacak aramayacak biliorum.. ama bu kez benim gururum bir daha hayatta el vermez aramama.. kesinlikle aramayacağımı bildiğim için hiç umudum yok .. Yoruldum artık .. Sadece kendime kızıyorum keşke bu kadar Bağlanmasaydun . SevmeseydiM. O zaman kovalanan taraf ben olurdumgreycim nedense bana da siz evleneceksiniz gibi geliyor. sakın üzülme o kızgınlıkla söylenmiş belli. ayrıca karmaya inanıyorsan şöyle bi durum var. "büyük konuştuğunu yaparsın" asla aramıcam dediyse o inat onun içini kemirmeye başlayacak ve seni arayacak emin ol. ben de bizimkinden ayrılırken asla aramıycam demiştim. bi süre tuttum kendimi sonra noooldu her fırsatta mesaj atmaya başladım. bu bömyledir üzülme kendine bi kahve al ve biraz içine huzur doldur. şuan nefes alamayacak gibisin biliyorum ama bak burda ne kadar terkedilen var ve hepimiz nefes alıyoruz ki seninki geçici bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?