Binnaz Abla

Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
Benimde iki bucuk hafta oldu bu ara herkez ayriliyor havalardanmi ne bu ne yaa ins arar seninki canisi

Kızlar moralim çok bozuk.. Biz ayrıldık.. Bir daha seni aramıcam dedi bana yaa.. Tanırım onu. Aramaz.. Off
off canım ya o sinirden soylelen sözleri bilirim inş. oyle bir sözdür. olumlu duşunmeye calış

Grey, gececek ve duzelecek inan buna...Temeliniz saglamsa bitmez, hep denir aramiycam yazma bana arama beni...sonra bi sure oh kafam rahat donemi...arkasindan bir vurur noluyor diye...eger asla aramaz dedogin biri ise bikac gun sonra sen yoklayacaksin kuzum...onemli olan ciddi bir sebep olmamasi

benimki ile 4 ay önce konuştuk kimseyi istemiyorum hayatımda dedi bende postayı koydum hiç mesaj atmadım şimdi ben takip ediyor sonradan başlarına dank ediyor bu erkeklerin köşeliyse demekki

Son düzenleme:

Greyyyy gerçekten çok üzüldüm. Bak ben senin ilişkinin hep evlilikle sonuçlanacağını düşündüm. Bence öyle de olacak. Geçiçi bu durumlar biliyorsun ayrılıklar oluyor hep. Bir kere ayrılınca yemek yemeyi bıraktığını yazmıştın, o duyguyu cok iyi bildiğim için öncelikle oradan gireceğim. Bunu sakın kendine tekrar yapma, kussan da ye yemek. Sağlığından ödün verme. Ve vallahi içimden geçerek söylüyorum düzelecek, geçici bir şey bu.

off canım ya o sinirden soylelen sözleri bilirim inş. oyle bir sözdür. olumlu duşunmeye calış
geçer geçer daha öncekiler gibi
buda geçer neler neler geçmedi ki...

Canım hiç uzme kendini bir anlık ofke varsay ,gerçekten seviyorsanız eger zaten dönecektir emin ol, insanlar her hoşlanmayı aşk sanıyor ama oyle değil işte, HERKES SEVGİSİ KADAR ACI CEKER.

Bence kızmış da söylemiş o lafı. Kolay mı sevdiğin insanı tek kalemde silip aramamak? Sen de sinirle üstüne gitme bence biraz sakinleşin. Bana barışıcakmışsınız gibi geliyo canını sıkmamaya çalış lütfen

kimse için üzülme sakın helede erkekler için inan hiçbir şey hakketmiyorlar seni seviyorsa emin ol geri döner sevmiyorsa da ki sanmıyorum o zaman kendi hayatına bakarsın.Kavga ettiyseniz ve sen haklı olduğuna inanıyorsan da arama sakın onu hatasını anlasın.Hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın sana.

patlayan fal olsun sana bir şey olmasın bebeğim seviyoruz seni

greycim nedense bana da siz evleneceksiniz gibi geliyor. sakın üzülme o kızgınlıkla söylenmiş belli. ayrıca karmaya inanıyorsan şöyle bi durum var. "büyük konuştuğunu yaparsın" asla aramıcam dediyse o inat onun içini kemirmeye başlayacak ve seni arayacak emin ol. ben de bizimkinden ayrılırken asla aramıycam demiştim. bi süre tuttum kendimi sonra noooldu her fırsatta mesaj atmaya başladım. bu bömyledir üzülme kendine bi kahve al ve biraz içine huzur doldur. şuan nefes alamayacak gibisin biliyorum ama bak burda ne kadar terkedilen var ve hepimiz nefes alıyoruz ki seninki geçici bi durum

Tatlim bitti demek icin erken bence biraz zaman ver karsi tarafa bi anda sinirle soylemis olabilir, ne gidenler gordum de hepsi donuyor zaten merak etme

Kızlar bir kere daha böyle oldu ayrıldık.. o aramadı . Ben aradım öyle barıştık.. dediğini yine yapacak aramayacak biliorum.. ama bu kez benim gururum bir daha hayatta el vermez aramama.. kesinlikle aramayacağımı bildiğim için hiç umudum yok .. Yoruldum artık .. Sadece kendime kızıyorum keşke bu kadar Bağlanmasaydun . SevmeseydiM. O zaman kovalanan taraf ben olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…