Kızlar bir kere daha böyle oldu ayrıldık.. o aramadı . Ben aradım öyle barıştık.. dediğini yine yapacak aramayacak biliorum.. ama bu kez benim gururum bir daha hayatta el vermez aramama.. kesinlikle aramayacağımı bildiğim için hiç umudum yok .. Yoruldum artık .. Sadece kendime kızıyorum keşke bu kadar Bağlanmasaydun . SevmeseydiM. O zaman kovalanan taraf ben olurdum
Belki de senin arayacağından emin olduğu için aramamıştır seni olamaz mı? Senin de aramadığını görünce dayanamayıp o arayacak benceKızlar bir kere daha böyle oldu ayrıldık.. o aramadı . Ben aradım öyle barıştık.. dediğini yine yapacak aramayacak biliorum.. ama bu kez benim gururum bir daha hayatta el vermez aramama.. kesinlikle aramayacağımı bildiğim için hiç umudum yok .. Yoruldum artık .. Sadece kendime kızıyorum keşke bu kadar Bağlanmasaydun . SevmeseydiM. O zaman kovalanan taraf ben olurdum
Kızlar bir kere daha böyle oldu ayrıldık.. o aramadı . Ben aradım öyle barıştık.. dediğini yine yapacak aramayacak biliorum.. ama bu kez benim gururum bir daha hayatta el vermez aramama.. kesinlikle aramayacağımı bildiğim için hiç umudum yok .. Yoruldum artık .. Sadece kendime kızıyorum keşke bu kadar Bağlanmasaydun . SevmeseydiM. O zaman kovalanan taraf ben olurdum
O kadar B.ktan bi sebepten ayrılıyor ki anlatSam gülersiniz valla.. muhabbet ederken bana dediki eşlerini aldatan kadınlara tahammül edemiyorum . Bende eğer adam aldatıyorsa layığını buluyor kadında aldatır o zaman. Vayy anasını nerden dedim bu lafı .. burdan tartışma büyüdü .. hiç olmıcak yerlere geldi.sen çok yanlış düşünüyorsn . Böyle düşünen biriyle ben birlikte olmam.. lan sanki ben ne dedimki .. hey Allahım kızlarr Allah aşkına .. çok mu yanlış konuştum .. bende mi var hatakimse için üzülme sakın helede erkekler için inan hiçbir şey hakketmiyorlar seni seviyorsa emin ol geri döner sevmiyorsa da ki sanmıyorum o zaman kendi hayatına bakarsın.Kavga ettiyseniz ve sen haklı olduğuna inanıyorsan da arama sakın onu hatasını anlasın.Hayat çok kısa kimse için üzülmeye değmez. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın sana.
Daha henüz arayamadım canım, fallara verdiğim paralardan dolayı para kalmadı cepteHera34 canım sen zehra ya baktırdın mı?
O kadar B.ktan bi sebepten ayrılıyor ki anlatSam gülersiniz valla.. muhabbet ederken bana dediki eşlerini aldatan kadınlara tahammül edemiyorum . Bende eğer adam aldatıyorsa layığını buluyor kadında aldatır o zaman. Vayy anasını nerden dedim bu lafı .. burdan tartışma büyüdü .. hiç olmıcak yerlere geldi.sen çok yanlış düşünüyorsn . Böyle düşünen biriyle ben birlikte olmam.. lan sanki ben ne dedimki .. hey Allahım kızlarr Allah aşkına .. çok mu yanlış konuştum .. bende mi var hata
Aldatmak cinsiyet meselesi değil kişilik meselesidir. Eğer yeniden görüşürsen bunu anlat erkek arkadaşına. Ayrıca bu tarz bir düşünceye sahip biriyle evliliği iki kez düşün derim.O kadar B.ktan bi sebepten ayrılıyor ki anlatSam gülersiniz valla.. muhabbet ederken bana dediki eşlerini aldatan kadınlara tahammül edemiyorum . Bende eğer adam aldatıyorsa layığını buluyor kadında aldatır o zaman. Vayy anasını nerden dedim bu lafı .. burdan tartışma büyüdü .. hiç olmıcak yerlere geldi.sen çok yanlış düşünüyorsn . Böyle düşünen biriyle ben birlikte olmam.. lan sanki ben ne dedimki .. hey Allahım kızlarr Allah aşkına .. çok mu yanlış konuştum .. bende mi var hata
ayni durumdayizDaha henüz arayamadım canım, fallara verdiğim paralardan dolayı para kalmadı cepte
Hahahahahahahahhah :) yaaa kuzumm sendee hossgeldinnn :)kızlar junjandi vardı gitti mi o nolur gitti deyin banaforumdan soğudum onun yüzünden yaaaa
Bi ümit fal baktırıp duruyoruz ama ben artık huzursuz olmaya başladımayni durumdayiz
Ayrililali ne kadar oldu cnm zehra cok pahali yaBi ümit fal baktırıp duruyoruz ama ben artık huzursuz olmaya başladımHem maddi açıdan yara açıyor, hem de manevi açıdan.. bu fallar..
Öyle ben erkeğim sen kadınsın . Be n yaparım se n yapamazsn gibi konuşan biri değil . Zaten öyle biriyle benm işim hayatta olmaz ..Aldatmak cinsiyet meselesi değil kişilik meselesidir. Eğer yeniden görüşürsen bunu anlat erkek arkadaşına. Ayrıca bu tarz bir düşünceye sahip biriyle evliliği iki kez düşün derim.
durun bir üstelemeyin o sinirle ikinizde laf edince kötüleşiyor durum biraz sakinleşin önce..O kadar B.ktan bi sebepten ayrılıyor ki anlatSam gülersiniz valla.. muhabbet ederken bana dediki eşlerini aldatan kadınlara tahammül edemiyorum . Bende eğer adam aldatıyorsa layığını buluyor kadında aldatır o zaman. Vayy anasını nerden dedim bu lafı .. burdan tartışma büyüdü .. hiç olmıcak yerlere geldi.sen çok yanlış düşünüyorsn . Böyle düşünen biriyle ben birlikte olmam.. lan sanki ben ne dedimki .. hey Allahım kızlarr Allah aşkına .. çok mu yanlış konuştum .. bende mi var hata
Çok kısa bir süre oldu bizim dahaAyrililali ne kadar oldu cnm zehra cok pahali ya
kuzum artık fal atarken tek kişiyi sorarak atma..bugun bir falcı abladan o durumu ogrendim. fal atanlar bizi yönlendiriyor yanlıs ama beddua yiyoruz sonra dedi genel at fallarını..yani soruya göre ilerliyorlar...son baktırdığım bütün falları patlamış sayıyorum en çok luna'ya güveniyordum geçmişi çok iyi bilmişti.Hoşlandığım adam hakkında sormuştum beni kahve içmeye çağırmıştı çok sevinmiştim hepsi seni seviyor demişti bugün öğrendim ki aynı iş yerinde çalıştığımız diğer kızı da çağırmış hemde beni çağırmadan önce. Kız kabul etmemiş o yüzden benimle şansını denedi beyefendi. 200 tl lik boşa ödeyeceğim faturamla yine yalnızım.
antropoza girdi sanırsam onun beyi..Grey_ kuzum senin herif özel gününde herhalde, tamam benim içinde çok hasaas bi konu
ama sanki başınıza gelmiş gibi bide ayrılmak ne yaw.
kuzum artık fal atarken tek kişiyi sorarak atma..bugun bir falcı abladan o durumu ogrendim. fal atanlar bizi yönlendiriyor yanlıs ama beddua yiyoruz sonra dedi genel at fallarını..yani soruya göre ilerliyorlar...
Bn knstum kendisiyle ama pembeci bir abla gibi geldi bana nedenseÇok kısa bir süre oldu bizim daha
Zehra pahalıya bakıyor evet ama gerçekleri söylemekten çekinmiyorsa, gerçekleri duymaya hazırım..
En azından beklerken ümitlenmemiş olurum, eğer yeniden barışma olmayacaksa..
Verilen zamanları sayar oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?