Binnaz Abla

2 sene uzun bi zaman canım, sen nekadar bağlandıysan o da emin ol öyledir.
alışkanlık hele de en zoru. vazgeçmek kolay olmaz. o da senden farklı değildir şuan.
herşeyin ilacı sabır ve dua.

son baktırdığım bütün falları patlamış sayıyorum en çok luna'ya güveniyordum geçmişi çok iyi bilmişti.Hoşlandığım adam hakkında sormuştum beni kahve içmeye çağırmıştı çok sevinmiştim hepsi seni seviyor demişti bugün öğrendim ki aynı iş yerinde çalıştığımız diğer kızı da çağırmış hemde beni çağırmadan önce. Kız kabul etmemiş o yüzden benimle şansını denedi beyefendi. 200 tl lik boşa ödeyeceğim faturamla yine yalnızım.

Belki de senin arayacağından emin olduğu için aramamıştır seni olamaz mı? Senin de aramadığını görünce dayanamayıp o arayacak bence

sakın şu moda girme canım işte. en büyük hatamız hemen böyle negatif düşünmeye başlıyoruz. korkularımızı çekeriz hayatımıza kesinlikle doğru bu. böyle asla aramaz biliyorum dersen aramaz gerçekten de. zor olsa da, pozitif ve sakin bi ruh halinde kalmaya çalış. öyle umutsuz konuşma ve düşünme.

ayrıca sen arayınca barıştıysa seni istiyor, seviyor demektir. bu sefer aramam diyorsun ya, eminim o arar sen aramazsan. yoksa niye barışsın ki seninle zamanında.

O kadar B.ktan bi sebepten ayrılıyor ki anlatSam gülersiniz valla.. muhabbet ederken bana dediki eşlerini aldatan kadınlara tahammül edemiyorum . Bende eğer adam aldatıyorsa layığını buluyor kadında aldatır o zaman. Vayy anasını nerden dedim bu lafı .. burdan tartışma büyüdü .. hiç olmıcak yerlere geldi.sen çok yanlış düşünüyorsn . Böyle düşünen biriyle ben birlikte olmam.. lan sanki ben ne dedimki .. hey Allahım kızlarr Allah aşkına .. çok mu yanlış konuştum .. bende mi var hata

Grey_ canım sen elinden geldiğince bekle biraz, kızgın olduğu için öyle bir cümle kullanmıştır o.. Biraz sakinleşince aslında ne demeye çalıştığını da anlayacaktır, hem o zaman daha sakin bir şekilde konuşursunuz, sakın sıkma canını olur mu? Bilirim, içi yanar insanın.. Yediğin yemek bile geçmez boğazından ama ne olur üzülme çok

Aldatmak cinsiyet meselesi değil kişilik meselesidir. Eğer yeniden görüşürsen bunu anlat erkek arkadaşına. Ayrıca bu tarz bir düşünceye sahip biriyle evliliği iki kez düşün derim.

Aldatmak cinsiyet meselesi değil kişilik meselesidir. Eğer yeniden görüşürsen bunu anlat erkek arkadaşına. Ayrıca bu tarz bir düşünceye sahip biriyle evliliği iki kez düşün derim.
Öyle ben erkeğim sen kadınsın . Be n yaparım se n yapamazsn gibi konuşan biri değil . Zaten öyle biriyle benm işim hayatta olmaz ..

Ben biraz zamana bırakSam en iyisi olcak sanırım.. ararsa arar.. ben kesinlikle arayacağım.. bir kere yaptım bir daha asla yapmam.. Eğer gerçekten sevgisi varsa içinde arar.. aramasada hayırlısı derim.. ettiğiM dualara güvenirim

Tabi şimdi fala Sarıcamm ..

durun bir üstelemeyin o sinirle ikinizde laf edince kötüleşiyor durum biraz sakinleşin önce..

Ayrililali ne kadar oldu cnm zehra cok pahali ya
Çok kısa bir süre oldu bizim daha
Zehra pahalıya bakıyor evet ama gerçekleri söylemekten çekinmiyorsa, gerçekleri duymaya hazırım..
En azından beklerken ümitlenmemiş olurum, eğer yeniden barışma olmayacaksa..
Verilen zamanları sayar oldum..

kuzum artık fal atarken tek kişiyi sorarak atma..bugun bir falcı abladan o durumu ogrendim. fal atanlar bizi yönlendiriyor yanlıs ama beddua yiyoruz sonra dedi genel at fallarını..yani soruya göre ilerliyorlar...

kuzum artık fal atarken tek kişiyi sorarak atma..bugun bir falcı abladan o durumu ogrendim. fal atanlar bizi yönlendiriyor yanlıs ama beddua yiyoruz sonra dedi genel at fallarını..yani soruya göre ilerliyorlar...

Yani falı atarken ne dememiz gerekiyormuş?

Bn knstum kendisiyle ama pembeci bir abla gibi geldi bana nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…