Binnaz Abla

Yani falı atarken ne dememiz gerekiyormuş?
olayı anlatmayın ya da bu kişi var ben hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor mu dıye sormayın sz yonlendırıyorsunuz dedı..birkaç kişiye dogruyu söyledim beddua yedim ki çogu falcı oyle o yuzden soruya gore hareket ediyoruz dedi..genel sormak gerekiyor aşk hayatım ne olacak hayatıma biri girecek mi falan fıstık şeklinde..

Anladım.
Ben erkek arkadaşımla ayrıldık neler olacak diye soruyordum ama o da yönlendirme sanırım?

aynen duysuza katılıyorum zaten iyi falcı hemen biliyor durumu. Hüma Bal a sadece ilişkim olacak mı dedim kadın senin bir ilişkin havada kalmış dedi tüm ayrıntıları döktü iyi falcı böyle olmalı ha çıkar çıkmaz orası başka konu

Kuzumm seninlee ayni seyleri yasiyorumm. Cogu zaman biliyorsun burda en deger verdigim sevdigimm arkadaslarindan birisisin ozeldende dertlestigim cok sevdigim bir insansin kalbinde bir o kadar temizz seninle ztn resmen kaderimiz bir arama bitanem elbet o seni ariycak yok oyle birsey ayni seyleri konusmalari bende yasiyorumm cunku adamlarin zihniyet bu erkek adamlar ya onlara hersey mubah bizim bi yanlis yapabilcegimizi dusunmek bilee yetiyor onlara insallah duzelir ama benimde hep icime siz evleniceksiniz diyee doguyor sakin olumsuzlugaa dusmee hatasini fark edicek insallah ;(

Anladım.
Ben erkek arkadaşımla ayrıldık neler olacak diye soruyordum ama o da yönlendirme sanırım?
Mesela bn dideme baktirdim hic bilgi vermedim bilgi istemiyor kndi ztn goruyor bakarken herseyi falci dediginde boyle olmali.

Ben de serüvenden laf yedim zati bir yıl boyunca daha totom düzelmez kız döneceği varsa benimki dönmezse okuyup üflerse kitap falının içine koyup üf püf derse prenses gibi oldum

Ben de serüvenden laf yedim zati bir yıl boyunca daha totom düzelmez kız döneceği varsa benimki dönmezse okuyup üflerse kitap falının içine koyup üf püf derse prenses gibi oldum

Allah kimseyi prenses yapmasın o falcılar dua etsinler ne kadar hanımefendiyiz prenses gibi 10 kişi başlarına gelse delirirler valla

Hüma zaten bambaşka bir şey, bana kızıyor dediklerini yapmayıp da yeniden gidince. Bak beni dinlemedin böyle oldu diye

Benim kader arkadaşım Audreyim.. İkimizin kaderleri ancak bu kadar benzer.. Hatta esprisinide yapmıştık aramızda bunlarda kesin kan bağı var.. İnsallah siz mutlu olursunuz bitanem..

Hüma zaten bambaşka bir şey, bana kızıyor dediklerini yapmayıp da yeniden gidince. Bak beni dinlemedin böyle oldu diye

zaten bu falcılar bizi bizden daha iyi biliyor hepsine sorsan kendisi 10 numero falcı her dedikleri çıkıyor ahahaha

Benim kader arkadaşım Audreyim.. İkimizin kaderleri ancak bu kadar benzer.. Hatta esprisinide yapmıştık aramızda bunlarda kesin kan bağı var.. İnsallah siz mutlu olursunuz bitanem..
Sen hic sikmaaa canini biz ne yaparsak yapalim hersey olucagina variyor olan bize oluyor greyimm bizz elimizden geleni yaptik ben artik oyle dusunuyorum ve umursamaz bir insan oldum yani bunu diyorum ama nereye kadar olabilirim boylee bilmiuorum :):) sen kendini hic uzme eminim ki duzelicek hemen umutsuzluga kabilmaa bakiyimmm neler geldi neler gecti bunuda asarsiniz siz ben inaniyorumm

kuzum artık fal atarken tek kişiyi sorarak atma..bugun bir falcı abladan o durumu ogrendim. fal atanlar bizi yönlendiriyor yanlıs ama beddua yiyoruz sonra dedi genel at fallarını..yani soruya göre ilerliyorlar...
Baktırdığım kişilere önceden başkasını sorunca çatır çatır olmayacak demişlerdi ona güvenerek atmıştım ama haklısın zaten artık fal baktırırmıyım onu da bilmiyorum inan

zaten bu falcılar bizi bizden daha iyi biliyor hepsine sorsan kendisi 10 numero falcı her dedikleri çıkıyor ahahaha
Ahahahah doğru diyorsun. Ama diyorum ya bi ümit.. Ama enerji akışını bozma olayından bahseden falcı çok, yani beklemek o akışın normal halde olmasını sağlıyor heralde, sabretmek çok önemli..
Ben sabredemeyip, ilişkiyi erken bir şekilde sona götürenlerden oldum heralde, bunu anlıyorum şimdi..
Dayanamiiciim artıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…