Lilypad bana nedense bakmadıkahve göndermiştim,ben gönderdikten 1 gün sonra kahveyi bıraktı:44: sonra da bana bakmadı:) bi kaç gün bekledim sonra çektim..Açıklamada yapmadı neden bakmadığının..bende protesto edip tekrar göndermiyorum..o bana bakmayacağı için değil yani ben yollamıyorum
RUMİ ye tarot yollamıştım doğum tarihimi göndermedim diye iade etmiş..ben nerden bilebilirdim kiii:26:
Bende ondan kalan 5 tl ile chloe ye fal gönderdim..Umarım bakar...
evet kahveyi bırakmış. belkide ara vermştir kahveye. Bana da iade edenler oluyor, cevap bile vermiyolar. biraz ara ver daha sonra tekrar denersin. kısacası takıl kafana göre
ay bende cloeye yolladım bakalım ne çıkcak paylaş burdan canım sende olur mu:26:
Kesinlike paylaşırım:) Umarım net bir şeyler duyarım da bayramı bu son fallarımla idare edebilirimm
baktır bence bayramdan sonra tekrar baktırıcam bende chloeye yolladım şimdi.
okumuştum onuda oda az giriyo 5 kredi bide
lilypedin zamanı tutar mı bilmiyorum ama dedikleri doğruydu pişman olmazsın diyorum.bide çok şirin mesela soru sordum girmemiş meğersem sisteme dedim cevaplamıcak mısınız özür dilemiş sisteme girmemiştim yeni gördüm vs vs diye yazmış hep cevaplamışta sorumu.
serüvene sordum mesela cevaplamadı ki girdi kaç kere siteye
ben bide yüz yüze falcıya gideyim diyorum
sonra ama uzunca bir süre baktıramayabilirim 1 ay olmazda bu süre tabi:)) aman bğımlılık işte inşallah bilir.
cloeyi okumuştum ben burda ya çıkanlar vardı baya eski sayfalardan başlamıştım okumaya
Yeni üye olduğuma aldanılmasın online fal konusunda bayağı bir geçmişim var...Öylekii fal baktırıp o falı bir gün okuduktan sonra tekrar okumadığım oluyordu çünkü yeni fallar onun etkisini çabuk kırıyorduO yüzden bir kaç gündür tellwe ye sardım..Ucuz diye ama içlerinde güzel bakanlar çıkıyor..Umarım buda öyle olur:)
serüven bende şimdiki durumu bilemediki, geleceğimi bilecek hiç sanmıyorum. yani beğenmemiştim onu.
ha birde kelimelerinmeleği öyyle bir sallamışkiisallama fallarım arasında birinci sıraya yerleştirebilirm.
chole de beğenen vardı baya. ama işte şimdilik sadece tarot bakıyor
:) Ben denerim de aralarında bunu gurur meselesi yapanlar var :)mesela bilgeabla profilinde yazmış..Falı gönderip sonra geri çekenlere bakmıyorum..Beklemeyi bilmelisiniz gibi bişey yazmıştıO yüzden kızlar çok dikkat :)))
evet tek tarot bakıyo ama olsun:)
ben medyumselenaya katina yolladığım halde ailemle ilgili hayatımla ilgili bi kaç durumu bilmişti şaşırmıştım.
binnazda o kadar çok tarot baktırmıştım ki, ıyy olmuştum artık. her kafadan bir ses gibiydi. çok sık tarot baktırdım ondan oldu galiba. Ama nesibeye baktırırım bak. şimdilik tarottan uzak duruyorum.
ya sana kimler çıkmıştı canım beğendiklerini yazsana :26:
nesibe diye ölüyorum ama hala ortada yok.tellwede kimleri önerirsin orası ucuz ya sorup duruyorum
nesibe ve rezzan ablanın dedikleri çıktı tatlım tekrar baktrdım onlara beklemedeyim dedikleri için ama bu sefer pek umudum yok..
evet tek tarot bakıyo ama olsun:)
ben medyumselenaya katina yolladığım halde ailemle ilgili hayatımla ilgili bi kaç durumu bilmişti şaşırmıştım.
yani bu medyum selenayı çokta beğenmedim benherkes beğeniyor ama
yani bu medyum selenayı çokta beğenmedim benherkes beğeniyor ama
bilemedim ki senle enerjisi tutmamıştır o zaman:))
sen kimleri dersin ki acaba iyi olarak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?