Binnaz Abla

RUMİ ye tarot yollamıştım doğum tarihimi göndermedim diye iade etmiş..ben nerden bilebilirdim kiii:26:

Bende ondan kalan 5 tl ile chloe ye fal gönderdim..Umarım bakar...

evet kahveyi bırakmış. belkide ara vermştir kahveye. Bana da iade edenler oluyor, cevap bile vermiyolar. biraz ara ver daha sonra tekrar denersin. kısacası takıl kafana göre

RUMİ ye tarot yollamıştım doğum tarihimi göndermedim diye iade etmiş..ben nerden bilebilirdim kiii:26:

Bende ondan kalan 5 tl ile chloe ye fal gönderdim..Umarım bakar...

ay bende cloeye yolladım bakalım ne çıkcak paylaş burdan canım sende olur mu:26:

evet kahveyi bırakmış. belkide ara vermştir kahveye. Bana da iade edenler oluyor, cevap bile vermiyolar. biraz ara ver daha sonra tekrar denersin. kısacası takıl kafana göre

:) Ben denerim de aralarında bunu gurur meselesi yapanlar var :)mesela bilgeabla profilinde yazmış..Falı gönderip sonra geri çekenlere bakmıyorum..Beklemeyi bilmelisiniz gibi bişey yazmıştı O yüzden kızlar çok dikkat :)))

Son düzenleme:
Kesinlike paylaşırım:) Umarım net bir şeyler duyarım da bayramı bu son fallarımla idare edebilirimm

ben bide yüz yüze falcıya gideyim diyorum
sonra ama uzunca bir süre baktıramayabilirim 1 ay olmazda bu süre tabi:)) aman bğımlılık işte inşallah bilir.
cloeyi okumuştum ben burda ya çıkanlar vardı baya eski sayfalardan başlamıştım okumaya

serüven bende şimdiki durumu bilemediki, geleceğimi bilecek hiç sanmıyorum. yani beğenmemiştim onu.

ha birde kelimelerinmeleği öyyle bir sallamışkii sallama fallarım arasında birinci sıraya yerleştirebilirm.

chole de beğenen vardı baya. ama işte şimdilik sadece tarot bakıyor

Yeni üye olduğuma aldanılmasın online fal konusunda bayağı bir geçmişim var...Öylekii fal baktırıp o falı bir gün okuduktan sonra tekrar okumadığım oluyordu çünkü yeni fallar onun etkisini çabuk kırıyordu O yüzden bir kaç gündür tellwe ye sardım..Ucuz diye ama içlerinde güzel bakanlar çıkıyor..Umarım buda öyle olur:)

inşallaaah iyi bakar ya.
bende ucuz diye tellweye sardım bide nesibe ortada yok diye ama ucuz diye diye bi ton para gitti:))
hala orda merak ettiklerim var ama baktırıcaklarım:))
falı çıkan var mı kız:)

evet tek tarot bakıyo ama olsun:)
ben medyumselenaya katina yolladığım halde ailemle ilgili hayatımla ilgili bi kaç durumu bilmişti şaşırmıştım.

ooo hepsi çok gururlu canım, birde tehdit ederler var, 5 puan vermezsen soruna cevap vermem şeklinde dikkat edebildiğimiz kadarıyla artık

ben medyumselenaya katina yolladığım halde ailemle ilgili hayatımla ilgili bi kaç durumu bilmişti şaşırmıştım.

binnazda o kadar çok tarot baktırmıştım ki, ıyy olmuştum artık. her kafadan bir ses gibiydi. çok sık tarot baktırdım ondan oldu galiba. Ama nesibeye baktırırım bak. şimdilik tarottan uzak duruyorum.

binnazda o kadar çok tarot baktırmıştım ki, ıyy olmuştum artık. her kafadan bir ses gibiydi. çok sık tarot baktırdım ondan oldu galiba. Ama nesibeye baktırırım bak. şimdilik tarottan uzak duruyorum.

ay bazen öyle oluyo sende haklısın o zaman:)

ya sana kimler çıkmıştı canım beğendiklerini yazsana :26:
nesibe diye ölüyorum ama hala ortada yok.tellwede kimleri önerirsin orası ucuz ya sorup duruyorum

nesibe ve rezzan ablanın dedikleri çıktı tatlım tekrar baktrdım onlara beklemedeyim dedikleri için ama bu sefer pek umudum yok..

yani bu medyum selenayı çokta beğenmedim ben herkes beğeniyor ama

yani bu medyum selenayı çokta beğenmedim ben herkes beğeniyor ama

Ben de pek memnun kalmadım.. İstediğim şeyin belki tam tersiniz yazmış olmasındadır..Dürüst olmam gerekirse..Melek,Nesibe ve baktırdığım kişilerin % 90 ı olumlu dediği için inanmak istemedim sanırım..Umarım da çıkmazAma uzun uzun yazmış emek verdiği de belli..Hakkını yememek lazım..Orada arzubacı var arkadaşlar hem pahalı hemde hiçbir şey yazmamıştı falıma..Birde anlaşma yapar gibi telwecafe ye çağırmış düşük verdiğim puanların sebebini sormuştu..Baştan anlaşmalı yani...O yüzden çok pahalı iyi demek değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…