Binnaz Abla

Kızlar valla topik olarak üzerimize bi şanssızlık çöktü resmen sevgilisi olanlar sevgilisinden ayrıldı, eskiyi bekleyenlerinki dönmüyor filan. Artık mutlu haberler duymak istiyorum

Bende kac gundur konusmuyorum dunde baya bir soylendimm bizeee biseyler oluyorr vallahii ;( heves falan birakmiyorlar insanda

Demeyin öyleee! Ümitsizlik yok, sakin olmak var. A audrey_24 bu dönemlerde venüs retrosu var ya yüzdendir belki. Ama sanırım yapılması gereken bir süre sakin kalmaya çalışmak. Benim ayrılık da bir önceki retroya denk geliyor, o dönemde de retro vardı bitane. Ben sakin kalamadım, gördüğüm her yanlışta parladım, her şeyde kavga yarattım neredeyse mutluluklarınızla mutlu oluruz inşallah, dilerim bütün kavgalar yerini mutluluğa bırakır.. Öpüyorum

Kızlar valla topik olarak üzerimize bi şanssızlık çöktü resmen sevgilisi olanlar sevgilisinden ayrıldı, eskiyi bekleyenlerinki dönmüyor filan. Artık mutlu haberler duymak istiyorum
e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse

e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse

tolinnn çok sevindim çok mutlu ol ama hemen öğrenmek isteriz bilenler oldu mu bu ilişkiyi

tolinnn çok sevindim çok mutlu ol ama hemen öğrenmek isteriz bilenler oldu mu bu ilişkiyi
yazayım hemen bılenler oldu;
saraylı :toprak grubu burclu eskıyle alakası olmayan yenı bırısı demıstı dogru cıktı zaten saraylının baska soyledıklerını de yasıyorum ben ama yazmıyorum buraya reklam falan dıye karalayanlar oluyo sadece zamanlarda sarkma oluyo geç dedıgı erken oluyo erken dedıgı gec oluyo
venus:6 8 ay ıcerısınde hayatına yenı bırısı gırıcek eglencelı bırısı demıstı dedıgı gıbı oldu baska da bılen olmadı sanırım ya bunlar en net bılenlerdi
cok tesekkur ederımmmm:))

saraylı şu sıra tutturuyor desene bende deneyeyim bebek teşekkürler

saraylı şu sıra tutturuyor desene bende deneyeyim bebek teşekkürler
ya cok ısrar etmek ıstemıyorum baktırın dıye yalnıs anlayanlar oluyo tabı enerjı tutar tutmaz onuda bılemem ama saraylı bence pıyasanın en ıyılerındendır hem falının cıkması acısından hemde enerjısının temız olması acısından rıca ederım

amanınnn ne güzellll süper süper süperr çok sevindim tolincan .
Çok mutlu ol inşallah

bize böyle haberlerle gelin yahuuu , ben mutlu olamadımm siz olunnn

hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…