Anda nasıl canım? İyi mii?Bir yolun var da canım şehrazat. Ben memnun kaldım gibi, ama henüz söyledikleri çıkmadı..
Anda iyi ama gelecek muamma.Anda nasıl canım? İyi mii?
Şehrazat biraz daha gerçekçi yaklaşmış bazı şeylere, şimdi tekrar okudum falımı.Anda iyi ama gelecek muamma.
Gerçi bütün baktırdığım falcılar gelecek hakkında aynı şekilde konuştular ama..
Kızlar valla topik olarak üzerimize bi şanssızlık çöktü resmensevgilisi olanlar sevgilisinden ayrıldı, eskiyi bekleyenlerinki dönmüyor filan. Artık mutlu haberler duymak istiyorum
Bende kac gundur konusmuyorum dunde baya bir soylendimm bizeee biseyler oluyorr vallahii ;( heves falan birakmiyorlar insanda
e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyseKızlar valla topik olarak üzerimize bi şanssızlık çöktü resmensevgilisi olanlar sevgilisinden ayrıldı, eskiyi bekleyenlerinki dönmüyor filan. Artık mutlu haberler duymak istiyorum
e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
yazayım hemen bılenler oldu;tolinnn çok sevindim çok mutlu olama hemen öğrenmek isteriz bilenler oldu mu bu ilişkiyi
yazayım hemen bılenler oldu;
saraylı :toprak grubu burclu eskıyle alakası olmayan yenı bırısı demıstı dogru cıktı zaten saraylının baska soyledıklerını de yasıyorum ben ama yazmıyorum buraya reklam falan dıye karalayanlar oluyo sadece zamanlarda sarkma oluyo geç dedıgı erken oluyo erken dedıgı gec oluyo
venus:6 8 ay ıcerısınde hayatına yenı bırısı gırıcek eglencelı bırısı demıstı dedıgı gıbı oldu baska da bılen olmadı sanırım ya bunlar en net bılenlerdi
ya cok ısrar etmek ıstemıyorum baktırın dıye yalnıs anlayanlar oluyo tabı enerjı tutar tutmaz onuda bılemem ama saraylı bence pıyasanın en ıyılerındendır hem falının cıkması acısından hemde enerjısının temız olması acısından rıca ederımsaraylı şu sıra tutturuyor desene bende deneyeyim bebek teşekkürler
e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
aBanada eylulle kasım arası verdıı sema
Benım bı yedı ay oluyo da banada eylul ve kadım arası yazmısbnim ayrilik yeni senindemi ole herkeze ayni tarihimi vermis yaa
tolin saraylı hangi falı atıyosun canım ?
olursun yavru kusum ya daha zamanı gelmemıstıramanınnn ne güzellll süper süper süperr çok sevindim tolincan.
Çok mutlu ol inşallah
bize böyle haberlerle gelin yahuuu , ben mutlu olamadımm siz olunnn
hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunyazayım hemen bılenler oldu;
saraylı :toprak grubu burclu eskıyle alakası olmayan yenı bırısı demıstı dogru cıktı zaten saraylının baska soyledıklerını de yasıyorum ben ama yazmıyorum buraya reklam falan dıye karalayanlar oluyo sadece zamanlarda sarkma oluyo geç dedıgı erken oluyo erken dedıgı gec oluyo
venus:6 8 ay ıcerısınde hayatına yenı bırısı gırıcek eglencelı bırısı demıstı dedıgı gıbı oldu baska da bılen olmadı sanırım ya bunlar en net bılenlerdi
cok tesekkur ederımmmm:))
saolun kızlar umutsuz olmayın bende 3 sene sonra anca bırıne yenıden bıseyler hıssedebılıyorum bu ask acısından cok cektım ama zamanı gelınce unutuluyohayırlı olsun umarım çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?