- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
Hep mutlu ol bundan sonra, darısı bizlerin de başına inşallah :)saolun kızlar umutsuz olmayın bende 3 sene sonra anca bırıne yenıden bıseyler hıssedebılıyorum bu ask acısından cok cektım ama zamanı gelınce unutuluyo
hoşbulduk beybiiiii :))))Hahahahahahahahhah :) yaaa kuzumm sendee hossgeldinnn :)
saolasın sımpliyim umarım sende şu aptal retrodan sonra barısırsın senınkıyleAa çok sevindim hayırlı olsun. Dilerim çoook mutlu olursun canım
aminn kızlaaaarrrr cok tesekkur ederımmHep mutlu ol bundan sonra, darısı bizlerin de başına inşallah :)
tolin bacım mutluluklar darısı başımıza topikçe hep mutlu ol emi :)e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
saolasın sımpliyim umarım sende şu aptal retrodan sonra barısırsın senınkıyle
aminn kızlaaaarrrr cok tesekkur ederımm
Kuzumm retro falan hikaye bizimkiler okuzz okuzzzzzzzDemeyin öyleee! Ümitsizlik yok, sakin olmak var. A audrey_24 bu dönemlerde venüs retrosu var ya yüzdendir belki. Ama sanırım yapılması gereken bir süre sakin kalmaya çalışmak. Benim ayrılık da bir önceki retroya denk geliyor, o dönemde de retro vardı bitane. Ben sakin kalamadım, gördüğüm her yanlışta parladım, her şeyde kavga yarattım neredeysemutluluklarınızla mutlu oluruz inşallah, dilerim bütün kavgalar yerini mutluluğa bırakır.. Öpüyorum
e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
Doğru diyorsun.Kuzumm retro falan hikaye bizimkiler okuzz okuzzzzzzzne bu boyle retroymus durmadan ona mi takiliyoruz biz hic sanmiyorum bizimkilerde is yoook
Canimmm tebrikk ederimmm insalllahhh coook coookk mutlu olursun ,el ustunde tutar tolinimizi insallahhh :)saolasın sımpliyim umarım sende şu aptal retrodan sonra barısırsın senınkıyle
aminn kızlaaaarrrr cok tesekkur ederımm
saolasın duygusuzcum darısı hepınızın basına ınsallahtolin bacım mutluluklar darısı başımıza topikçe hep mutlu ol emi :)
tamam kankı yazarımm sende az uslu dur yaaaa ban kralıcelıgımı elımden alacan yakındaTolin kimdir nedir ozelden yaz merak ettim
evet o cıktı yaaa onu smoke da bıldı demıstıkı koc oglak yada boga burcu demıstı burcunu tutturduToliiiinnnn
Çok sevindim beybim yaaa :) senin fallardaki kalpler çıktı demekkigeliyoz kutlamaya
sımdılık tutuyo bakalım ınsallah ılerde okuzlugu tutmazCanimmm tebrikk ederimmm insalllahhh coook coookk mutlu olursun ,el ustunde tutar tolinimizi insallahhh :)
genelde aksam yolluyor fallarıKizlar bu lunaaa en son ne zaman fal bakti ?? Girer mi acaba bgnenerji falinda gozum var
Tellwe duran kredileri iade edio bana etmislerdi ben bakacak kimse yok kredilerimi iade edermisiniz demistim paypalae geri iade etmislerdi sen de bir email atip sansini deneSeruven' e cok sasirdim.. Sahsen ben seruvene duygusuz kitap falini begendigi icin atmistim fal, tellwe olmasa iptal ederdim ama orda 28 kredimle iki cocugumla ortada birakilmis gibi kalmak istemiyorum :)
Acmamis ki kuzum dahagenelde aksam yolluyor falları
Toliiiincan valla yarım saat önce çok gergindim şimdi senin haberi duyuncae ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
ha pardon normalde açıktı alımı genelde 22.00'dan sonra geliyor o zaman açarAcmamis ki kuzum dahane zaman acar o anlamda sordum ben daha yollamadim fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?