Binnaz Abla

e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse
tolin bacım mutluluklar darısı başımıza topikçe hep mutlu ol emi :)

Kuzumm retro falan hikaye bizimkiler okuzz okuzzzzzzz ne bu boyle retroymus durmadan ona mi takiliyoruz biz hic sanmiyorum bizimkilerde is yoook

e ben mutlu bı haber vereyım o zama valla su venüs retrosu benı teğet geciyo galıba ben yenı ılıskıye basladım hemde zorlama degıl kendımde severek 1 ay olacak nerdeyse

Toliiiinnnn
Çok sevindim beybim yaaa :) senin fallardaki kalpler çıktı demekki geliyoz kutlamaya

tolin bacım mutluluklar darısı başımıza topikçe hep mutlu ol emi :)
saolasın duygusuzcum darısı hepınızın basına ınsallah

Tolin kimdir nedir ozelden yaz merak ettim
tamam kankı yazarımm sende az uslu dur yaaaa ban kralıcelıgımı elımden alacan yakında

Toliiiinnnn
Çok sevindim beybim yaaa :) senin fallardaki kalpler çıktı demekki geliyoz kutlamaya
evet o cıktı yaaa onu smoke da bıldı demıstıkı koc oglak yada boga burcu demıstı burcunu tutturdusaolasın canım darısı hepınızın basına ınsallah

Seruven' e cok sasirdim.. Sahsen ben seruvene duygusuz kitap falini begendigi icin atmistim fal, tellwe olmasa iptal ederdim ama orda 28 kredimle iki cocugumla ortada birakilmis gibi kalmak istemiyorum :)
Tellwe duran kredileri iade edio bana etmislerdi ben bakacak kimse yok kredilerimi iade edermisiniz demistim paypalae geri iade etmislerdi sen de bir email atip sansini dene

Serüven dışında kitap falını önerdiğiniz biri var mı?
Çok fazla yüklendik kadının üzerine heralde, 2 gündür sıralamam çok fazla değişmedi..
Sisteme de çok girmiyor

Toliiiincan valla yarım saat önce çok gergindim şimdi senin haberi duyunca çok sevindim canım
klasikleşmiş sorumuz gelsin, kimler bu Kişiyi hissetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…