Binnaz Abla

Toliiiincan valla yarım saat önce çok gergindim şimdi senin haberi duyunca çok sevindim canım
klasikleşmiş sorumuz gelsin, kimler bu Kişiyi hissetti
saol canımmm darısı butun topık kızkardeslerımın basına inşallahh

tolin hayırlı olsun canım yaa inşallah mutluluğun daim olur.. Neyse ki bu güzel haberle biraz mutlu oldum
saolasın greyım sende uzme kendını oyle 2 senelık ılıskı abuk sabuk bı konusma yuzunden bıtmez hıc bosa uzme kendını bende barısıcaksınız dıye hıssedıyorum

ya çok fal atıyorsun diye kızacaksınız da bu famanın benımle uyumu fena.. dün biri ile konustum mesajlarımı falan cıkarttı acıga..oy daglar oy bu ilişkilerim düzelmez benim.tam birine kaptırır gibi oluyorum adam cıkmıyor...

kuzum senın bır tane vardı forma yenı geldıgınde bu omu baska bırısımı :S ben uzun sure ortalıkta olmayınca unuttum :)
detaylarıda yazmaa kızz burdaaa anlıyorlar hepsıı cakal carlosss bu falcıların

Hayirli olsun cnm banada dediler yni biri ilgilencek seninle hala beklemedeyim bi gelemedi yolda kaldi cnm simdienjn eski pesindedirvkaybettigi icin seni

aman atmayacagım kkuzu yemin ettim artık param da bitti çıkarsınlar ortaya :) eskisini unutmak için biriyle oyalanmaya tekrar başladım tam oyalanıyorum o da adam değil biliyorum napim adamı bulmuo ben de kendi hızıma yetişemedim fama da kaptırma kendini o aşamadasın dedi sagolsun hayatımı döktü bu da fos :)

:)) yaa cok sevindim fistik ya isallah mutlu olursun allah tamamina erdirir, fal konusunda bi kendime faydam yok zaten :)) sana ilk baktigim katina yalan olmus ama kahvede tutturmusum demek allaam darisi hepimizin basina bize de kalp ya rab :)

:)) yaa cok sevindim fistik ya isallah mutlu olursun allah tamamina erdirir, fal konusunda bi kendime faydam yok zaten :)) sana ilk baktigim katina yalan olmus ama kahvede tutturmusum demek allaam darisi hepimizin basina bize de kalp ya rab :)
saolasın smokum benım darısı yakın zamanda senınde basına ınsallah az kahrımı cekmedın benım

Benim olmaz dediğim şeye fama inatla olacak diyor.Fama'ya baktırıpta falı çıkan var mı ve anlık durumda gerçekten iyi mi?

Benim de Boğa-yükselen yengeç. Öyleyse beni de etkiliyor, kötü bir şey bu sanırım di mi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…