Tavisye etmem hicbir dedigi cikmadi ne kiyisindan30 kredi yükledim telwe ye ne selena var ne lunaBir ara yağmur da çok popülerdi, ondan memnun kalan cıkan oldu mu
saol canımmm darısı butun topık kızkardeslerımın basına inşallahhToliiiincan valla yarım saat önce çok gergindim şimdi senin haberi duyuncaçok sevindim canım
klasikleşmiş sorumuz gelsin, kimler bu Kişiyi hissetti
saolasın greyım sende uzme kendını oyle 2 senelık ılıskı abuk sabuk bı konusma yuzunden bıtmez hıc bosa uzme kendını bende barısıcaksınız dıye hıssedıyorumtolin hayırlı olsun canım yaa inşallah mutluluğun daim olur.. Neyse ki bu güzel haberle biraz mutlu oldum
Off bna cok kesin konustu inandim ben ona butun falcilar eylul ekim dedi banaBenım bı yedı ay oluyo da banada eylul ve kadım arası yazmıs
ya çok fal atıyorsun diye kızacaksınız da bu famanın benımle uyumu fena.. dün biri ile konustum mesajlarımı falan cıkarttı acıga..oy daglar oy bu ilişkilerim düzelmez benim.tam birine kaptırır gibi oluyorum adam cıkmıyor...
Hayirli olsun cnm banada dediler yni biri ilgilencek seninle hala beklemedeyim bi gelemedi yolda kaldisaol canımmm darısı butun topık kızkardeslerımın basına inşallahh
saolasın greyım sende uzme kendını oyle 2 senelık ılıskı abuk sabuk bı konusma yuzunden bıtmez hıc bosa uzme kendını bende barısıcaksınız dıye hıssedıyorum
saolasın canımHayirli olsun cnm banada dediler yni biri ilgilencek seninle hala beklemedeyim bi gelemedi yolda kaldicnm simdienjn eski pesindedirvkaybettigi icin seni
aman atmayacagım kkuzu yemin ettim artık param da bitti çıkarsınlar ortaya :) eskisini unutmak için biriyle oyalanmaya tekrar başladım tam oyalanıyorum o da adam değil biliyorum napim adamı bulmuo ben de kendi hızıma yetişemedim fama da kaptırma kendini o aşamadasın dedi sagolsun hayatımı döktü bu da fos :)kuzum senın bır tane vardı forma yenı geldıgınde bu omu baska bırısımı :S ben uzun sure ortalıkta olmayınca unuttum :)
detaylarıda yazmaa kızz burdaaa anlıyorlar hepsıı cakal carlosss bu falcıların
saolasın duygusuzcum darısı hepınızın basına ınsallah
tamam kankı yazarımm sende az uslu dur yaaaa ban kralıcelıgımı elımden alacan yakında
evet o cıktı yaaa onu smoke da bıldı demıstıkı koc oglak yada boga burcu demıstı burcunu tutturdusaolasın canım darısı hepınızın basına ınsallah
saolasın smokum benım darısı yakın zamanda senınde basına ınsallah az kahrımı cekmedın benım:)) yaa cok sevindim fistik ya isallah mutlu olursun allah tamamina erdirir, fal konusunda bi kendime faydam yok zaten :)) sana ilk baktigim katina yalan olmus ama kahvede tutturmusum demekallaam darisi hepimizin basina bize de kalp ya rab :)
saolasın smokum benım darısı yakın zamanda senınde basına ınsallah az kahrımı cekmedın benım
Evet bnmki icin olmaz bununla dedi ayrildikBenim olmaz dediğim şeye fama inatla olacak diyor.Fama'ya baktırıpta falı çıkan var mı ve anlık durumda gerçekten iyi mi?
Venüs Retro olunca en çok boğa ve terazi burcunu daha sonra 2. derecede aslan ve yengeç' i etkiliyor. burcum boğa yükselenim aslan. pes diyorum artık, şu an herşey benim için yeterince çıkmazda artık kafayı yerim heralde....
Butun falcilar ole inatla olucak diyorlar kesin konusuyorlarBenim olmaz dediğim şeye fama inatla olacak diyor.Fama'ya baktırıpta falı çıkan var mı ve anlık durumda gerçekten iyi mi?
Evet öyle yapıyorlar ama fama'nın olumsuz konuştuğu durumlar da olmuştu önceden bu konuda inatla olumlu konuşmasına şaşırdım. Aylin ve Meryem de aynı şekilde.Butun falcilar ole inatla olucak diyorlar kesin konusuyorlar
An merym olumluydu hep .famaya birlikteykn baktrmstimEvet öyle yapıyorlar ama fama'nın olumsuz konuştuğu durumlar da olmuştu önceden bu konuda inatla olumlu konuşmasına şaşırdım. Aylin ve Meryem de aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?