Binnaz Abla

slm kızlar siz de ilgilisiniz sormak istiyorum. geçmiş biliniyor ama geleceği Allahtan başka kimse bilemez bunu biliyoruz, peki bazı falcıların dedikleri çıkıyor ve yiğit bu konuda çok iyi.sadece tesadüf mü?geçen yıl ocak ayında 2015 sonu yüzük yılın demişti, dün baktırdım yine aynı şeyi söyledi (ihtimali bile zor okul var) arada baktırdığım da oldu ama her defasında nasıl tutarlı bu çocuk ben sık baktıran biri değilim merakımdan soruyorum detaylı bileniniz var mı ?

:)) yaa cok sevindim fistik ya isallah mutlu olursun allah tamamina erdirir, fal konusunda bi kendime faydam yok zaten :)) sana ilk baktigim katina yalan olmus ama kahvede tutturmusum demek allaam darisi hepimizin basina bize de kalp ya rab :)

Bana da fal bak smoke Gecende baktin ama ben hizimi alamadim cok guzel bakiyorsun

Tellwe duran kredileri iade edio bana etmislerdi ben bakacak kimse yok kredilerimi iade edermisiniz demistim paypalae geri iade etmislerdi sen de bir email atip sansini dene

yapma yaa, bende tellwenin kıytırık yönetimiyle muhattab olmayayım diye,
saraylı için aldığım krediyi klotho ya harcamıştım.

30 kredi yükledim telwe ye ne selena var ne luna Bir ara yağmur da çok popülerdi, ondan memnun kalan cıkan oldu mu

benim ilk falım çok iyiydi, 2. ci ehh işte.

Arkdslar civi civiyi soker diye bide eskiye takilmamak icin cok biriyle konusuyorum ama fazla degil hep ben adim atiyorum konusmyi uzatiyorum o habire gulucuk koyyo hoslaniyorumda biraz ufff

İyi Akşamlar Kızlarrrr nasılsınız konular uzamış bayagiiiii neresinden tutarsamm artikkk

Hüma zaten bambaşka bir şey, bana kızıyor dediklerini yapmayıp da yeniden gidince. Bak beni dinlemedin böyle oldu diye

Canım sen ne yaptın Şehrazat ve Selena sonuclarin ne alemde.

Birde kuzuuu Zehraya ben kanlı canlı baktirdim pembe tablo cizmiyor geçmiş ve an gayet iyiydiii. Gelecek için tarih vermedi ama gittiğim telde baktirdihjm online baktirdiklarim gibi aynı şeyleri söyledi. Mart ayında gitmistim hatta olumsuz konuşur diye gittim ama konuşmadı.

Evet öyle yapıyorlar ama fama'nın olumsuz konuştuğu durumlar da olmuştu önceden bu konuda inatla olumlu konuşmasına şaşırdım. Aylin ve Meryem de aynı şekilde.

Canım Fama benim sınavımla ilgili olumsuzdu Bilge de öyle ama çıkmadı çok şükür çok güzel geçti

BlueDaisy bacimmm sen naptin didemle vuslata erdin mi?çok merak ediyorum tutacak mı enerjiniz

EkmekVarYenMi kuzuuuu sen ne yaptın selena falının analizini en son tuhafima gitmişti yaa fallll

Canımm selena da şehrazat da diğer falcılarla aynı şeyi söyledi, şehrazat biraz daha olumsuz gibiydi diğerlerine göre sadece. Bakalım hepsinin söylediklerinden çıkan en net sonuç:Arama, sorma, BEKLE

Bir deee zehraya baktırmayı planlıyorum ben de, baktırınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…