:)) yaa cok sevindim fistik ya isallah mutlu olursun allah tamamina erdirir, fal konusunda bi kendime faydam yok zaten :)) sana ilk baktigim katina yalan olmus ama kahvede tutturmusum demekallaam darisi hepimizin basina bize de kalp ya rab :)
Tellwe duran kredileri iade edio bana etmislerdi ben bakacak kimse yok kredilerimi iade edermisiniz demistim paypalae geri iade etmislerdi sen de bir email atip sansini dene
30 kredi yükledim telwe ye ne selena var ne lunaBir ara yağmur da çok popülerdi, ondan memnun kalan cıkan oldu mu
Bana da fal bak smokeGecende baktin ama ben hizimi alamadim cok guzel bakiyorsun
Hüma zaten bambaşka bir şey, bana kızıyor dediklerini yapmayıp da yeniden gidince. Bak beni dinlemedin böyle oldu diye
Evet öyle yapıyorlar ama fama'nın olumsuz konuştuğu durumlar da olmuştu önceden bu konuda inatla olumlu konuşmasına şaşırdım. Aylin ve Meryem de aynı şekilde.
Canımm selena da şehrazat da diğer falcılarla aynı şeyi söyledi, şehrazat biraz daha olumsuz gibiydi diğerlerine göre sadece. Bakalım hepsinin söylediklerinden çıkan en net sonuç:Arama, sorma, BEKLEİyi Akşamlar Kızlarrrr nasılsınız konular uzamış bayagiiiii neresinden tutarsamm artikkk
Canım sen ne yaptın Şehrazat ve Selena sonuclarin ne alemde.
Birde kuzuuu Zehraya ben kanlı canlı baktirdim pembe tablo cizmiyor geçmiş ve an gayet iyiydiii. Gelecek için tarih vermedi ama gittiğim telde baktirdihjm online baktirdiklarim gibi aynı şeyleri söyledi. Mart ayında gitmistim hatta olumsuz konuşur diye gittim ama konuşmadı.
Bir deee zehraya baktırmayı planlıyorum ben de, baktırınca yazarımİyi Akşamlar Kızlarrrr nasılsınız konular uzamış bayagiiiii neresinden tutarsamm artikkk
Canım sen ne yaptın Şehrazat ve Selena sonuclarin ne alemde.
Birde kuzuuu Zehraya ben kanlı canlı baktirdim pembe tablo cizmiyor geçmiş ve an gayet iyiydiii. Gelecek için tarih vermedi ama gittiğim telde baktirdihjm online baktirdiklarim gibi aynı şeyleri söyledi. Mart ayında gitmistim hatta olumsuz konuşur diye gittim ama konuşmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?