Canımm selena da şehrazat da diğer falcılarla aynı şeyi söyledi, şehrazat biraz daha olumsuz gibiydi diğerlerine göre sadece. Bakalım hepsinin söylediklerinden çıkan en net sonuç:Arama, sorma, BEKLE
Var tabiiki, kendimi yiyip duruyorum buradaSen arama o arayacak diyorlarrrr guzelllll...
Pekiii canım senin onu aramak gibi bir çaban dusuncen mi var ki hrpsi sana arama, sorma bekle diyorlarrrr
Nefs sen nerdesin kuzu yaa kaç gündür
boşlamayın burayı. bak venüs retrosu var, herkes karıştı. çok hareketliyiz bu ara kaçırma yani
Var tabiiki, kendimi yiyip duruyorum buradadayan diyorum kendime, dayan. Arama, ararsan döverim seni diyorum
Amin! bebeğim, hepimize yardım etsin inşallah! Mutlu mutlu haberlerimizi paylaşalım birbirimizleOyyyyy kuzuuu aramaa aramaa dayann sabret beklee tabiii demesi kolay Allah yardım etsin sana
Benim de bitti artık :) Son kalanları da harcadım, bir ara oturup yazıcam ama önce gelişme lazım.bacılarrrrr bitti benim paracıklar fal atamıyorum
Demi kuşum yaaa beğenip kaçıyorum ben :)Symgee35 sende beğenip kaçıyon be yawru.
bnDa asla iletisip kurma dediler heryrden engelledimVar tabiiki, kendimi yiyip duruyorum buradadayan diyorum kendime, dayan. Arama, ararsan döverim seni diyorum
Ben engellemedim ama aramıyorum da mesaj da atmıyorumArkdslar civi civiyi soker diye bide eskiye takilmamak icin cok biriyle konusuyorum ama fazla degil hep ben adim atiyorum konusmyi uzatiyorum o habire gulucuk koyyo hoslaniyorumda biraz ufff
bnDa asla iletisip kurma dediler heryrden engelledim
O kadar mı kötüydü yakızlar bugün nihayet Zehraya baktırabildim ama hiç beğenmedim. Genel geçer herkesin söyleyebileceği şeyleri söyledi. ne nokta atışı ne birşey. seni çok üzmüşler,yormuşlar,kazık atmışlar, o adamla olmaz bambaşka biri gelecek. ama o kişiyle ilgili hiçbir bilgi yok. Kimdir,necidir,nerde tanışıcam,burcu ne hiçbiri yok. ailede ameliyat falan filan.Komşu teyze falıydı anlayacağınız. Mevcut durumda şaşırtıcı hiçbir şey bilemedi. gelecek yuvarlak bildik laflar.
bacılarrrrr bitti benim paracıklar fal atamıyorum
yavrum git online baktır tellwede 5lik birine hatta robot falcılara onun yerine anlatabiliyor muyumO kadar mı kötüydü ya
Seni gormemesini sagla dediler ztn bn cok kizgnm ona gozden irak olsun istedim takip etmiyorum asla aklma geldikce sinirleniyorum.sevgilsi var bide benimkinin pisman olup doncek diyorlar surundurmek icin beklemedeyimBen engellemedim ama aramıyorum da mesaj da atmıyorumzor oluyor biraz ama sabretmek lazım..
kızlar bugün nihayet Zehraya baktırabildim ama hiç beğenmedim. Genel geçer herkesin söyleyebileceği şeyleri söyledi. ne nokta atışı ne birşey. seni çok üzmüşler,yormuşlar,kazık atmışlar, o adamla olmaz bambaşka biri gelecek. ama o kişiyle ilgili hiçbir bilgi yok. Kimdir,necidir,nerde tanışıcam,burcu ne hiçbiri yok. ailede ameliyat falan filan.Komşu teyze falıydı anlayacağınız. Mevcut durumda şaşırtıcı hiçbir şey bilemedi. gelecek yuvarlak bildik laflar.
20 tlm kaldi kartimda para vardi biraz onuda bulamiyorum deli gibi fal atasim var yaaaParaciklar bittigin de fal baktirma hissinde bitsee keşke demiii
ahhh canım ahh onda hiçbir eksilme yok malesefParaciklar bittigin de fal baktirma hissinde bitsee keşke demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?