Binnaz Abla

Canımm selena da şehrazat da diğer falcılarla aynı şeyi söyledi, şehrazat biraz daha olumsuz gibiydi diğerlerine göre sadece. Bakalım hepsinin söylediklerinden çıkan en net sonuç:Arama, sorma, BEKLE

Sen arama o arayacak diyorlarrrr guzelllll...

Pekiii canım senin onu aramak gibi bir çaban dusuncen mi var ki hrpsi sana arama, sorma bekle diyorlarrrr

Nefs sen nerdesin kuzu yaa kaç gündür
boşlamayın burayı. bak venüs retrosu var, herkes karıştı. çok hareketliyiz bu ara kaçırma yani

Yokkkk boslamiyorumm yoğunluk var uygun degildimm. Burası bana acayip iyi geliyor kafam dağılıyor.

Yaaaa didem watina yazmış alacağım diye tek tek inşallah alır senide. Veee bence sizin enerjiniz tutacakk.

Bu arada istanbul topiğinde yine bir Didem falı çıkmış arkadaş paylasmis. Tarih sarktı diyoooo ama çıkmış.

Sen bırakma didemi kolla canısıı

Var tabiiki, kendimi yiyip duruyorum burada dayan diyorum kendime, dayan. Arama, ararsan döverim seni diyorum

Oyyyyy kuzuuu aramaa aramaa dayann sabret beklee tabiii demesi kolay Allah yardım etsin sana

Arkdslar civi civiyi soker diye bide eskiye takilmamak icin cok biriyle konusuyorum ama fazla degil hep ben adim atiyorum konusmyi uzatiyorum o habire gulucuk koyyo hoslaniyorumda biraz ufff
Var tabiiki, kendimi yiyip duruyorum burada dayan diyorum kendime, dayan. Arama, ararsan döverim seni diyorum
bnDa asla iletisip kurma dediler heryrden engelledim

kızlar bugün nihayet Zehraya baktırabildim ama hiç beğenmedim. Genel geçer herkesin söyleyebileceği şeyleri söyledi. ne nokta atışı ne birşey. seni çok üzmüşler,yormuşlar,kazık atmışlar, o adamla olmaz bambaşka biri gelecek. ama o kişiyle ilgili hiçbir bilgi yok. Kimdir,necidir,nerde tanışıcam,burcu ne hiçbiri yok. ailede ameliyat falan filan.Komşu teyze falıydı anlayacağınız. Mevcut durumda şaşırtıcı hiçbir şey bilemedi. gelecek yuvarlak bildik laflar.

Arkdslar civi civiyi soker diye bide eskiye takilmamak icin cok biriyle konusuyorum ama fazla degil hep ben adim atiyorum konusmyi uzatiyorum o habire gulucuk koyyo hoslaniyorumda biraz ufff

bnDa asla iletisip kurma dediler heryrden engelledim
Ben engellemedim ama aramıyorum da mesaj da atmıyorum zor oluyor biraz ama sabretmek lazım..

O kadar mı kötüydü ya

Ben engellemedim ama aramıyorum da mesaj da atmıyorum zor oluyor biraz ama sabretmek lazım..
Seni gormemesini sagla dediler ztn bn cok kizgnm ona gozden irak olsun istedim takip etmiyorum asla aklma geldikce sinirleniyorum.sevgilsi var bide benimkinin pisman olup doncek diyorlar surundurmek icin beklemedeyim

Ona bayilanlar varr ben yüzyüze baktırdım ama bildi bilmedi dersem yalan olur ani geçmişi olacak dediği şey daha olmadı tuhaf ben isinamadim ona bir türlü birde daha çok geleceksin dedi kiii evden çıkınca dedim ki yokk bidaha yokkk. Enerji işi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…