Binnaz Abla

20 tlm kaldi kartimda para vardi biraz onuda bulamiyorum deli gibi fal atasim var yaaa

Promosyon attt azıcık kesiyor. Birde online katina falan bakilan siteler var oraya takilll. Buraya takill iyi geliyor

ahhh canım ahh onda hiçbir eksilme yok malesef

Benim de artık fal atma istegim bitti. En son Serüven ve Şehrazata attim kii zatennnn sözümü bozup attim onlara. Şu an beni cezbeden yokk çağıran yokkk çok şükür. İnşallah senin de biter isteğin

ben telde baktırdım ve baktırmak için inan çok bekledim.çok yoğunmuş öyle dedi.ama inan durumumla ilgili en ufak spesifik nokta atışı yok.herkese söylenebilecek laflar,sözler.yüzyüze belki farklıdır ama telde baktırdığım Didem,online Meryem,Aylin,Nesibe bundan kat kat iyiydi.

Benim de artık fal atma istegim bitti. En son Serüven ve Şehrazata attim kii zatennnn sözümü bozup attim onlara. Şu an beni cezbeden yokk çağıran yokkk çok şükür. İnşallah senin de biter isteğin
ya sürekli aklıma biri takılıyor işte şunadamı atsam bunadamı atsam şeklinde sen lunaya baktırmışmıydın canım bu arada??? şehrazat nasıldı

Ooooo didemle kiyaslanamaz zatennnn yaniii benim için de aman aman değildi kii ben 100 yl verdim bide. Zaten anı bilmeyince insanın gerisini dinlemek bile icinden gelmiyoo. Neyse geçmiş olsun aklında kalsaydı kurtlanir dururdun denemiş oldun

Evettt canım bekliyoruz @Symgee35 tabii kii desbellla seni de canooo
Hiiicc umudum kalmadi benim artik. Git gide icime cokuyorum. Sabrim bitiyo sanki. Bilmiyorum. Malum hallerim olacak ondan mi yoksa gercekten tukendim mi kestiremiyorum.
Bu arada yazdin benimde ufak islerim vardi onlari hallettim mesajini actigimda gec olmustu sıkıntı olmasin diye yazmadim bebeim aklina bisey gelmesin.
Ufak is dedigimde elbise dolabimi topluyodum. Hepsi yumak yumak olmus ehe

ya sürekli aklıma biri takılıyor işte şunadamı atsam bunadamı atsam şeklinde sen lunaya baktırmışmıydın canım bu arada??? şehrazat nasıldı

Şehrazata attim canım bide benim ki karmaşık oldu. Önce eksik bilgi verdim sonra bilgileri ki isim falan yani sitelerdekilere yazdim soru moru yok yani valla ona rağmen gayet iyiii bilmisti ki çok karışık durumum olmasina rağmen memnun kaldim hemde çok.. Benim zaten tutuyor enerjim maşallah bütün falcılar ile benim.

Luna yi bilmiyorum canım hiç ilgi mi çekmiyor daa

aynen baktım birşey bildiği yok hiç uzatmadım, doğru düzgün soru bile sormadan teşekkür ettim kapattım teli.İnşallah Didem gelirde birde su falı baktırırım ona.çünkü karalama baktırdım.bayağı şey bildi ben söylemeden.su falında aklım kaldı.

Hoşgeldin canoooo

Kıyamam ben sana. Kuzuuu sen Zehraya baktirmisyin yaa ne bidaha soruyonnn kii. O sadece su bakıyorum diyooo gerçi ona bile bakmıyor böyle insanin yüzüne yüzüne bakiyooo
Ben ne korkardim böyle şeyler den ne hallere düştüm korkmadan milletin evine gidiyorum oyyyy oyyy

ben iyi bir araba çekerdim altıma valla
Valla bi kenara bile koysam iyiydi. Zorda kaldigimda catir catir yerdim.
He simdi biri ciksa dese ki su su hayatini ortaya koyuyo gidin baktirin, kredi bile cekerim o ayri ehe

Isin sakasi bi yana da, kizlar cidden sonu yokmus bu islerin ya. Hele su online falcilar var ya ocagimiza incir agaci dikti resmen.
Kk ile ode, orda kalmadi knt at ode o da olmadi havale eft. Her kolayligi taniyolar

Benimde artik ne fal atasim ne de gidesim var. Falcilara verdigim parayi hesaplamak dahi istemiyorum kizlar cidden.

Aferin bebeğim atmayalım fall zatennnn kim kaldı kiii demiii sabredelim. Buraya takilalim ama fal atmiyalimm

Evet bebeim baktirmistim
Ne biliim insanlar yazinca canim cekmisti. Ama hatirlamiyorum ya neye baktigini ondan.

Aynen bende binnazdaki puanımı bitirmeye çalışıyorum bir de saraylıyı denemek istiyorum sonra bekleyişe geçeceğim eylül ekimle tek tek patlayacaklar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…