20 tlm kaldi kartimda para vardi biraz onuda bulamiyorum deli gibi fal atasim var yaaa
ahhh canım ahh onda hiçbir eksilme yok malesef
ben telde baktırdım ve baktırmak için inan çok bekledim.çok yoğunmuş öyle dedi.ama inan durumumla ilgili en ufak spesifik nokta atışı yok.herkese söylenebilecek laflar,sözler.yüzyüze belki farklıdır ama telde baktırdığım Didem,online Meryem,Aylin,Nesibe bundan kat kat iyiydi.Ona bayilanlar varr ben yüzyüze baktırdım ama bildi bilmedi dersem yalan olur ani geçmişi olacak dediği şey daha olmadı tuhaf ben isinamadim ona bir türlü birde daha çok geleceksin dedi kiii evden çıkınca dedim ki yokk bidaha yokkk. Enerji işi galiba
Bu ara hep su fali telde baya tuzlu baktirinca kesmiyor ole fallar insaniPromosyon attt azıcık kesiyor. Birde online katina falan bakilan siteler var oraya takilll. Buraya takill iyi geliyor
ya sürekli aklıma biri takılıyor işteBenim de artık fal atma istegim bitti. En son Serüven ve Şehrazata attim kii zatennnn sözümü bozup attim onlara. Şu an beni cezbeden yokk çağıran yokkk çok şükür. İnşallah senin de biter isteğin
ben telde baktırdım ve baktırmak için inan çok bekledim.çok yoğunmuş öyle dedi.ama inan durumumla ilgili en ufak spesifik nokta atışı yok.herkese söylenebilecek laflar,sözler.yüzyüze belki farklıdır ama telde baktırdığım Didem,online Meryem,Aylin,Nesibe bundan kat kat iyiydi.
Hiiicc umudum kalmadi benim artik. Git gide icime cokuyorum. Sabrim bitiyo sanki. Bilmiyorum. Malum hallerim olacak ondan mi yoksa gercekten tukendim mi kestiremiyorum.
ya sürekli aklıma biri takılıyor işteşunadamı atsam bunadamı atsam şeklinde sen lunaya baktırmışmıydın canım bu arada??? şehrazat nasıldı
Hiiicc umudum kalmadi benim artik. Git gide icime cokuyorum. Sabrim bitiyo sanki. Bilmiyorum. Malum hallerim olacak ondan mi yoksa gercekten tukendim mi kestiremiyorum.
Bu arada yazdin benimde ufak islerim vardi onlari hallettim mesajini actigimda gec olmustu sıkıntı olmasin diye yazmadim bebeim aklina bisey gelmesin.
Ufak is dedigimde elbise dolabimi topluyodum. Hepsi yumak yumak olmus ehe
ben iyi bir araba çekerdim altıma vallaBenimde artik ne fal atasim ne de gidesim var. Falcilara verdigim parayi hesaplamak dahi istemiyorum kizlar cidden.
Bu arada yazdin benimde ufak islerim vardi onlari hallettim mesajini actigimda gec olmustu sıkıntı olmasin diye yazmadim bebeim aklina bisey gelmesin.
Ufak is dedigimde elbise dolabimi topluyodum. Hepsi yumak yumak olmus ehe
Valla bi kenara bile koysam iyiydi. Zorda kaldigimda catir catir yerdim.ben iyi bir araba çekerdim altıma valla
Benimde artik ne fal atasim ne de gidesim var. Falcilara verdigim parayi hesaplamak dahi istemiyorum kizlar cidden.
Evet bebeim baktirmistimKıyamam ben sana. Kuzuuu sen Zehraya baktirmisyin yaa ne bidaha soruyonnn kii. O sadece su bakıyorum diyooo gerçi ona bile bakmıyor böyle insanin yüzüne yüzüne bakiyooo
Ben ne korkardim böyle şeyler den ne hallere düştüm korkmadan milletin evine gidiyorum oyyyy oyyy
Yok bebeim aynen zaten herkese baktirdik. Bu yaz bi bitsin bakalim. Ak kara zaten ortaya cikar.Aferin bebeğim atmayalım fall zatennnn kim kaldı kiii demiii sabredelim. Buraya takilalim ama fal atmiyalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?