Binnaz Abla

ben iyi bir araba çekerdim altıma valla
Yokkkk artık diyemiyorum bu lanet böyle bir şey galibaa. Ama frenle canım kendini

Biliyorum cekersin krediii sennnn

Aynen bende binnazdaki puanımı bitirmeye çalışıyorum bir de saraylıyı denemek istiyorum sonra bekleyişe geçeceğim eylül ekimle tek tek patlayacaklar sanırım

Bakkk tam kimse yok dedimm sanki Saraylı biraz benii etkiliyooo gibi gibii

Yokkkk artık diyemiyorum bu lanet böyle bir şey galibaa. Ama frenle canım kendini

Biliyorum cekersin krediii sennnn

Bakkk tam kimse yok dedimm sanki Saraylı biraz benii etkiliyooo gibi gibii

Ahahsa ay etkilenme bacım ya Ben hiç denemedim ondan

ben bizim genel müd.ğe fikir sunayım fal kredisi kampanyası çıkarsınlar.. kızlar hepinize benden kredi!!! kredi hedefimde tutar gerçi önce ben kullanırım o krediyi heheeyy

Biryolunvardaki eski fallara baktım Aylin e ocakta atmışım 5 ay vermiş yani patır patır patlamış

Kızlar yok mu didemle ilgili fikri olan bana numarasini verecek olan...

Canım didem iyidir genelde memnun kalanlar varr ama arada tutmayanlar bile oluyooo anı bilemedi falan diyen varr atayım nosunu ama çok yoğunmuş Şansına artık denk gelirse

Ay hanımlar ben medyum deniz i hiç beğenmemiştim adam bana sen adım atacaksın demiş tee ocakta yumuşayacak demiş valla ben o sıra kesin adım atmam deyip duruyorsun hatta soruda asla adım atmam demişim ama deniz atacaksınız demiş :) olay benim basiretsizliğim mi yoksa bunn bilmesi mi bilemiyorum ahasdfhjklşi Asıl olay çıkar umarım o zaman şok

Yokkk sen tek değilsin adı yine gözüme carpmisti sankiii bide sen yazınca

Ben de denemedimm bilmiyorum onu bilen var mı canlar Saraylı nasıldır fikir verin hele
tatlım saraylı bende iyi değildi .. bir konunun üzerinde durmuş ama öyle birşey yoktu yani nokta atışıda yoktu nedense tutmadı bana en umutlu olduğum yorumcuydu

tatlım saraylı bende iyi değildi .. bir konunun üzerinde durmuş ama öyle birşey yoktu yani nokta atışıda yoktu nedense tutmadı bana en umutlu olduğum yorumcuydu

Teşekkür canım.....
zaten ben iyice yokluyorum kendimi bir kaç gün bekliyorum aklıma gelirse benn düşünmeden tamam diyorum atıyorum.

Kızlar başarabilirsem Selena'ya kelebek atmayı düşünüyorum ucuz hem. Bilgi vermeden yollasam olur mu sizce? Net bir durumum yok zaten.

İkisi de şu sıralar piyasada yok diye mii dikkate bak hatundaki=)
Evet kuzucuğum hem öyle

Hem de şüpheleniyorum
Işte yaaa bu kadar bilemez demi bir falcı benim falı görseydiniz dediğime inanırdın bebeğim yaaaaaa en başından beri böyle düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…