Yokkkk artık diyemiyorum bu lanet böyle bir şey galibaa. Ama frenle canım kendiniben iyi bir araba çekerdim altıma valla
Valla bi kenara bile koysam iyiydi. Zorda kaldigimda catir catir yerdim.
He simdi biri ciksa dese ki su su hayatini ortaya koyuyo gidin baktirin, kredi bile cekerim o ayri ehe
Isin sakasi bi yana da, kizlar cidden sonu yokmus bu islerin ya. Hele su online falcilar var ya ocagimiza incir agaci dikti resmen.
Kk ile ode, orda kalmadi knt at ode o da olmadi havale eft. Her kolayligi taniyolar
Aynen bende binnazdaki puanımı bitirmeye çalışıyorum bir de saraylıyı denemek istiyorum sonra bekleyişe geçeceğim eylül ekimle tek tek patlayacaklar sanırım
Yokkkk artık diyemiyorum bu lanet böyle bir şey galibaa. Ama frenle canım kendini
Biliyorum cekersin krediii sennnn
Bakkk tam kimse yok dedimm sanki Saraylı biraz benii etkiliyooo gibi gibii
ben bizim genel müd.ğe fikir sunayım fal kredisi kampanyası çıkarsınlar.. kızlar hepinize benden kredi!!! kredi hedefimde tutarValla bi kenara bile koysam iyiydi. Zorda kaldigimda catir catir yerdim.
He simdi biri ciksa dese ki su su hayatini ortaya koyuyo gidin baktirin, kredi bile cekerim o ayri ehe
Isin sakasi bi yana da, kizlar cidden sonu yokmus bu islerin ya. Hele su online falcilar var ya ocagimiza incir agaci dikti resmen.
Kk ile ode, orda kalmadi knt at ode o da olmadi havale eft. Her kolayligi taniyolar
Ahahsa ay etkilenme bacım yaBen hiç denemedim ondan
Kızlar yok mu didemle ilgili fikri olan bana numarasini verecek olan...
tatlım saraylı bende iyi değildi .. bir konunun üzerinde durmuş ama öyle birşey yoktu yani nokta atışıda yoktu nedense tutmadı bana en umutlu olduğum yorumcuyduYokkk sen tek değilsin adı yine gözüme carpmisti sankiii bide sen yazınca
Ben de denemedimm bilmiyorum onu bilen var mı canlar Saraylı nasıldır fikir verin hele
tatlım saraylı bende iyi değildi .. bir konunun üzerinde durmuş ama öyle birşey yoktu yani nokta atışıda yoktu nedense tutmadı bana en umutlu olduğum yorumcuydu
kızlar kızlar denenmedik falcı kaldı mı?
ben bunalımlardayım da bana öneride bulunsanıza:)
Flaş soru:
Hem Didem'e hem şehrazata baktıran arkadaşlar ...
Ben şehrazatın Didem olduğunu düşünüyorum yaaaaa
Aksini iddia eden güzel bayanlar???
Evet kuzucuğum hem öyleİkisi de şu sıralar piyasada yok diye mii dikkate bak hatundaki=)
Ben Didem'e nisan ayında baktırdım hayatımSymgee35 önce hangisine baktırmıştın?
Falın nasıldı aynı şeyler mi canım ?evet neden öyle düşündün ki... ben ikisine de baktırdım ama anlamadım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?