Binnaz Abla

Benim Didem ve Şehrazat farklı şeyler söylediler aynı bilgilerle.O yüzden aynı kişi olduklarını düşünmüyorum.

Iyi buna cidden sevindim bebeğim yaa

Iyi konuşan çıksın inşallah sana güzelim de
Benim falı görseydiniz öyle bir bilmiş ki inanılır gibi değildi

Canım Şehrazat hoşlandığım kişiyi tarifte biraz hata yaptı ama Didem cuk oturttu.Birde şehrazat çok yakın tarih vermişti 8 gün elbette çıkmadı.ben zaten okuyunca imkansız demiştim.Yine de bildiği şeyler var.

O zaman Şehrazat ile benim enerjim uydu bildi o kadar şeyi öyle düşünerek avutuyorum kendimi :)

Kızlar başarabilirsem Selena'ya kelebek atmayı düşünüyorum ucuz hem. Bilgi vermeden yollasam olur mu sizce? Net bir durumum yok zaten.

Attt canım yaaa ben ona su atmistim gayet iyi bilmisti. Kelebegini bilmiyorum ama o da iyidir inşallah.

of evet bebiş ya
eski sevgili bunalımı.. Ben ne güzel atlatmıştım bunu yani demek yıllar geçse de atlatamayınca atlatamıyomuşsun. Sadece atlattın sanıyomuşsun:)

Doğru geçen gün konuşmuştuk. Eh canım ara sıra iletişim kurunca unutmak mümkün değil, bi de sizinki yarım kalmış biraz :/

O zaman Şehrazat ile benim enerjim uydu bildi o kadar şeyi öyle düşünerek avutuyorum kendimi :)

Kuzuuu biliyorsun konuşmuştuk yazayım buraya da Evettttt didem ve Şehrazat bende de aynı şeyleri söylediler tespitler falan aynı cümleleri bile aynı gibiydi. Şehrazat ın sesini duysak biliriz zatennnn şüphe kalmaz da ben de farklı kişiler olduğunu düşünüyorum sadece enerji tutunca fall yorumları da ayni oluyorr zaar kii

of evet bebiş ya
eski sevgili bunalımı.. Ben ne güzel atlatmıştım bunu yani demek yıllar geçse de atlatamayınca atlatamıyomuşsun. Sadece atlattın sanıyomuşsun:)

Venüs retrosu mu nee varmış yaa bu aralar eskiler döner diyorlarr. Sende dönen eski sevgilimi oluyorsun şimdi
Durduk yere mi nüksetti Venüs yapiyooo Venüs dikkat et

Hislerim de kolay kolay yanılmam ben ama nilmil arkadaş biraz içime su serpti yavrum :)

evet canım. Hayırlısı diyelim artık:)
Bu sıralar beğendiğin kimse var mı?

Bu ay baktırdığım fallardan en çok falalem rezzan abladan memnun kaldım. Baya şey bilmişti. Geçen sene attığımda çok beğenmemiştim ama bu çok iyiydi. Onun haricinde hüma bal'a baktırdım ortalamaydı.
Bu ay attığım falları gözden geçireyim bi. Yazarım yine. O kadar çok baktırınca kim ne dedi nasıldı unutuyorum

hahaha aynı durum bende de var. Rezzan bana öğüt vermişti. Bir daha atmicam ona

Venüs retrosu mu nee varmış yaa bu aralar eskiler döner diyorlarr. Sende dönen eski sevgilimi oluyorsun şimdi
Durduk yere mi nüksetti Venüs yapiyooo Venüs dikkat et
yok dönen benim salak oluyo:))
kız çok karışık bizim olaylar anlatırım bir ara akıl verirsin:))

yok dönen benim salak oluyo:))
kız çok karışık bizim olaylar anlatırım bir ara akıl verirsin:))

Aaaaaa o zaman bu retro dogruuu herkes öyle diyooo dönerler eskiler ha ha haa. Akıl vereyim dee kuzuuu bende var mı kii diyee bir sorr yokk kii
Ve hiç bir durum benim ki kadar karışık olamazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…