- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Evet kuzucuğum hem öyle
Hem de şüpheleniyorum
Işte yaaa bu kadar bilemez demi bir falcı benim falı görseydiniz dediğime inanırdın bebeğim yaaaaaa en başından beri böyle düşünüyorum ben
evet çok aynı şeylerdi wallaFalın nasıldı aynı şeyler mi canım ?
of evet bebiş yaBabym noldu sen de mi bunalıma girdinbinnaz abla topiği = bunalım topiği oldu valla son 1 haftadır
Benim Didem ve Şehrazat farklı şeyler söylediler aynı bilgilerle.O yüzden aynı kişi olduklarını düşünmüyorum.
O zaman Şehrazat ile benim enerjim uydu bildi o kadar şeyi öyle düşünerek avutuyorum kendimi :)Canım Şehrazat hoşlandığım kişiyi tarifte biraz hata yaptı ama Didem cuk oturttu.Birde şehrazat çok yakın tarih vermişti 8 gün elbette çıkmadı.ben zaten okuyunca imkansız demiştim.Yine de bildiği şeyler var.
Kızlar başarabilirsem Selena'ya kelebek atmayı düşünüyorum ucuz hem. Bilgi vermeden yollasam olur mu sizce? Net bir durumum yok zaten.
of evet bebiş ya
eski sevgili bunalımı.. Ben ne güzel atlatmıştım bunu yani demek yıllar geçse de atlatamayınca atlatamıyomuşsun. Sadece atlattın sanıyomuşsun:)
O zaman Şehrazat ile benim enerjim uydu bildi o kadar şeyi öyle düşünerek avutuyorum kendimi :)
evet canım. Hayırlısı diyelim artık:)Doğru geçen gün konuşmuştuk. Eh canım ara sıra iletişim kurunca unutmak mümkün değil, bi de sizinki yarım kalmış biraz :/
of evet bebiş ya
eski sevgili bunalımı.. Ben ne güzel atlatmıştım bunu yani demek yıllar geçse de atlatamayınca atlatamıyomuşsun. Sadece atlattın sanıyomuşsun:)
Hislerim de kolay kolay yanılmam ben amaKuzuuu biliyorsun konuşmuştuk yazayım buraya da Evettttt didem ve Şehrazat bende de aynı şeyleri söylediler tespitler falan aynı cümleleri bile aynı gibiydi. Şehrazat ın sesini duysak biliriz zatennnn şüphe kalmaz da ben de farklı kişiler olduğunu düşünüyorum sadece enerji tutunca fall yorumları da ayni oluyorr zaar kii
evet canım. Hayırlısı diyelim artık:)
Bu sıralar beğendiğin kimse var mı?
hahaha aynı durum bende de var. Rezzan bana öğüt vermişti. Bir daha atmicam onaBu ay baktırdığım fallardan en çok falalem rezzan abladan memnun kaldım. Baya şey bilmişti. Geçen sene attığımda çok beğenmemiştim ama bu çok iyiydi. Onun haricinde hüma bal'a baktırdım ortalamaydı.
Bu ay attığım falları gözden geçireyim bi. Yazarım yine. O kadar çok baktırınca kim ne dedi nasıldı unutuyorum
yok dönen benim salak oluyo:))Venüs retrosu mu nee varmış yaa bu aralar eskiler döner diyorlarr. Sende dönen eski sevgilimi oluyorsun şimdi
Durduk yere mi nüksetti Venüs yapiyooo Venüs dikkat et
E sen 2sine de baktırmış mıydın? Aynı şeyleri mi söylediler ki?
yok dönen benim salak oluyo:))
kız çok karışık bizim olaylar anlatırım bir ara akıl verirsin:))
balım ben sana mı söz vermiştim serüven kitap fallarını karşılaştırıp sana atıcam diye? yanlış hatırlamıyorum değil mi?Sende baktırdın değil mi güzelim 2 sine öyle hatırlıyorum ben ama ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?