Binnaz Abla

Aaaaaa o zaman bu retro dogruuu herkes öyle diyooo dönerler eskiler ha ha haa. Akıl vereyim dee kuzuuu bende var mı kii diyee bir sorr yokk kii
Ve hiç bir durum benim ki kadar karışık olamazzz
dertleşelim bir ara:)
senin beğendiğin falcılar kimler bebek?

Olabilir
Evet kuzucuğum hem öyle

Hem de şüpheleniyorum
Işte yaaa bu kadar bilemez demi bir falcı benim falı görseydiniz dediğime inanırdın bebeğim yaaaaaa en başından beri böyle düşünüyorum ben
Sehrazat bni hic bilemedi mesela siz super diyince ben sasirmistim sehrzta

Sehrzt bnda iki hafta verdi patlicak imknsz inanmadim okuyunca bile

Kızlar cok mutsuzumm didemın tarıhlerı yaklastı cıkmıycak sankı ..bı arkadasıma verdıgı tarıh gecmıs

Canım tarihe takilmaa geçsin üzülme bakkkk tarihi geçmesine rağmen birinin yine güzel bir olayı olmuş başka bir topikte okudum didemin dediği olmuş

ayy ben sana inanırım kuzuuu
sen çekip çıkarıyosun aradan.
Benim gelen falı görsen hakverirsin bitanem ya
Şu kadar ay ayrısınız demiş yaa
Şu ay seni aramak istemiş vazgeçmiş dedi
Dediği tarih bana bütün falcıların Arıcak dediği tarih üstüne patladı demiştim
Ya bunlar bir tesadüf
Ya da bu Şehrazat iyi bir falcı ...

dertleşelim bir ara:)
senin beğendiğin falcılar kimler bebek?

Beğendiğim falcılar ; 1-Didem 2- selena 3-serüven 4-Şehrazat 5-Meryem begenmek şöyle kii beklentiyle alakalı olumlu mu konustular Hayır benim için önemli kısımları bildiler anı bildiler. Gelecek onu onlar bilemezler tutarsa tutarr

Şehrazat iyi falcı canım biliyorsun benim fal atma macerami o kadar bilgiyle neler bildigini test etmiş oldukkk böylece

Canlar Zehra Hanıma fal baktırdım. Özelden isteyen olursa yorum yapabilirim fal ile ilgili.

Canım bu ankaralı zehra dimi bana yorum yapar mısın belki ben gider baktırırım :)

Bir de kızlar şu Sevgi Dumanı yakalayan var mı ? Yakalayamadım bir türlü. Diğer bir sorumda salkımhanıma baktıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…