Evet bitanemmmm :)))balım ben sana mı söz vermiştim serüven kitap fallarını karşılaştırıp sana atıcam diye? yanlış hatırlamıyorum değil mi?
dertleşelim bir ara:)Aaaaaa o zaman bu retro dogruuu herkes öyle diyooo dönerler eskilerha ha haa. Akıl vereyim dee kuzuuu bende var mı kii diyee bir sorr yokk kii
Ve hiç bir durum benim ki kadar karışık olamazzz
Venüs retrosu mu nee varmış yaa bu aralar eskiler döner diyorlarr. Sende dönen eski sevgilimi oluyorsun şimdi
Durduk yere mi nüksetti Venüs yapiyooo Venüs dikkat et
Sehrazat bni hic bilemedi mesela siz super diyince ben sasirmistim sehrztaEvet kuzucuğum hem öyle
Hem de şüpheleniyorum
Işte yaaa bu kadar bilemez demi bir falcı benim falı görseydiniz dediğime inanırdın bebeğim yaaaaaa en başından beri böyle düşünüyorum ben
Ahahaha
Sehrzt bnda iki hafta verdi patlicak imknsz inanmadim okuyunca bileCanım Şehrazat hoşlandığım kişiyi tarifte biraz hata yaptı ama Didem cuk oturttu.Birde şehrazat çok yakın tarih vermişti 8 gün elbettev çıkmadı.ben zaten okuyunca imkansız demiştim.Yine de bildiği şeyler var.
çok özür dilerim aklımdan çıkmış yazıyorum sana hemenEvet bitanemmmm :)))
Flaş soru:
Hem Didem'e hem şehrazata baktıran arkadaşlar ...
Ben şehrazatın Didem olduğunu düşünüyorum yaaaaa
Aksini iddia eden güzel bayanlar???
Kızlar cok mutsuzumm didemın tarıhlerı yaklastı cıkmıycak sankı ..bı arkadasıma verdıgı tarıh gecmıs
Benim gelen falı görsen hakverirsin bitanem yaayy ben sana inanırım kuzuuu
sen çekip çıkarıyosun aradan.
dertleşelim bir ara:)
senin beğendiğin falcılar kimler bebek?
öyle olduğunu söylüyor astrologlar canımBenim de Boğa-yükselen yengeç. Öyleyse beni de etkiliyor, kötü bir şey bu sanırım di mi=)
Benim gelen falı görsen hakverirsin bitanem ya
Şu kadar ay ayrısınız demiş yaa
Şu ay seni aramak istemiş vazgeçmiş dedi
Dediği tarih bana bütün falcıların Arıcak dediği tarih üstüne patladı demiştim
Ya bunlar bir tesadüf
Ya da bu Şehrazat iyi bir falcı ...
Aaaa kım o canım ne demiş hangı topık o ay allahım ıcım acıyor mıdeme vurdu uyuyamıyorum .. Ne kadar geçmiş pekiCanım tarihe takilmaa geçsin üzülme bakkkk tarihi geçmesine rağmen birinin yine güzel bir olayı olmuş başka bir topikte okudum didemin dediği olmuş
Canlar Zehra Hanıma fal baktırdım. Özelden isteyen olursa yorum yapabilirim fal ile ilgili.
Evet canım o özelden yazıyorum.Canım bu ankaralı zehra dimi bana yorum yapar mısın belki ben gider baktırırım :)
Bir de kızlar şu Sevgi Dumanı yakalayan var mı ? Yakalayamadım bir türlü. Diğer bir sorumda salkımhanıma baktıran var mı
Ben cnm bktrmyi dusunuyorumdaCanlar Zehra Hanıma fal baktırdım. Özelden isteyen olursa yorum yapabilirim fal ile ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?