Binnaz Abla

Kızlar tellwe taraca ya baktıran var mı ? Acaip fal günümdeyim fatura oldu boyum kadar ama durmak yok yola devam

Ne olduysa şu 1,5 2 haftada oldu yaaa

Gerçek fama olduğunu nasıl anlarız bebişim. Bu arada sen de hoşgeldin baldanımmmmmm

hoşbulduk hayatım teşekkür ederim

Üslubundan anlarız ama nasıl denk geleceğiz o kısmı bende çözemedim canım Duygusuzla haberleş, duygusuz attığı an at, çünkü o hep doğruya denk geliyor galiba

aaaaa tamam duygusuz_girl uyansın gelsin de anlatsın bize gerçek famayı bulmanın inceliklerini :) bakim aklında varmıymışım 11 gün sonra doğum günüm kutluycak mı merak ediyorum. bi de yiğite fal gönderdim 1 de arıcam geçen sefer patlamıştı ama o da akıl okumada iyi

Merhaba arkadaşlar.Geçen doğum günüm nedeniyle binnaz abla hediye puan yollamış.Puanımla kahva falı baktırdım Ebru İyihuylu isimli yorumcuya.Açıkcası gelecekle ilgili cok fazla detay vermemiş ama en azından pembe tabloda çizmemiş gerçekci gibi yorumu baktırıpta memnun olan var mı?

kızlar dayanamadım emineye fal attım. Bu kadının bana dediği hiçbir şey çıkmadı ama ana konu için olayları bilemese de sonucuna olmaz demişti olmadı. Bende yine attım bu sefer bir güzeldi. Dedim inşallah bunda da sonuc çıkar. Ama biraz formundan düşmüş gibi geldi sanki. Ne diyorsunuz ocakta atmıstım ben, bu zamana kadar falı cıkan var mı ?

kiiiiiizlaaaaaar paracıklar paracıklar gitsin falcıya paracıklar kiiiiizlaaaaaaaaaaaaaar

Canlar bana karşı tarafın beynini okuyan falcı lazım gelecek önemli değil kimi önerirsiniz?

Ben anı bilme ve ruh halini betimleme açısından en çok Mert Reiki ve Deniz Devrim'i başarılı buluyorum. İkisinin de dedikleri çıkmadı ama ikisi de şaşırtmıştı beni. Hele mert reiki erkek arkadaşımın bana önceden söylediği bi cümleyi şöyle şöyl düşünüyor senin hakkında diye söylemişti çok şaşırmıştım. Her ikisine de tarot baktırmıştım. Mert reiki pek girmiyor ama sanırım.
Tabiki bunlar benim beğendiklerim deneyip memnun kalmamış olanlar da olabilir:)

Tek bir kelimesi çıkmadı. Baktırdığım en kötü fallardan biriydi diyebilirim. Ama beğenenler ve dediklerini yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum

Tek bir kelimesi çıkmadı. Baktırdığım en kötü fallardan biriydi diyebilirim. Ama beğenenler ve dediklerini yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum

bana da öyleydi yine aaa bilmiş dediğim bir fal değildi ama bir öncekinin sonucu olumsuz olunca hadi atayım dedim. Bunun da sonucu bilmiş olur inşallah

reiki candır bana söylediği şeyler olumsuzdu ve malesef çıktı

Kizlar kizlar seruven kitap fali yorumum geldi ve hic begenmedim, hikaye anlatmis bildigin, gecmis ve simdi hic yok nerdeyse 2 yil-5 yil sonra su olcak bu olcak seklinde ve an ile ilgili bir tane isabet yok, biliyorsunuz en sevmedigim fal sekli ben kisa vadeli yorumlar bekliyorum iki uc yila kim ole kim kala yani boyle bi tarih verebilmesi icin dogum haritama bakmasi lazim

ne emine ne saraylı ne esterkira ne didem ne venus ne nesibe ne de fama burada övülenlerin coguna baktırdım cıkan tek selenanındı son falım iki gün once geldi onda da simdiden bir dedigi cıktı gibi. Kızlar aslında kendime de kızıyorum çıktı dediğim için sonuçta geleceği kim bilebilir Allahtan baska? Özellikle bununla evlenmeyeceksin sununla evleneceksin diyenlere hic inanmayın ve uzak gelecek verenlere... 1-2 haftayı max 1-2 ayı bilir ya da tahmin ederler ama uzak geleceği görmeleri mümkün değil. bu sebeple olumsuz durumlarda kendinizi üzmeyin olumlu dese de şartlamayın.

aaa çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Bir yıldır online fal alemindeyim beni kitap falı kadar şoka sokan bir fal olmadı. Bu kadına nazar mı değdirdik ne yaptık, duygusuza da saçmalamış. İyi dediğimiz 3 gün performansını koruyamıyor zaten, 3 5 yıla kim öle kim kala deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…