Binnaz Abla

ay bende cloeye yolladım bakalım ne çıkcak paylaş burdan canım sende olur mu:26:

Falın geldi mi?bana yorumluyor diye gözüktü sonra tekrar sayfa normale döndü Beğenmedi mi acaba kartları mı?Keyif konusu olduğu için telwe de korkuyorum bekledikten sonra iade edilecek diye:18:

Falın geldi mi?bana yorumluyor diye gözüktü sonra tekrar sayfa normale döndü Beğenmedi mi acaba kartları mı?Keyif konusu olduğu için telwe de korkuyorum bekledikten sonra iade edilecek diye:18:

hala falcı bekleniyor diyo bende
sen benden önce yolladın ama sana önce gelmedi lazım:)

şimdi bu selena, işimi bilemedi özel hayatımımı bilecek?? uzun kısa yorum farketmiyor benim için. yorumlarında gol bile atamıyorlarsa
birde bu falcıların aralarındaki nedir bu kankilik anlamadım gitti

Sanemcim, zamana takilmamayi ogreneli cok oldu :) umutun verdigi zamani burda ozellikle soyleme nedenim, gelecekle ilgili soylediklerinin dogru olup olmadigini kisa surede ogrenecek olmamizi belirtmek icindi.. Eger cikmazsa bostan yere kimse para vermesin diye idi :) benimle ilgili iyi dileklerine cok tesekkur ederim

korkma bir sürü falcı var nede olsa, olmadı öbürü, olmadı diğeri, olmadı bize falcı mı yok bu arada bakalım nediyecek merak ettim :)

sennerdesin'e baktıran var mı? vip+ olmasına rağmen falları ucuz ama yorumlara baktımda faldan çok oy peşinde sanki.

hmm olabilir. sen alminaya baktırdınmı oda fena değil denenebilir bence.

baktırmadım ona canım
hala cloenin falını bekliyorum ya
efsunlara baktırmadıysan oda iyi.dediği bişey oldu bana tekrar dün yolladım oda 15 gün verdi

sennerdesin'e baktıran var mı? vip+ olmasına rağmen falları ucuz ama yorumlara baktımda faldan çok oy peşinde sanki.

Ben baktırmıştım, çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim.. Yazısını anlayabilmek için birkaç kez okumam gerekti... Falı da daha çok benim soruma odaklı tahminlerle dolu idi. Kısacası tavsiye etmiyorum..

chloe gün içi aktif olmuş yaa bekliyorum burda kaç saattir resmeen
gelse bari gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…