ay bende cloeye yolladım bakalım ne çıkcak paylaş burdan canım sende olur mu:26:
Falın geldi mi?bana yorumluyor diye gözüktü sonra tekrar sayfa normale döndüBeğenmedi mi acaba kartları mı?Keyif konusu olduğu için telwe de korkuyorum bekledikten sonra iade edilecek diye:18:
Ben de pek memnun kalmadım..İstediğim şeyin belki tam tersiniz yazmış olmasındadır..Dürüst olmam gerekirse..Melek,Nesibe ve baktırdığım kişilerin % 90 ı olumlu dediği için inanmak istemedim sanırım..Umarım da çıkmaz Ama uzun uzun yazmış emek verdiği de belli..Hakkını yememek lazım..Orada arzubacı var arkadaşlar hem pahalı hemde hiçbir şey yazmamıştı falıma..Birde anlaşma yapar gibi telwecafe ye çağırmış düşük verdiğim puanların sebebini sormuştu..Baştan anlaşmalı yani...O yüzden çok pahalı iyi demek değil..
Beyza; Umut a bende baktırmış biri olarak şunu söyleyebilirim anı ve geçmişi gerçekten süper biliyor..Mesleğimi,burcumu olayların gidişini bilmişti..Zamanda veriyo hemde net bir tarih ancak bazen oluyo bazen olmuyoÖnceki falında bir zaman aralığı var demişti o zaman içinde bir iletişim olmuştu ..sonraki verdiği tarihten ise bir 4 gün sonra küçük bir iletişim daha..Ama onun söylediği gibi de devam kararı yaşanacak bir iletişim olmamıştı..Yani Umut iyidir ama anda bence..İletişim konusunda da küçük sapmalar olabiliyor..Ama umarım senin için yarın tüm dediğiyle gerçek olur :)))
Falın geldi mi?bana yorumluyor diye gözüktü sonra tekrar sayfa normale döndüBeğenmedi mi acaba kartları mı?Keyif konusu olduğu için telwe de korkuyorum bekledikten sonra iade edilecek diye:18:
korkma bir sürü falcı var nede olsa, olmadı öbürü, olmadı diğeri, olmadı bize falcı mı yokbu arada bakalım nediyecek merak ettim :)
sennerdesin'e baktıran var mı? vip+ olmasına rağmen falları ucuz ama yorumlara baktımda faldan çok oy peşinde sanki.
benimkide geri gönderildi kerim boşta kaldı tavsiye edebilceğin biri varmı?
ben baktırdım çok çok genel bakmıştı ama samimi biri gibi
hmm olabilir. sen alminaya baktırdınmı oda fena değil denenebilir bence.
telvede mi soruyorsun?
sennerdesin'e baktıran var mı? vip+ olmasına rağmen falları ucuz ama yorumlara baktımda faldan çok oy peşinde sanki.
telvede mi soruyorsun?
chloe gün içi aktif olmuş yaa bekliyorum burda kaç saattir resmeen
gelse bari gece[/QUOT
Sessizliğe büründüm :44: Çok isteyince olmuyor ya bunu da beklemiyormuş gibi yapalım mi?:) Derler ya vazgeçtiğin senindir:)
evet canım telvede medyumselena geri yollamış çok kötü kartlar seçmişim..
telvede beğendiklerim Lilypad var, facımira var uzuncada yazan biri. kinyas var fena değil. ve kahinvanga var bunuda beğenirim.
bu arada kerim ne yaa:):) kredim yazacaktım:):)
chloe gün içi aktif olmuş yaa bekliyorum burda kaç saattir resmeen
gelse bari gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?