Binnaz Abla

ay bana da sürekli evleneceğim erkeği tarif ediyorlar ya bir durun daha yeni başladık okula

Kesinlikle katiliyorum benim neredeyse baktirdigim hic bir fal cikmadi bir selena genel olarak isabetli bir de meryem ve fama anda gunundeyse tutturuyor 6 aydan uzun vade vereni zaten hic inandirici bulmuyorum

Kesinlikle katiliyorum benim neredeyse baktirdigim hic bir fal cikmadi bir selena genel olarak isabetli bir de meryem ve fama anda gunundeyse tutturuyor 6 aydan uzun vade vereni zaten hic inandirici bulmuyorum
meryem ve fama da tutmadı bana gerçi fal enerji isi selena da yakın gelecek bildi hakkını yiyemem ama bu her zaman bileceği anlamına gelmiyor. dediğim gibi son falında da çıkan bir şey oldu onun harici bekliyoruz. boşu boşuna para vermeyin çok sıkıntıda degilseniz. kapı gibi örnek ben duruyorum karşınızda enerjinizin tuttugu falcıya ayda iki ayda bir baktırın isterseniz:)

Kızlar iskambil falından anlayan var mı aranızda? İskambil falı gönderdim çok ilginç çıkmış ne anlama geldiğini merak ettim

Nerden çıkardın ki? Öyle düşünme ya kötüye odaklanınca inan bana çağırıyosun
Ben de istemiyorum öyle düşünmeyi ama kaç gündür ses yok, hiçbir şey yok..
Bu kadar gün sessiz kalması normal mi?
Bir de güya arkadaş olarak ayrıldık dedi..
İnsan öldüm mü kaldım mı hiç merak etmez mi yahu..
Zaten ruhsuz bi adam gerçi, ben de ne bekliosam

kızlar hepinizi çok sevdim bana bu topik 7 aydır terapi gibi birşey oldu..özellikle eski arkadaşları tek tek selamlıyorum ve sizi özleyeceğim gerçekten.uzun lafın kısası benim hayatımda artık bu fal yüzünden ne enerji ne huzur ne de para kaldı..umutlarımızla oynayıp bizi bir sonraki fala başka bi umuda sürükleyip hayatımızı .ombok yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.arada çıkan şeyler olabilir öyle gereksiz ve saçma ayrıntılar çıkyorki çıkmasada olur..gerçekten asabım artık ileri derecede bozukk.yani gelenede gidenede....kıvamındayım.onlar orda göbek atıyor biz hem maddi hem manevi tükeniyoruz.
benden bu kadar fal defteri burda bitmiştir resmen midem bulandı artık.ne gelirse Rabbimden onun vereceğine razı oldum artık..zaten bunca tokatta bundan geleceği öğrenme isteğim elime hiçbirşey geçirmezken benden çok şey götürdü.
hepinizi çok seviyorum ve bende hesabımın kapanmasını isteyip yok olacağım zira buraya girdikçe kurtlanıyoruz onada bunada atalım diye.kendinize çok iyi bakın ve herşey hakkınızda hayırlı olacak şekilde dilediğiniz gibi olsun kuzular..

Keşke gitmesen canım ama içinde bulunduğun ruh halini tahmin edebiliyorum :/ fal konusunda bende sınıra geldim artık. Bırakmak en iyisi. Hem paralarımıza hem psikolojimize yazık.
Dilerim sen de çok mutlu olursun

Keşke gitmesen canım ama içinde bulunduğun ruh halini tahmin edebiliyorum :/ fal konusunda bende sınıra geldim artık. Bırakmak en iyisi. Hem paralarımıza hem psikolojimize yazık.
Dilerim sen de çok mutlu olursun
aynen canım psikolojim dipte...ama o dipten çıkmaya karar verdim artık..bunuda falı bırakarak yapıcam.
faldan medet umarak yaşayacak hergün ağlak bi kız olarak devam etmek için gelmedi bu dünyaya .güçlüyüm ve bundan sonra hayatımın hakkını vererek yaşamaya karar verdim..Allahında ipine sarılarak..hepimizi kurtarsın inşallah

Ne kadar bilgi vermiştin=)
Canım sadece isimler doğum tarihi ve anne isimleri. Yani soru falan sormadım verdiğim ismin benimle nasıl bir bağı olduğunu onun şu an ki durumunu falan yaşananlar falan yokk. Dediğim gibi hani sorulardan dolayı bir yönlendirme yok soruya göre yorum falan yapamadı çünkü kendi buldu. Benim durum karışık ama o tam nokta atışı yapmıştı kii hiç umudum yoktu öylesine yorum yapar zannettim. Kısacası herşeyi ve herkesi bildii.

Ay canım ne güzel yazmışssın .. Cok doogru söylemişssin gitmene üzüldüm ama

Bende bir iki gun girip sonra kactim cunku insanin akli celiniyor..ve bir suru fal tecrubem oldu.selena didem benim ankara da surekli gittigim kisi vb...ve hepsi birbirinden bagimsiz ayni seyleri soyluyorlar..insan yine de tatmin olmuyor icinde kurt kayniyor..yani anlayacaginiz su sonuca vardim. Sık fal baktirmak hic iyi degil.olacagi umut etmek surekli beklemek insanin psikolojisini bozuyor.ama disarida bir hayat akiyor ve biz onu kaciriyoruz..zihnimizin dagilmasina izin vermiyoruz.:)) ben dayanamayip burayi yine takip ediyorum:)))) ama fal atmiyorum artik:)) bence biraz bekleyip olacaklari gormek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…