- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
ne emine ne saraylı ne esterkira ne didem ne venus ne nesibe ne de fama burada övülenlerin coguna baktırdım cıkan tek selenanındı son falım iki gün once geldi onda da simdiden bir dedigi cıktı gibi. Kızlar aslında kendime de kızıyorum çıktı dediğim için sonuçta geleceği kim bilebilir Allahtan baska? Özellikle bununla evlenmeyeceksin sununla evleneceksin diyenlere hic inanmayın ve uzak gelecek verenlere... 1-2 haftayı max 1-2 ayı bilir ya da tahmin ederler ama uzak geleceği görmeleri mümkün değil. bu sebeple olumsuz durumlarda kendinizi üzmeyin olumlu dese de şartlamayın.
evlenecegin kisiyi bilmeleri neredeyse imkansızay bana da sürekli evleneceğim erkeği tarif ediyorlar ya bir durun daha yeni başladık okula
meryem ve fama da tutmadı bana gerçi fal enerji isiKesinlikle katiliyorum benim neredeyse baktirdigim hic bir fal cikmadi bir selena genel olarak isabetli bir de meryem ve fama anda gunundeyse tutturuyor 6 aydan uzun vade vereni zaten hic inandirici bulmuyorum
Evet bitanem oYok canım Didem'e baktırmadım ben. O telefonda bakan değil mi?
Şehrazat iyi falcı canım biliyorsun benim fal atma macerami o kadar bilgiyle neler bildigini test etmiş oldukkk böylece
Ay ben kafayı yiyeceğim kızlar yaaa
Bakılan bütün fallar patlayacak gibi duruyor.N'oldu? =/
Bakılan bütün fallar patlayacak gibi duruyor.
Bizim esasoğlanın hayatında biri var gibi
Ben de istemiyorum öyle düşünmeyi ama kaç gündür ses yok, hiçbir şey yok..Nerden çıkardın ki? Öyle düşünme ya kötüye odaklanınca inan bana çağırıyosun
kızlar hepinizi çok sevdim bana bu topik 7 aydır terapi gibi birşey oldu..özellikle eski arkadaşları tek tek selamlıyorum ve sizi özleyeceğim gerçekten.uzun lafın kısası benim hayatımda artık bu fal yüzünden ne enerji ne huzur ne de para kaldı..umutlarımızla oynayıp bizi bir sonraki fala başka bi umuda sürükleyip hayatımızı .ombok yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.arada çıkan şeyler olabilir öyle gereksiz ve saçma ayrıntılar çıkyorki çıkmasada olur..gerçekten asabım artık ileri derecede bozukk.yani gelenede gidenede....kıvamındayım.onlar orda göbek atıyor biz hem maddi hem manevi tükeniyoruz.
benden bu kadar fal defteri burda bitmiştir resmen midem bulandı artık.ne gelirse Rabbimden onun vereceğine razı oldum artık..zaten bunca tokatta bundan geleceği öğrenme isteğim elime hiçbirşey geçirmezken benden çok şey götürdü.
hepinizi çok seviyorum ve bende hesabımın kapanmasını isteyip yok olacağım zira buraya girdikçe kurtlanıyoruz onada bunada atalım diye.kendinize çok iyi bakın ve herşey hakkınızda hayırlı olacak şekilde dilediğiniz gibi olsun kuzular..
aynen canım psikolojim dipte...ama o dipten çıkmaya karar verdim artık..bunuda falı bırakarak yapıcam.Keşke gitmesen canım ama içinde bulunduğun ruh halini tahmin edebiliyorum :/ fal konusunda bende sınıra geldim artık. Bırakmak en iyisi. Hem paralarımıza hem psikolojimize yazık.
Dilerim sen de çok mutlu olursun
Canım sadece isimler doğum tarihi ve anne isimleri. Yani soru falan sormadım verdiğim ismin benimle nasıl bir bağı olduğunu onun şu an ki durumunu falan yaşananlar falan yokk. Dediğim gibi hani sorulardan dolayı bir yönlendirme yok soruya göre yorum falan yapamadı çünkü kendi buldu. Benim durum karışık ama o tam nokta atışı yapmıştı kii hiç umudum yoktu öylesine yorum yapar zannettim. Kısacası herşeyi ve herkesi bildii.Ne kadar bilgi vermiştin=)
Ay canım ne güzel yazmışssın .. Cok doogru söylemişssin gitmene üzüldüm amakızlar hepinizi çok sevdim bana bu topik 7 aydır terapi gibi birşey oldu..özellikle eski arkadaşları tek tek selamlıyorum ve sizi özleyeceğim gerçekten.uzun lafın kısası benim hayatımda artık bu fal yüzünden ne enerji ne huzur ne de para kaldı..umutlarımızla oynayıp bizi bir sonraki fala başka bi umuda sürükleyip hayatımızı .ombok yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.arada çıkan şeyler olabilir öyle gereksiz ve saçma ayrıntılar çıkyorki çıkmasada olur..gerçekten asabım artık ileri derecede bozukk.yani gelenede gidenede....kıvamındayım.onlar orda göbek atıyor biz hem maddi hem manevi tükeniyoruz.
benden bu kadar fal defteri burda bitmiştir resmen midem bulandı artık.ne gelirse Rabbimden onun vereceğine razı oldum artık..zaten bunca tokatta bundan geleceği öğrenme isteğim elime hiçbirşey geçirmezken benden çok şey götürdü.
hepinizi çok seviyorum ve bende hesabımın kapanmasını isteyip yok olacağım zira buraya girdikçe kurtlanıyoruz onada bunada atalım diye.kendinize çok iyi bakın ve herşey hakkınızda hayırlı olacak şekilde dilediğiniz gibi olsun kuzular..
gelecek konusunda bildigi var mıKızlar yiğite baktırdım az önce. Tamam verdiği tarih çıkmamış olabilir ama çocuk çok tutarlı geçen falda söylediklerinin aynısını ve değişen durumları bildi. Beğendim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?