Binnaz Abla

Kızlar ben de öyle 3 yıldır maddi manevi sıkıntıya girdim geçmişe bakıp pişman oluyorum nerdeyse bir sıfır araba parası gitti zarardan da donemiyorum ne kötü biseymis kumar gibi isallah ben de bırakırım baktirmadigim kimse kalmadı zaten bazılarında geçmiş süper bazen birbirlerinin falinı mi okuyorlar diyorum gelecek yok bilen bir tane yok....Ufak tefek gereksiz olaylar çıkıyor o kadar Allah kurtarsin hepimizi....

Canım yaaa çok doğru topik bana da çok iyi geliyor terapi gibi hatta acimin en zirvesinde burda konuştukça rahatladimm çok çok güzel arkadaşlar edindimm. Gitmek seni rahatlatacak isee git ama gitmeden de buraya takilmayi denee en azından biraz zaman ver kendine baktin olmuyorsa o zaman gidersin bence.
Evett okuyunca insan bunada atayimm şunu da deneyeyimm diyor ama biraz gayretle onuda asiyorsun.
Bizler hem Allah'a inanip sadece ona sığınan insanlarız inşallah hepimize yardım eder kii mutlaka eder bir yol kolaylık verir.
Senin de herşey gönlünce olsun kuzuu

Fal baktırdıkça ben de aynı psikolojik durumun içine doğru girmeye başladım, çok doğru şeyler yazmışsın yazında..
Gitmene ben de üzüldüm, ama bu şekilde daha iyi olacaksan gitme kararın oldukça iyi bir karar olacak senin için..
Bir şekilde sadece kafa dağıtmak için baktırdığımız fallara göre hayatımızı şekillendirmeye başladığımız anda oldukça kötü oluyor bir çok şey. Ben de psikolojik olarak dibe vurmak üzereyim.. Zaman saya saya, gelecek mi gelmeyecek mi, arayacak mı aramayacak mı diye diye delirmekten çok korkuyorum.. Dilerim hepimiz artık mutlu şeyler yaşarız, canımızı sıkan şeylerden kurtuluruz ve de fal bizim için yalnızca bir eğlence olarak kalmaya devam eder..

Kendine çok çok iyi bakman dileğiyle, çok öpüyorum..

Sennn nerdesin yaaa banlandin zannettim kendin mi gitmistinnn. Hoşgeldin canım nasılsın bu arada

Saçmalama yahu aramadı diye sevgilisi var diye düşünülür müü? Nası ayrıldınız durum ne tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sırf aramadı diye böyle bi kuruntuya hiç gerek yok.

Saçmalama yahu aramadı diye sevgilisi var diye düşünülür müü? Nası ayrıldınız durum ne tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sırf aramadı diye böyle bi kuruntuya hiç gerek yok.
Buraya herşeyi tam olarak yazamıyorum falcılar forumu okuyor diye.
Ama işte benimki de korku
Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum, ara ara korkularım beni böyle esir alıyor ama..
Sakinleştirmeye çalışıyorum sonra kendimi hemen

Su mu baktırmıştın canım sen? Ya ben de Selena'yı denemek istiyorum ama acaba ilk falda kelebek mi atsam diyorum kelebeği de beğenenler olmuştu. Gelecek çıktı mı peki?

Ve
Hic korkma...emin ol o da seni takip ediyordur...vallahi.benim erkek kardesim var bir suru meslektasim var erkek birlikte calistigim.onlar fal baktirip merak etmiyor mu saniyorsunuz..aramayip hayatina umursamadan devam eden yasamini kacirmayan kadin kazaniyor hersekilde.inanin....

Ben aramama kısmını yapıyorum da, umursamadan hayata devam etme kısmında biraz problem var sanırım

Su mu baktırmıştın canım sen? Ya ben de Selena'yı denemek istiyorum ama acaba ilk falda kelebek mi atsam diyorum kelebeği de beğenenler olmuştu. Gelecek çıktı mı peki?

Kuzuuu daha yeni attim Şehrazata su eylül dedi. Selenaya da su atmıştım onun dediği bir şey yaşadım oda kavga gerginlik olacak demişti o oldu. Onun da zamanı daha var. Kelebek atmadim bilmiyorum Symgee35 atmisti sankii

[/QUOTE]
Çok haklısın olan bize oluyor dualara yönelseydik b
Ben aramama kısmını yapıyorum da, umursamadan hayata devam etme kısmında biraz problem var sanırım
Valla ben onu nasıl yaptım bilmiyorum da takibi bıraktım ama hala kafamda deli sorular modu var

Ben gittim:)))) zor dondum ama:)))) iyiyim:)en son didem ve selena ile final yaptim:)) beklemeye karar verdim
Sen nasilsin:)

Valla sevindim dönmene çünkü tam biii polemik vardı o arada sende gidince kafalar karıştı.
Söyle bakalim canim selena ve didem nasıldılar genel olarak biraz bilgi versenee

Canim cik arkadaslarinla gez eglen.gul..haberi olmayacak mi saniyorsun:))) fal a yatiracagin para ile kendine bir sey al masaj yaptir.simart kendini.iyi geliyor emin ol:) ha bir de denendi ve faydasi goruldu..bir dus al vd ac meditasyon muzigini..inanilmaz iyi geliyor

serüven öyle değildi ne oldu ona ya... dediğim gibi var o zaman bir puanı hak ediyor artık..

Tavsiyen için çoook teşekkür ederim kuzumm, deneyeceğim

dün gerçek fama ya denk geldim ve ağzımdan öptü sağolsun mesajlarımı ortaya cıkarttı böyle olay görmedim arkadaş özel hayat diye bir şey var aslankralice kuzum atarsın bugun

Valla sevindim dönmene çünkü tam biii polemik vardı o arada sende gidince kafalar karıştı.
Söyle bakalim canim selena ve didem nasıldılar genel olarak biraz bilgi versenee
Ne polemigi vardi:))) sundan emin oldum.fal baktirdiginda zamana asla takilmayacaksin unutacaksin...didem cok iyiydi.calistigim is yerini su an ki durumumu herseyi soyledi..bu durumda an ile ilgili diger seyleri ve niyetleri de dogru kabul ettim.ama zaman ile ilgili gecti.takilmiyorum zamana:))) ve selena dan hemen hemen ayni durum geldi.ufak tefek baska ayrintilar vardi.o na da sadece adimi ve dogum tarihimi soyledim.o da bir zaman verdi..bakalim ne olacak..ama sana bahsettigim surekli gittigim kisi de zaten ayni seyleri soyluyordu...ve didem i ona anlattim
Seni baska falci ile aldatiyorum dedim ve resmini gosterdim.:)))) o didem i ve soylediklerini cok begendi ve onayladi:))) yani artik baska falci ayni sozler vb gerek yok.biz istiyoruz ki butun zamanlar tutsun hemen olsun beklemiyoruz...yok iste oyle bir dunya..zaten birebir bilseler zaman konusunda bize dusurmezler onlari:))) bekliyorum vallahi meditasyon yapip kendime bir suru is tureterek:))

Biryolunvardaki eski fallara baktım Aylin e ocakta atmışım 5 ay vermiş yani patır patır patlamış
su ana kadar hayatımda yer alan hiçbir tarih çıkmadı hele uzun vadede kuzum..tarihlere takılmayalım biraz da biz öteliyoruz galiba fal ata ata birini beklemeden diğerini atıyoruz ama aylin enerjin uyarsa ve yakın gelecekte anlık durumlarda candır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…