kızlar hepinizi çok sevdim bana bu topik 7 aydır terapi gibi birşey oldu..özellikle eski arkadaşları tek tek selamlıyorum ve sizi özleyeceğim gerçekten.uzun lafın kısası benim hayatımda artık bu fal yüzünden ne enerji ne huzur ne de para kaldı..umutlarımızla oynayıp bizi bir sonraki fala başka bi umuda sürükleyip hayatımızı .ombok yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.arada çıkan şeyler olabilir öyle gereksiz ve saçma ayrıntılar çıkyorki çıkmasada olur..gerçekten asabım artık ileri derecede bozukk.yani gelenede gidenede....kıvamındayım.onlar orda göbek atıyor biz hem maddi hem manevi tükeniyoruz.
benden bu kadar fal defteri burda bitmiştir resmen midem bulandı artık.ne gelirse Rabbimden onun vereceğine razı oldum artık..zaten bunca tokatta bundan geleceği öğrenme isteğim elime hiçbirşey geçirmezken benden çok şey götürdü.
hepinizi çok seviyorum ve bende hesabımın kapanmasını isteyip yok olacağım zira buraya girdikçe kurtlanıyoruz onada bunada atalım diye.kendinize çok iyi bakın ve herşey hakkınızda hayırlı olacak şekilde dilediğiniz gibi olsun kuzular..
Fal baktırdıkça ben de aynı psikolojik durumun içine doğru girmeye başladım, çok doğru şeyler yazmışsın yazında..kızlar hepinizi çok sevdim bana bu topik 7 aydır terapi gibi birşey oldu..özellikle eski arkadaşları tek tek selamlıyorum ve sizi özleyeceğim gerçekten.uzun lafın kısası benim hayatımda artık bu fal yüzünden ne enerji ne huzur ne de para kaldı..umutlarımızla oynayıp bizi bir sonraki fala başka bi umuda sürükleyip hayatımızı .ombok yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.arada çıkan şeyler olabilir öyle gereksiz ve saçma ayrıntılar çıkyorki çıkmasada olur..gerçekten asabım artık ileri derecede bozukk.yani gelenede gidenede....kıvamındayım.onlar orda göbek atıyor biz hem maddi hem manevi tükeniyoruz.
benden bu kadar fal defteri burda bitmiştir resmen midem bulandı artık.ne gelirse Rabbimden onun vereceğine razı oldum artık..zaten bunca tokatta bundan geleceği öğrenme isteğim elime hiçbirşey geçirmezken benden çok şey götürdü.
hepinizi çok seviyorum ve bende hesabımın kapanmasını isteyip yok olacağım zira buraya girdikçe kurtlanıyoruz onada bunada atalım diye.kendinize çok iyi bakın ve herşey hakkınızda hayırlı olacak şekilde dilediğiniz gibi olsun kuzular..
Bende bir iki gun girip sonra kactim cunku insanin akli celiniyor..ve bir suru fal tecrubem oldu.selena didem benim ankara da surekli gittigim kisi vb...ve hepsi birbirinden bagimsiz ayni seyleri soyluyorlar..insan yine de tatmin olmuyor icinde kurt kayniyor..yani anlayacaginiz su sonuca vardim. Sık fal baktirmak hic iyi degil.olacagi umut etmek surekli beklemek insanin psikolojisini bozuyor.ama disarida bir hayat akiyor ve biz onu kaciriyoruz..zihnimizin dagilmasina izin vermiyoruz.:)) ben dayanamayip burayi yine takip ediyorum:)))) ama fal atmiyorum artik:)) bence biraz bekleyip olacaklari gormek gerekiyor
Ben de istemiyorum öyle düşünmeyi ama kaç gündür ses yok, hiçbir şey yok..
Bu kadar gün sessiz kalması normal mi?
Bir de güya arkadaş olarak ayrıldık dedi..
İnsan öldüm mü kaldım mı hiç merak etmez mi yahu..
Zaten ruhsuz bi adam gerçi, ben de ne bekliosam
Buraya herşeyi tam olarak yazamıyorum falcılar forumu okuyor diye.Saçmalama yahu aramadı diye sevgilisi var diye düşünülür müü? Nası ayrıldınız durum ne tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sırf aramadı diye böyle bi kuruntuya hiç gerek yok.
Sennn nerdesin yaaa banlandin zannettim kendin mi gitmistinnn. Hoşgeldin canımnasılsın bu arada
Canım sadece isimler doğum tarihi ve anne isimleri. Yani soru falan sormadım verdiğim ismin benimle nasıl bir bağı olduğunu onun şu an ki durumunu falan yaşananlar falan yokk. Dediğim gibi hani sorulardan dolayı bir yönlendirme yok soruya göre yorum falan yapamadı çünkü kendi buldu. Benim durum karışık ama o tam nokta atışı yapmıştı kii hiç umudum yoktu öylesine yorum yapar zannettim. Kısacası herşeyi ve herkesi bildii.
Hic korkma...emin ol o da seni takip ediyordur...vallahi.benim erkek kardesim var bir suru meslektasim var erkek birlikte calistigim.onlar fal baktirip merak etmiyor mu saniyorsunuz..aramayip hayatina umursamadan devam eden yasamini kacirmayan kadin kazaniyor hersekilde.inanin....Buraya herşeyi tam olarak yazamıyorum falcılar forumu okuyor diye.
Ama işte benimki de korku
Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum, ara ara korkularım beni böyle esir alıyor ama..
Sakinleştirmeye çalışıyorum sonra kendimi hemen
Ve
Hic korkma...emin ol o da seni takip ediyordur...vallahi.benim erkek kardesim var bir suru meslektasim var erkek birlikte calistigim.onlar fal baktirip merak etmiyor mu saniyorsunuz..aramayip hayatina umursamadan devam eden yasamini kacirmayan kadin kazaniyor hersekilde.inanin....
Su mu baktırmıştın canım sen? Ya ben de Selena'yı denemek istiyorum ama acaba ilk falda kelebek mi atsam diyorum kelebeği de beğenenler olmuştu. Gelecek çıktı mı peki?
Valla ben onu nasıl yaptım bilmiyorum da takibi bıraktım ama hala kafamda deli sorular modu varBen aramama kısmını yapıyorum da, umursamadan hayata devam etme kısmında biraz problem var sanırım
Ben gittim:)))) zor dondum ama:)))) iyiyim:)en son didem ve selena ile final yaptim:)) beklemeye karar verdim
Sen nasilsin:)
Canim cik arkadaslarinla gez eglen.gul..haberi olmayacak mi saniyorsun:))) fal a yatiracagin para ile kendine bir sey al masaj yaptir.simart kendini.iyi geliyor emin ol:) ha bir de denendi ve faydasi goruldu..bir dus al vd ac meditasyon muzigini..inanilmaz iyi geliyorBen aramama kısmını yapıyorum da, umursamadan hayata devam etme kısmında biraz problem var sanırım
serüven öyle değildi ne oldu ona ya... dediğim gibi var o zaman bir puanı hak ediyor artık..Kizlar kizlar seruven kitap fali yorumum geldi ve hic begenmedim, hikaye anlatmis bildigin, gecmis ve simdi hic yok nerdeyse 2 yil-5 yil sonra su olcak bu olcak seklinde ve an ile ilgili bir tane isabet yok, biliyorsunuz en sevmedigim fal sekli ben kisa vadeli yorumlar bekliyorum iki uc yila kim ole kim kala yani boyle bi tarih verebilmesi icin dogum haritama bakmasi lazim
Tavsiyen için çoook teşekkür ederim kuzumm, deneyeceğimCanim cik arkadaslarinla gez eglen.gul..haberi olmayacak mi saniyorsun:))) fal a yatiracagin para ile kendine bir sey al masaj yaptir.simart kendini.iyi geliyor emin ol:) ha bir de denendi ve faydasi goruldu..bir dus al vd ac meditasyon muzigini..inanilmaz iyi geliyor
dün gerçek fama ya denk geldim ve ağzımdan öptü sağolsun mesajlarımı ortaya cıkarttı böyle olay görmedim arkadaş özel hayat diye bir şey varhoşbulduk hayatım teşekkür ederim
Üslubundan anlarız ama nasıl denk geleceğiz o kısmı bende çözemedim canımDuygusuzla haberleş, duygusuz attığı an at, çünkü o hep doğruya denk geliyor galiba
Ne polemigi vardi:))) sundan emin oldum.fal baktirdiginda zamana asla takilmayacaksin unutacaksin...didem cok iyiydi.calistigim is yerini su an ki durumumu herseyi soyledi..bu durumda an ile ilgili diger seyleri ve niyetleri de dogru kabul ettim.ama zaman ile ilgili gecti.takilmiyorum zamana:))) ve selena dan hemen hemen ayni durum geldi.ufak tefek baska ayrintilar vardi.o na da sadece adimi ve dogum tarihimi soyledim.o da bir zaman verdi..bakalim ne olacak..ama sana bahsettigim surekli gittigim kisi de zaten ayni seyleri soyluyordu...ve didem i ona anlattimValla sevindim dönmene çünkü tam biii polemik vardı o arada sende gidince kafalar karıştı.
Söyle bakalim canim selena ve didem nasıldılar genel olarak biraz bilgi versenee
su ana kadar hayatımda yer alan hiçbir tarih çıkmadı hele uzun vadede kuzum..tarihlere takılmayalım biraz da biz öteliyoruz galiba fal ata ata birini beklemeden diğerini atıyoruz ama aylin enerjin uyarsa ve yakın gelecekte anlık durumlarda candır :))Biryolunvardaki eski fallara baktım Aylin e ocakta atmışım 5 ay vermiş yani patır patır patlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?