- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
doğum günü haftama tekabül ediyor verdiği tarihgelecek konusunda bildigi var mı
kızlar hepinizi çok sevdim bana bu topik 7 aydır terapi gibi birşey oldu..özellikle eski arkadaşları tek tek selamlıyorum ve sizi özleyeceğim gerçekten.uzun lafın kısası benim hayatımda artık bu fal yüzünden ne enerji ne huzur ne de para kaldı..umutlarımızla oynayıp bizi bir sonraki fala başka bi umuda sürükleyip hayatımızı .ombok yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.arada çıkan şeyler olabilir öyle gereksiz ve saçma ayrıntılar çıkyorki çıkmasada olur..gerçekten asabım artık ileri derecede bozukk.yani gelenede gidenede....kıvamındayım.onlar orda göbek atıyor biz hem maddi hem manevi tükeniyoruz.
benden bu kadar fal defteri burda bitmiştir resmen midem bulandı artık.ne gelirse Rabbimden onun vereceğine razı oldum artık..zaten bunca tokatta bundan geleceği öğrenme isteğim elime hiçbirşey geçirmezken benden çok şey götürdü.
hepinizi çok seviyorum ve bende hesabımın kapanmasını isteyip yok olacağım zira buraya girdikçe kurtlanıyoruz onada bunada atalım diye.kendinize çok iyi bakın ve herşey hakkınızda hayırlı olacak şekilde dilediğiniz gibi olsun kuzular..
serüven öyle değildi ne oldu ona ya... dediğim gibi var o zaman bir puanı hak ediyor artık..
bana cevap vermedi sonra dediki iade etmiyorum cok uzun soluklu bakıyorum fala dedı bir puan verdim bu seferde bir puan verdiğin için iade etmiyorum dedi anlamadımOzelden attim yani emegi var die 1 puan vermek istemiorm zaten acaip gelecek neye bilemediniz diyeyim :))
bebişim sen ne atıyorsun famayadün gerçek fama ya denk geldim ve ağzımdan öptü sağolsun mesajlarımı ortaya cıkarttı böyle olay görmedim arkadaş özel hayat diye bir şey varaslankralice kuzum atarsın bugun
öyle olduğunu söylüyor astrologlar canım
Kızlar tellwe taraca ya baktıran var mı ? Acaip fal günümdeyim fatura oldu boyum kadar ama durmak yok yola devam
Ne olduysa şu 1,5 2 haftada oldu yaaa
Ne polemigi vardi:))) sundan emin oldum.fal baktirdiginda zamana asla takilmayacaksin unutacaksin...didem cok iyiydi.calistigim is yerini su an ki durumumu herseyi soyledi..bu durumda an ile ilgili diger seyleri ve niyetleri de dogru kabul ettim.ama zaman ile ilgili gecti.takilmiyorum zamana:))) ve selena dan hemen hemen ayni durum geldi.ufak tefek baska ayrintilar vardi.o na da sadece adimi ve dogum tarihimi soyledim.o da bir zaman verdi..bakalim ne olacak..ama sana bahsettigim surekli gittigim kisi de zaten ayni seyleri soyluyordu...ve didem i ona anlattim
Seni baska falci ile aldatiyorum dedim ve resmini gosterdim.:)))) o didem i ve soylediklerini cok begendi ve onayladi:))) yani artik baska falci ayni sozler vb gerek yok.biz istiyoruz ki butun zamanlar tutsun hemen olsun beklemiyoruz...yok iste oyle bir dunya..zaten birebir bilseler zaman konusunda bize dusurmezler onlari:))) bekliyorum vallahi meditasyon yapip kendime bir suru is tureterek:))
Evet topikcanlarım ben de fal serüvenine kısa bir mola veriyorum (ah serüven ah aklıma geldi yine). o kadar fal baktırdım şeyini çıkardım azıcık tamam azıcık değil biraz fazla ama ne gelen var ne giden hayatım hareketlimi yine hareketli baya geçmiş odaklıyım ama eskisi kadar değil bu günümü de yaşıyorum...Aylincik,famacık,meryemcik özel kişilerim bilirsiniz farklı hesaplardan atsam da hayatımdaki olaylar hakkında çıkan pek çok durumları var hele Aylin'in yeri farklıdır bende..Ben de foruma sürekli bakamayacağım artık.Ara ara bakmak durumundayım..Burayı okuyunca daha çok fal atasım geliyor ve galiba biraz kafayı toplamaya ihtiyacım var..Tatil beldesinde okuyorum biraz orada hayatın akışına kaptırayım kendini bakalım nerelere getirecek hayat beni..Sizler benim canım oldunuz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım..Hepinize Allah istediğini versin diyeceğim ama hayırsızsa şimdi üzsün bir ömür üzmektense..Hayırsızsa tez zamanda atsın içinizden..İçimizden de..Sizleri seviyorum ve özleyin beni dert kardeşlerim :*
venuse baktırdınmı?nasıldı daisim?ay ben inanıyorum yaa bu gezegenlerin dünya ve insanlar üzerindeki etkisine.
gerçekten dün ciddii etkilendim. toprak grubuyum bende.
ay sorma baldanım bende haziran ortası bi gelişmem oldu diye coşturdum falları,
nesibe, rezzan, hüma, meryem, venüs döşendim hepsine.
şimdi duruldum yine. hatta dün de çok önemmli bi gelişmem oldu ama hiç fal atasım yok.
ben favorimi edindim geri kalanlar beni doyurmuyo, yeni birini edinmek istemiyorum sanırsam.
ay ben inanıyorum yaa bu gezegenlerin dünya ve insanlar üzerindeki etkisine.
gerçekten dün ciddii etkilendim. toprak grubuyum bende.
ay sorma baldanım bende haziran ortası bi gelişmem oldu diye coşturdum falları,
nesibe, rezzan, hüma, meryem, venüs döşendim hepsine.
şimdi duruldum yine. hatta dün de çok önemmli bi gelişmem oldu ama hiç fal atasım yok.
ben favorimi edindim geri kalanlar beni doyurmuyo, yeni birini edinmek istemiyorum sanırsam.
Ara ara ses vermeyi unutma bizeee, özleriz seni!Evet topikcanlarım ben de fal serüvenine kısa bir mola veriyorum (ah serüven ah aklıma geldi yine). o kadar fal baktırdım şeyini çıkardım azıcık tamam azıcık değil biraz fazla ama ne gelen var ne giden hayatım hareketlimi yine hareketli baya geçmiş odaklıyım ama eskisi kadar değil bu günümü de yaşıyorum...Aylincik,famacık,meryemcik özel kişilerim bilirsiniz farklı hesaplardan atsam da hayatımdaki olaylar hakkında çıkan pek çok durumları var hele Aylin'in yeri farklıdır bende..Ben de foruma sürekli bakamayacağım artık.Ara ara bakmak durumundayım..Burayı okuyunca daha çok fal atasım geliyor ve galiba biraz kafayı toplamaya ihtiyacım var..Tatil beldesinde okuyorum biraz orada hayatın akışına kaptırayım kendini bakalım nerelere getirecek hayat beni..Sizler benim canım oldunuz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım..Hepinize Allah istediğini versin diyeceğim ama hayırsızsa şimdi üzsün bir ömür üzmektense..Hayırsızsa tez zamanda atsın içinizden..İçimizden de..Sizleri seviyorum ve özleyin beni dert kardeşlerim :*
venuse baktırdınmı?nasıldı daisim?
Favorin kimm merak ettim
Yok canim cok tatli bir kadin:))) guluyor halime sadece...ben zaten diyorum ayni seyleri soyluyorum ( ki dogru ) gavurluklarin bitmiyor diyor:))) yani falci falci telef olmaya hic gerek yok.sosyal olaylara verdim kendimi:))Hiiiii begenmene sevindimm hele o kişinin didemi begenmesine daha çok sevindimm dönem dönem içim daralıp umudum kaybolsa da böyle şeyler duyunca insan mutlu oluyorr. Peki demedi mi niye başkasına gidiyorsun beni niye aldatiyorsun diyee yorum yapmadi mi sana
Polemiği boşver....
saraylı hanım
nesibe ve hüma bide.
Ya bir de gercekten sık fal baktirmanin bence sadece psikolojik degil baska turlu de zarari var...yani evren sen zorladikca sana bir sekilde gicik oluyor:))) sanirim ters yone kulac atmak gibi:)) kendini biraktiginda varacagin yere tukenmeden daha cabuk variyorsun
ay duygusuzum sende mi yaaa. ben seni merak ederim kız. arada yaz ama noluyo
mıncırdım siziiii.. BlueDaisy'im ben dedikodusuz bırakmam sizi kopkop şeklinde dönüşüm muhteşem olacakkkAra ara ses vermeyi unutma bizeee, özleriz seni!
İyi bak kendine çok
Ya bir de gercekten sık fal baktirmanin bence sadece psikolojik degil baska turlu de zarari var...yani evren sen zorladikca sana bir sekilde gicik oluyor:))) sanirim ters yone kulac atmak gibi:)) kendini biraktiginda varacagin yere tukenmeden daha cabuk variyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?