Binnaz Abla

canım haklısın tadında bırakamıyoruz maalesef, ben yaşım itibari ile biraz daha eğlencesindeyim.
çok umut bağlamıyorum ama burayı da seviyorum. başka topiklerden de,
burdan da özel hayatım da da görüştüğüm çok tatlı insanlar edindim.
sende paylaşım ve stres atma olarak kalabileceksen kal bence, ayrı bi renk katıyo çünkü her bir üye.
gitmeni istemem. ama gitmem benim için daha iyi olacak dersen, seni özliycez.

Ozelden attim yani emegi var die 1 puan vermek istemiorm zaten acaip gelecek neye bilemediniz diyeyim :))
bana cevap vermedi sonra dediki iade etmiyorum cok uzun soluklu bakıyorum fala dedı bir puan verdim bu seferde bir puan verdiğin için iade etmiyorum dedi anlamadım ben bu baktıgı fallara emek verdiğini düşünmüyorum kocasıyla mı kavgalı herkese olumsuz konusuo anlamadım ki..

öyle olduğunu söylüyor astrologlar canım

ay ben inanıyorum yaa bu gezegenlerin dünya ve insanlar üzerindeki etkisine.
gerçekten dün ciddii etkilendim. toprak grubuyum bende.

Kızlar tellwe taraca ya baktıran var mı ? Acaip fal günümdeyim fatura oldu boyum kadar ama durmak yok yola devam

Ne olduysa şu 1,5 2 haftada oldu yaaa

ay sorma baldanım bende haziran ortası bi gelişmem oldu diye coşturdum falları,
nesibe, rezzan, hüma, meryem, venüs döşendim hepsine.
şimdi duruldum yine. hatta dün de çok önemmli bi gelişmem oldu ama hiç fal atasım yok.
ben favorimi edindim geri kalanlar beni doyurmuyo, yeni birini edinmek istemiyorum sanırsam.

Evet topikcanlarım ben de fal serüvenine kısa bir mola veriyorum (ah serüven ah aklıma geldi yine). o kadar fal baktırdım şeyini çıkardım azıcık tamam azıcık değil biraz fazla ama ne gelen var ne giden hayatım hareketlimi yine hareketli baya geçmiş odaklıyım ama eskisi kadar değil bu günümü de yaşıyorum...Aylincik,famacık,meryemcik özel kişilerim bilirsiniz farklı hesaplardan atsam da hayatımdaki olaylar hakkında çıkan pek çok durumları var hele Aylin'in yeri farklıdır bende..Ben de foruma sürekli bakamayacağım artık.Ara ara bakmak durumundayım..Burayı okuyunca daha çok fal atasım geliyor ve galiba biraz kafayı toplamaya ihtiyacım var..Tatil beldesinde okuyorum biraz orada hayatın akışına kaptırayım kendini bakalım nerelere getirecek hayat beni..Sizler benim canım oldunuz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım..Hepinize Allah istediğini versin diyeceğim ama hayırsızsa şimdi üzsün bir ömür üzmektense..Hayırsızsa tez zamanda atsın içinizden..İçimizden de..Sizleri seviyorum ve özleyin beni dert kardeşlerim :*

Hiiiii begenmene sevindimm hele o kişinin didemi begenmesine daha çok sevindimm dönem dönem içim daralıp umudum kaybolsa da böyle şeyler duyunca insan mutlu oluyorr. Peki demedi mi niye başkasına gidiyorsun beni niye aldatiyorsun diyee yorum yapmadi mi sana

Polemiği boşver....

ay duygusuzum sende mi yaaa. ben seni merak ederim kız. arada yaz ama noluyo

venuse baktırdınmı?nasıldı daisim?

Favorin kimm merak ettim

Ara ara ses vermeyi unutma bizeee, özleriz seni!
İyi bak kendine çok

Yok canim cok tatli bir kadin:))) guluyor halime sadece...ben zaten diyorum ayni seyleri soyluyorum ( ki dogru ) gavurluklarin bitmiyor diyor:))) yani falci falci telef olmaya hic gerek yok.sosyal olaylara verdim kendimi:))

Ahan daaa buuu çok doğru biii rahat dursakkk biii dursakkk dediğin gibi olacakkkk oyyyyy neyse iyiyim ben artık duruldum bekliyorum

Kesinlikle katiliyorum cok guzel ifade etmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…