Binnaz Abla

Kılzar kös kös sıcakta bir dilekçe yetiştirmeye çalışıyordum annemden telefon geldi. Annem yeni bir kadınla tanısmıs, kadın cizreliymiş. Fala bakmış ve benim bir önceki adamı da bunu da bilmiş. Detayları sonra alacağım ama annem şoka girmiş. Tekrar gördüm ki enerjisi temiz olacak falcının. Biz atıyoruz ama günde kaç fal bakıyorlar, varsa da bir yetenekleri artık kalmamıştır. Boşa para döküyoruz. Ama tabi akıllanıyor muyuz yok

noldu kız gelişme iyidir inşallah. Valla bende de iyi şeyler oldu mu falı atıyorum köseye ama azıcık negatif bir şey olsa koşa koşa burada buluyrum kendimi Bu hayat böyle geçmez bakalım nereye kadar gideceğiz.

Kizlar hadi yarin herkes faldan uzak kendi icin bir sey yapsin:))) iki fal paranizi ayirin ya bir dukkana dalin.ya sinemaya gidin.ya bir yerde yemek yiyin.manikur yaptirin....ama sadece kendinizi dusunun:))))) unutmayin doga da kadin degerlidir:))) secicidir....obsesyonlarimizi bir gun askiya alsak olmeyiz:))

simge olayından sonra göremedik seni bacım haklıymışsın dolandırıcı çıktı kadın

bana hiçbir türlü uymadı duygsuzum ne aylin ne fama ne de meryem

kızlar yaa selenaya baktırayım dedim günlük fal limitini aştı diyo falcı için yarın mı baktırayım napayım nasıl oluyo bu işler

kuzu gelişme iyi olabilirdi ama ben bastım fırçayı
gelişemedik o yüzden
walla durucaz mecbur, ayda bir yeter, çok bile

Detayleri bekleriz

Hahahahah ay allahimm butun cinsler seni buluyor duygusuz :) bide ustee yazmissin gercek fama buldu yazdi falan diye onu anlamadim o olay ne :/
fama da iki çeşit gerçek fama yalancı fama dolma gibi düşün kuzu gerçek dolma yalancı dolma türk usulü kime kim denk gelirse:)))))))))))

Dün famaya tarot baktırdım gerçek mi yalancı mı nasıl bilicem ? Detay vermediğim halde nasıl ayrıldığımızı bildi gelecek için de en geç 3 ay dedi yaaaa lütfen olsun lütfen ben de size fama nasıl diye sorcaktm

Diğeri bilemiyor anlık durumları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…