- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
ay ben inanıyorum yaa bu gezegenlerin dünya ve insanlar üzerindeki etkisine.
gerçekten dün ciddii etkilendim. toprak grubuyum bende.
ay sorma baldanım bende haziran ortası bi gelişmem oldu diye coşturdum falları,
nesibe, rezzan, hüma, meryem, venüs döşendim hepsine.
şimdi duruldum yine. hatta dün de çok önemmli bi gelişmem oldu ama hiç fal atasım yok.
ben favorimi edindim geri kalanlar beni doyurmuyo, yeni birini edinmek istemiyorum sanırsam.
Kizlar hadi yarin herkes faldan uzak kendi icin bir sey yapsin:))) iki fal paranizi ayirin ya bir dukkana dalin.ya sinemaya gidin.ya bir yerde yemek yiyin.manikur yaptirin....ama sadece kendinizi dusunun:))))) unutmayin doga da kadin degerlidir:))) secicidir....obsesyonlarimizi bir gun askiya alsak olmeyiz:))
su ana kadar hayatımda yer alan hiçbir tarih çıkmadı hele uzun vadede kuzum..tarihlere takılmayalım biraz da biz öteliyoruz galiba fal ata ata birini beklemeden diğerini atıyoruz ama aylin enerjin uyarsa ve yakın gelecekte anlık durumlarda candır :))
enerji işi kuzum..bana hiçbir türlü uymadı duygsuzum ne aylin ne fama ne de meryem
noldu kız gelişme iyidir inşallah. Valla bende de iyi şeyler oldu mu falı atıyorum köseye ama azıcık negatif bir şey olsa koşa koşa burada buluyrum kendimiBu hayat böyle geçmez bakalım nereye kadar gideceğiz.
Kılzar kös kös sıcakta bir dilekçe yetiştirmeye çalışıyordum annemden telefon geldi. Annem yeni bir kadınla tanısmıs, kadın cizreliymiş. Fala bakmış ve benim bir önceki adamı da bunu da bilmiş. Detayları sonra alacağım ama annem şoka girmiş. Tekrar gördüm ki enerjisi temiz olacak falcının. Biz atıyoruz ama günde kaç fal bakıyorlar, varsa da bir yetenekleri artık kalmamıştır. Boşa para döküyoruz. Ama tabi akıllanıyor muyuz yok
kızlar yaa selenaya baktırayım dedim günlük fal limitini aştı diyo falcı için yarın mı baktırayım napayım nasıl oluyo bu işler
AYY ÇOK SAOL KUZU :) SAATİ KURAYIM BARİ YOKSA BEN UYIUR KALIRIM ŞİMDİGece 12'den sonra denersen limit yenilenmiş oluyor. Ben de Selena'ya saklıyorum kendimi=)
Canım öyle saçma şey mi olur söyle bana doktor olcaksın dedi ben başka bölüm okuyorum de iade iste bu kadar da olmazenerji işi kuzum..
Ay gulnaz ışık a atan var mi para puanla attım da ben doktor olacakmisim benim okulum bu sene son ne doktoru kardeş.. sapitti falcilar para puan çöp :)))
Simge olayi nesimge olayından sonra göremedik seni bacım haklıymışsın dolandırıcı çıktı kadın
bana ıade yapmıyorlar kuzum valla :) güldüm geçtim napim :)Canım öyle saçma şey mi olur söyle bana doktor olcaksın dedi ben başka bölüm okuyorum de iade iste bu kadar da olmaz
Hahahahah ay allahimm butun cinsler seni buluyor duygusuz :) bide ustee yazmissin gercek fama buldu yazdi falan diye onu anlamadim o olay ne :/bana ıade yapmıyorlar kuzum valla :) güldüm geçtim napim :)
fama da iki çeşit gerçek fama yalancı fama dolma gibi düşün kuzu gerçek dolma yalancı dolma türk usulü kime kim denk gelirse:)))))))))))Hahahahah ay allahimm butun cinsler seni buluyor duygusuz :) bide ustee yazmissin gercek fama buldu yazdi falan diye onu anlamadim o olay ne :/
Diğeri bilemiyor anlık durumları daDün famaya tarot baktırdım gerçek mi yalancı mı nasıl bilicem ? Detay vermediğim halde nasıl ayrıldığımızı bildi gelecek için de en geç 3 ay dedi yaaaa lütfen olsun lütfen ben de size fama nasıl diye sorcaktm
Canım serüvenin kitap falı nasıl ben sıradayım bekliorm çıktı mı ?çok özür dilerim aklımdan çıkmış yazıyorum sana hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?