Ayyy gerçek famaya mı denk geldim yehhuıuuu !!Diğeri bilemiyor anlık durumları da
Ben de dün attım gerçek fama mıydı yaaa cok mutluyum ben de anlatmadığım halde bütün aramda geçenleri bildi manitayladün gerçek fama ya denk geldim ve ağzımdan öptü sağolsun mesajlarımı ortaya cıkarttı böyle olay görmedim arkadaş özel hayat diye bir şey var@aslankralice kuzum atarsın bugun
Ben baktırdım iade etti o kadar kötüydü ki anlatamam aman diyim canımTellwe Tuğrul Melih nasıldır ?? Bilirmisiniz
Sağol tatlımBen baktırdım iade etti o kadar kötüydü ki anlatamam aman diyim canım
Canım Hoşgeldin :)Baktırdığım kişiler:
Yüzyüze> medyum belkız, Andaç, taksimdekiler, fincan cafedekiler...
Telefonda>Yiğit, Burak, Didem, Şule, Kurtuluş...
Online > Fama, Emine kurtuluş, medyum fatima, nalan abla, ester kira, mert reiki, neira şuman, Aylin sayın, Haleh, Rezzan Abla, Meryem, gizem sitare, İlkay gür, falcı aylin, berrin Ulusoy, selena, serüven, medyum serkan....
Ve ismini hatırlamadığım bikaç kişi daha...
Sonuç = 0, hepsi de bu kişi seni seviyor bekle gelecek diyor ve ekim ayından beri durum bu ama ortada hiçbirşey yok :)
Fal baktırdıkça işlerin daha da kötüye gittiğini benden daha da uzaklaştığını gördüm, 1,5 aydır baktırmıyorum ve daha iyi olduğuma inanıyorum artık... Size tavsiyem umutlarınızı paranızı hayallerinizi ve zamanını artık yedirmeyin falcılara, inanın onlarsız herşey çok daha güzel :) bu arada illa fal baktıracaksanız da Derya abla ya atın falınızı paranız cebinizde kalsın :) ki bence online falcılardan hiçbir farkı da yok... Dipnot: anı bilme konusunda ve genel anlamda hakkını yiyemeyeceğim falcılar : Yiğit, Burak, medyum fatima...
Kızlar merak ettiğim bir fincanım var kime atsam??Şu aleni Gözüme batıyor bu ara ona mı atsam. yoksa yarına lunayı mı bekleyim?? Yada famamı dersiniz Ayyy ne dersiniz kızlar?????
Hoşbulduk canım :)Canım Hoşgeldin :)
Benim sonumda senin gibi olucak zaten beklentim o yönde :)
Atmıyorum fal mal bende artık
Çok sıkıldım çünkü
Derya ablaya atıyorum iyi geliyor kesinlikle bana da :)
Kızlar merak ettiğim bir fincanım var kime atsam??Şu aleni Gözüme batıyor bu ara ona mı atsam. yoksa yarına lunayı mı bekleyim?? Yada famamı dersiniz Ayyy ne dersiniz kızlar?????
Hoşbulduk canım :)
Valla en güzeli yaa boşver atma kimseye fal falan... Çünkü gerçekten geciktiriyor engelliyor herşeyi özellikle de en çok neyi istiyorsak onu engelliyor... Derya ablaya göndere göndere fal aşkımı törpüledim bari :)
Hayırdır jübile için planların mı var :)Aynen güzelim aynen
Bende ona gönderiyorum artık
Kapanışı çok güzel yapıcam ama :))
Hayırdır jübile için planların mı var :)
Bana çıktığı oldu da ben 2014 ekim-kasım gibi atmıştım bu aralar herkese saçmalıyomuş sanırımCanım serüvenin kitap falı nasıl ben sıradayım bekliorm çıktı mı ?
Güvenemedim geri çektim selenaya su falı atıcamBana çıktığı oldu da ben 2014 ekim-kasım gibi atmıştım bu aralar herkese saçmalıyomuş sanırım
bence kesinlikle daha iyiGüvenemedim geri çektim selenaya su falı atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?