- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Selena su falında bılmıs mıydı canım yasadın mı dedıklerınıAttt canım yaaa ben ona su atmistim gayet iyi bilmisti. Kelebegini bilmiyorum ama o da iyidir inşallah.
Bir hafta icinde 8 tane atmisim sanirim atmazsam daha bir ayda 8 olur ama kesin aticam su an falci arayisindayimKızlar toplaşın bir sorum var. Ona göre bağımlılık düzeyimi ölçeceğim
1 ayda ortalama kaç fal atıyorsunuz?
1 yada 2Kızlar toplaşın bir sorum var. Ona göre bağımlılık düzeyimi ölçeceğim
1 ayda ortalama kaç fal atıyorsunuz?
Bir hafta icinde 8 tane atmisim sanirim atmazsam daha bir ayda 8 olur ama kesin aticam su an falci arayisindayimSedef gediz nasildir atan lar varmi
Bende ayrildgm hafta attim ztn bunlari simdi duruldum birazYa ben manitamdan ayrılınca dağıtmışım. Bu ay baya baktırmışım çoğu 5 lira ama olsun kendimi çok kötü hissettim. Binnazda ve tellwede kredim var ama ağustosa kadar baktirmicam artık
Canım bi arama yap istersen biri baktırıp beğenmişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Aramada çıkar.
Hayırlısı bakalım attım 19. Sıradayımbence kesinlikle daha iyi
Sedef gedize kim fal atmıştı kızlar
bu fama nerede fal bakıyor yani bir online sitemi yada telefonlamı arkadaşım?Dün famaya tarot baktırdım gerçek mi yalancı mı nasıl bilicem ? Detay vermediğim halde nasıl ayrıldığımızı bildi gelecek için de en geç 3 ay dedi yaaaa lütfen olsun lütfen ben de size fama nasıl diye sorcaktm
Baktırdığım kişiler:
Yüzyüze> medyum belkız, Andaç, taksimdekiler, fincan cafedekiler...
Telefonda>Yiğit, Burak, Didem, Şule, Kurtuluş...
Online > Fama, Emine kurtuluş, medyum fatima, nalan abla, ester kira, mert reiki, neira şuman, Aylin sayın, Haleh, Rezzan Abla, Meryem, gizem sitare, İlkay gür, falcı aylin, berrin Ulusoy, selena, serüven, medyum serkan....
Ve ismini hatırlamadığım bikaç kişi daha...
Sonuç = 0, hepsi de bu kişi seni seviyor bekle gelecek diyor ve ekim ayından beri durum bu ama ortada hiçbirşey yok :) yiği
Fal baktırdıkça işlerin daha da kötüye gittiğini benden daha da uzaklaştığını gördüm, 1,5 aydır baktırmıyorum ve daha iyi olduğuma inanıyorum artık... Size tavsiyem umutlarınızı paranızı hayallerinizi ve zamanını artık yedirmeyin falcılara, inanın onlarsız herşey çok daha güzel :) bu arada illa fal baktıracaksanız da Derya abla ya atın falınızı paranız cebinizde kalsın :) ki bence online falcılardan hiçbir farkı da yok... Dipnot: anı bilme konusunda ve genel anlamda hakkını yiyemeyeceğim falcılar : Yiğit, Burak, medyum fatima...
bu fama nerede fal bakıyor yani bir online sitemi yada telefonlamı arkadaşım?
Benimde nedense 3'ün dedikleri de birebir aynı.saraylı hanım
nesibe ve hüma bide.
Bugün açacakmış canım.Oooooo yine saraylı yawww beni çeken bir şey varrr bu isimde kaç gündür gözüme gözüme çarpıp duruyorrrr
Nasıldı tatlımHayırlısı bakalım attım 19. Sıradayım
ben attım canım
Ooo oda baya çokmuş telde ç.içi görünüyor ama Ücret falan görünmüyorben 30 diye hatırladım . yalnışşsam düzeltin kızlar.
fal alımı kapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?