Binnaz Abla

Kızlar toplaşın bir sorum var. Ona göre bağımlılık düzeyimi ölçeceğim

1 ayda ortalama kaç fal atıyorsunuz?
Bir hafta icinde 8 tane atmisim sanirim atmazsam daha bir ayda 8 olur ama kesin aticam su an falci arayisindayim Sedef gediz nasildir atan lar varmi

Bir hafta icinde 8 tane atmisim sanirim atmazsam daha bir ayda 8 olur ama kesin aticam su an falci arayisindayim Sedef gediz nasildir atan lar varmi

Ya ben manitamdan ayrılınca dağıtmışım. Bu ay baya baktırmışım çoğu 5 lira ama olsun kendimi çok kötü hissettim. Binnazda ve tellwede kredim var ama ağustosa kadar baktirmicam artık
Canım bi arama yap istersen biri baktırıp beğenmişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Aramada çıkar.

Bende ayrildgm hafta attim ztn bunlari simdi duruldum biraz iyi diyordu birileri ama

bu fama nerede fal bakıyor yani bir online sitemi yada telefonlamı arkadaşım?

arkadaşım beğendiğin yiğit hangisi ben aradığım bir türlü bulamıyorum. bakırköyde 2 tane yiğit varmış biri kafede biri evde bakıyormuş.evinde bakan kişiyi daha çok beğeniyorlardı. bu bahsettiğin aynı kişimi acaba. tel. numarasını öğrenebilirmiyim?

ok famayı eledim:) şimdi didem ve yiğiti merak ediyorum hangisi sizce daha iyi.yani falı çıkan varmı aranızda arkadaşlar?

ayrıca selenada bana kafayı yedirtecek. 2 gündür 13. sıradayım hiç mi fal bakmıyor ya. kelebek falı dediler yakalayıp atana kadar 1 hafta geçti, 20 gün sonra da bakar heralde. sizde de böylemi oldu kızlar?

Kızlar günaydın,

ara ara yazıyorum ama okuyorum herbirinizi , fal kaderdaşlarım:))

şu didem nasıl ya. olumlu okuyorum genel olarak.

Nasıl bakım yaptırıyorsubuz ,para transfer vs. randevu vs.
Birde tel.nosunu falan bana ozelden yazarmısınız.

Şimdiden tşk ettim:))

ben 30 diye hatırladım . yalnışşsam düzeltin kızlar.
fal alımı kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…