Binnaz Abla

ayrıca selenada bana kafayı yedirtecek. 2 gündür 13. sıradayım hiç mi fal bakmıyor ya. kelebek falı dediler yakalayıp atana kadar 1 hafta geçti, 20 gün sonra da bakar heralde. sizde de böylemi oldu kızlar?
valla kapattı heralde selenayıdünle bugün takip ediyorum bi hareketlilik göremedim. rüyama bi falcı girdi dün bişeyler anlattı ama çok hızlıydı bbi ik şey yakalayabildim sadece bakalım tutacak mı. selenayı yinede takip edelim biz. saraylıyı deedin mi çoğu kişi memnun kalmış

Selenaya ben dün gece attım arkadaşlar, attığımda 15. sıradaydım bugün 14. sıraya gelmişim fakat soru kısmım boş görünüyor, o kadar yazdım telden uzunca sılınmemiştirde umarım uzun diye görünmöüyordur

Bir tanesi dejavu cafede ki yiğit olmalı ki ben ona hayran kalmıştım. Anda ve geçmişte fevkalade ve gelecek için söyledikleri de oldu bana, oraya yolunuz düşerse kesinikle tavsiye ederim.

kızlar ya ilişkisi varken meryeme fal atanlar bi özel mesajda bana yardımcı olabilirler mi? bişeyler söylemiş ama sıradan bi fal mı bilmiş mi anlamadım? ya da meryemin falına çok aşina olanlar?
Bermuda çok basit ve sıradan bir anlatımı var zaten Meryem'in, net ve sade anlatıyor ben oldukça attığım için biliyorum ve begeniyorum da...Bana çıkmadı dediğim kahve falı olmadı ayrıca Olumlu ise çıksın olumsuzsa çıkmasın kuzum

Selena ya fal attigim da 13 uydu...18 inde cevapladi...ayni gun nesaj attim.hala cevap yok:))) nostradamus olsa birdaha atmam...geriliyor insan

Selena ya fal attigim da 13 uydu...18 inde cevapladi...ayni gun nesaj attim.hala cevap yok:))) nostradamus olsa birdaha atmam...geriliyor insan
İnandıgım bir falcı oldugunda beklerim onda sıkıntı yok ama soru kısmım boş görünüyor umarım uzunluğundandır diyorum :/

Bu arada Kadıköy' de bir cafede arkadaşım nebahat diye bir kadına baktırmış, cafenin ismi cismi yok bende tabii, bilen duyan var mıdır?

Su falında öyle oluyor canım yazdığın soru görünmüyor merak etme falcı görüyor sorunu.

DÜN GECE KAÇTA ATTINIZ BEN gece BİRDE TAROTA YAZdım günlük fal limitini aştı diyodu. sabah sekizde bir daha baktım yine limiti aştı diyodu ne iş anlamadım

Selena su falında bılmıs mıydı canım yasadın mı dedıklerını

Canım bi tane dediği çıktı didem de demisti selenada kavga gerginlik olacak dedilerrr çok lazımmış gibii çıktı. Daha esas bekledigime varr. An iyiydi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…