- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
valla kapattı heralde selenayıdünle bugün takip ediyorum bi hareketlilik göremedim. rüyama bi falcı girdi dün bişeyler anlattı ama çok hızlıydı bbi ik şey yakalayabildim sadece bakalım tutacak mı. selenayı yinede takip edelim biz. saraylıyı deedin mi çoğu kişi memnun kalmışayrıca selenada bana kafayı yedirtecek. 2 gündür 13. sıradayım hiç mi fal bakmıyor ya. kelebek falı dediler yakalayıp atana kadar 1 hafta geçti, 20 gün sonra da bakar heralde. sizde de böylemi oldu kızlar?
Bir tanesi dejavu cafede ki yiğit olmalı ki ben ona hayran kalmıştım. Anda ve geçmişte fevkalade ve gelecek için söyledikleri de oldu bana, oraya yolunuz düşerse kesinikle tavsiye ederim.arkadaşım beğendiğin yiğit hangisi ben aradığım bir türlü bulamıyorum. bakırköyde 2 tane yiğit varmış biri kafede biri evde bakıyormuş.evinde bakan kişiyi daha çok beğeniyorlardı. bu bahsettiğin aynı kişimi acaba. tel. numarasını öğrenebilirmiyim?
Bermuda çok basit ve sıradan bir anlatımı var zaten Meryem'in, net ve sade anlatıyor ben oldukça attığım için biliyorum ve begeniyorum da...Bana çıkmadı dediğim kahve falı olmadı ayrıcakızlar ya ilişkisi varken meryeme fal atanlar bi özel mesajda bana yardımcı olabilirler mi? bişeyler söylemiş ama sıradan bi fal mı bilmiş mi anlamadım? ya da meryemin falına çok aşina olanlar?
Selena ya fal attigim da 13 uydu...18 inde cevapladi...ayni gun nesaj attim.hala cevap yok:))) nostradamus olsa birdaha atmam...geriliyor insanSelenaya ben dün gece attım arkadaşlar, attığımda 15. sıradaydım bugün 14. sıraya gelmişim fakat soru kısmım boş görünüyor, o kadar yazdım telden uzunca sılınmemiştirde umarım uzun diye görünmöüyordur
Canım sedef bende anı geçmişi net bi şeklde bildi yakın gelecekte olcak dediği şey oldu asıl konu içinse en geç ağustos ortasına kadar beklemem lazımNasıldı tatlım
İnandıgım bir falcı oldugunda beklerim onda sıkıntı yok ama soru kısmım boş görünüyor umarım uzunluğundandır diyorum :/Selena ya fal attigim da 13 uydu...18 inde cevapladi...ayni gun nesaj attim.hala cevap yok:))) nostradamus olsa birdaha atmam...geriliyor insan
Sesli mi BAKIYOR canımCanım sedef bende anı geçmişi net bi şeklde bildi yakın gelecekte olcak dediği şey oldu asıl konu içinse en geç ağustos ortasına kadar beklemem lazım
Su falında öyle oluyor canım yazdığın soru görünmüyor merak etme falcı görüyor sorunu.İnandıgım bir falcı oldugunda beklerim onda sıkıntı yok ama soru kısmım boş görünüyor umarım uzunluğundandır diyorum :/
Bu arada Kadıköy' de bir cafede arkadaşım nebahat diye bir kadına baktırmış, cafenin ismi cismi yok bende tabii, bilen duyan var mıdır?
Tamamdır o zaman, selenaya en son ocakta atmışım falıSu falında öyle oluyor canım yazdığın soru görünmüyor merak etme falcı görüyor sorunu.
DÜN GECE KAÇTA ATTINIZ BEN gece BİRDE TAROTA YAZdım günlük fal limitini aştı diyodu. sabah sekizde bir daha baktım yine limiti aştı diyodu ne iş anlamadımSelenaya ben dün gece attım arkadaşlar, attığımda 15. sıradaydım bugün 14. sıraya gelmişim fakat soru kısmım boş görünüyor, o kadar yazdım telden uzunca sılınmemiştirde umarım uzun diye görünmöüyordur
23.00 civarı falandı sanıyorum, her fal için ayrı ayrı limit koymuş olabilir bilemiyorum.DÜN GECE KAÇTA ATTINIZ BEN gece BİRDE TAROTA YAZdım günlük fal limitini aştı diyodu. sabah sekizde bir daha baktım yine limiti aştı diyodu ne iş anlamadım
Hayır canım yazılıSesli mi BAKIYOR canım
olabilir evet23.00 civarı falandı sanıyorum, her fal için ayrı ayrı limit koymuş olabilir bilemiyorum.
Kızlar lunanın ücretleri çıkmıyor?? Bilen yada görebilen var mı
Canım sedef bende anı geçmişi ne
tatlım hoşgeldin:) Sağol sen baktırmışmıydın enerji falına ismimi veriyoruz30 lira enerji falı 25 kelebek diye hatırlıyorum canım. Katinada 25ti galiba. Ama atarsan enerji at bence :)
tatlım hoşgeldin:) Sağol sen baktırmışmıydın enerji falına ismimi veriyoruz
Selena su falında bılmıs mıydı canım yasadın mı dedıklerını
Bugün açacakmış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?