Binnaz Abla

Cafede bakanı kimse beğenmiyor zaten ona hiç baktırmadım ama ben ne kadar doğru bilemiyorum. Ben evde bakan Yiğite baktırdım telefonda. Zaten artık sadece telefonda bakıyormuş öyle söylemişti. Telefonunu özelden yollarım sana umarım sen de beğenirsin...

Symgee35 BlueDaisy can can ve diger canlar
Saraylı hakkında bilgi istiyorum Telwede bakıyor galiba.
Ne atılır kendisine
Yorumlarinizi bekliyorum belki atarım belkii

Ayyy benim de aklıma düşüyor. Yaaa bu böyle arada bir mi aliyooo iyice meraklandim niye kiii offfff

Symgee35 BlueDaisy can can ve diger canlar
Saraylı hakkında bilgi istiyorum Telwede bakıyor galiba.
Ne atılır kendisine
Yorumlarinizi bekliyorum belki atarım belkii

yok kuzum, tellweden ayrıldı, biryolunvar da bakıyor artık.
ben kahve atıyorum. ve dediklerini de yaşıyorum. mesela en güncel,
seyahat planın olabilir, ağustosun 3. haftası gibi demişti.
hiç öyle bi düşüncemiz yoktu, dün aniden o tarihe bi seyahat çıktı
ama senin selena ile enerjin tuttu mesela, selena da benimle olmadı.
o yüzden sen bilirsin canım.

Son düzenleme:
Ayyy benim de aklıma düşüyor. Yaaa bu böyle arada bir mi aliyooo iyice meraklandim niye kiii offfff
Aylardır bi denk gelemedim yahu :) baktıramadıkça da gözümde büyüdü:) memnun kalmayan duymadım o yüzden bir kere de olsa baktırmak istiyorum... Denk gelen hayrına haber versin bana yaa pazar günü sınavım var sürekli takip de edemiyorum

Bende fal baktırmaya bir süre ara veriyorum kızlar azıttım iyice bi 10-15 gün kadar baktırmicam. Enerjim yerlerde sürünmeye başladı.
Saraylıyı denemek istiyorum ama yakalayamam diye tahmin ediyorum.
Bu ay baktırdığım falları bi ara derleyip yazıcam. İlk kez baktırdıklarım var aralarında denemek isteyenler olursa fikir olur en azından

bende merak ediyorum saraylıyı ama genelde herkesin beğendiği saraylı, fama, fatima bana çıkmadı buda aynı olur diye atmauacağım atanlardan yorum belkiyorum

Hadi gözün aydın Grey_ , darısı bizim de başımıza inşallah

canımcım çok sevindim

binnaz abla baya populermıs ben nasıl kaçırırım hayret:) şimdi 5 te kurtuluşa gidiyorum internet fenomeni :)
daha önce baktrdm ama aklmda kalmadı hiç bi teyit ediyim.. bide binnaz da birini önerirmisiniz kızzlaarrr.
Baktırmam lazm:) eksik kalmıym

Bır yolun varda saraylı hanım dıye gecıyo demı canım bende baktırmak ıstedım baktıran memnun olmayan yok sanırım

Bu arada eski fallarım a baktım .. Naaz bana bir iki günlük soğukluk yaşayacaksınız sonra kendi hatasını anlayıp Özür dileyecek demiş . Bu durumda naazın dediiği çıkmış oldu

yani o çok eskiden baktığı zaman mı bunu söylemişti canım? ve de tarihiyle mi bildi bu küslüğü?

off bu naazz niye dönmüyor yaa. arada analım, yazalım döner belki, duy bizi naazzz:))) bu kadının falı öyle böyle çıkıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…