- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Cafede bakanı kimse beğenmiyor zaten ona hiç baktırmadım ama ben ne kadar doğru bilemiyorum. Ben evde bakan Yiğite baktırdım telefonda. Zaten artık sadece telefonda bakıyormuş öyle söylemişti. Telefonunu özelden yollarım sana umarım sen de beğenirsin...arkadaşım beğendiğin yiğit hangisi ben aradığım bir türlü bulamıyorum. bakırköyde 2 tane yiğit varmış biri kafede biri evde bakıyormuş.evinde bakan kişiyi daha çok beğeniyorlardı. bu bahsettiğin aynı kişimi acaba. tel. numarasını öğrenebilirmiyim?
Yaa artık fal baktırmama kararı aldım ama saraylı hep kalacak aklımda biliyorum:) bugün alım yapacakmış sanırım, daha önce baktıranlar bi müsade etsin de biz de baktıralım yahu ben yetişene kadar doluyor hep :)
Aylardır bi denk gelemedim yahu :) baktıramadıkça da gözümde büyüdü:) memnun kalmayan duymadım o yüzden bir kere de olsa baktırmak istiyorum... Denk gelen hayrına haber versin bana yaa pazar günü sınavım var sürekli takip de edemiyorumAyyy benim de aklıma düşüyor. Yaaa bu böyle arada bir mi aliyooo iyice meraklandim niye kiii offfff
@selena80 canım nerdesin merak ettim seni
Aylardır bi denk gelemedim yahu :) baktıramadıkça da gözümde büyüdü:) memnun kalmayan duymadım o yüzden bir kere de olsa baktırmak istiyorum... Denk gelen hayrına haber versin bana yaa pazar günü sınavım var sürekli takip de edemiyorum
Sana katılıyorum veee varım diyorum :)takip edelim kızlar olmıyacak böyle. kıstıralım tenhada
Hadi gözün aydınKızlar benimki aradı.. Vee özür diledi. Hiç beklemiyordum.. İlk defa benden özür diledi.. Böylece barışmış olduk.. hishissettiklerininz çıkmış oldu.. Seviyorum sizleri.. Darısı barışamayan faldaşlarımın başına ❤
Kızlar benimki aradı.. Vee özür diledi. Hiç beklemiyordum.. İlk defa benden özür diledi.. Böylece barışmış olduk.. hishissettiklerininz çıkmış oldu.. Seviyorum sizleri.. Darısı barışamayan faldaşlarımın başına ❤
Aminnn canımm inşallah ..
Saolasın sevdalım =)canımcım çok sevindim
Bır yolun varda saraylı hanım dıye gecıyo demı canım bende baktırmak ıstedım baktıran memnun olmayan yok sanırımyok kuzum, tellweden ayrıldı, biryolunvar da bakıyor artık.
ben kahve atıyorum. ve dediklerini de yaşıyorum. mesela en güncel,
seyahat planın olabilir, ağustosun 3. haftası gibi demişti.
hiç öyle bi düşüncemiz yoktu, dün aniden o tarihe bi seyahat çıktı
ama senin selena ile enerjin tuttu mesela, selena da benimle olmadı.
o yüzden sen bilirsin canım.
Bu arada eski fallarım a baktım .. Naaz bana bir iki günlük soğukluk yaşayacaksınız sonra kendi hatasını anlayıp Özür dileyecek demiş . Bu durumda naazın dediiği çıkmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?