yok kuzum, tellweden ayrıldı, biryolunvar da bakıyor artık.
ben kahve atıyorum. ve dediklerini de yaşıyorum. mesela en güncel,
seyahat planın olabilir, ağustosun 3. haftası gibi demişti.
hiç öyle bi düşüncemiz yoktu, dün aniden o tarihe bi seyahat çıktı
ama senin selena ile enerjin tuttu mesela, selena da benimle olmadı.
o yüzden sen bilirsin canım.
binnaz abla baya populermıs ben nasıl kaçırırım hayret:) şimdi 5 te kurtuluşa gidiyorum internet fenomeni :)
daha önce baktrdm ama aklmda kalmadı hiç bi teyit ediyim.. bide binnaz da birini önerirmisiniz kızzlaarrr.
Baktırmam lazm:) eksik kalmıym
Harika haberrrr:)))) cok sevindim:))) barisacaksin arayacak diyenler kimlerdi pekiii:)))))
Bu arada eski fallarım a baktım .. Naaz bana bir iki günlük soğukluk yaşayacaksınız sonra kendi hatasını anlayıp Özür dileyecek demiş . Bu durumda naazın dediiği çıkmış oldu
Kiraze aynı zamanda ester kira değil miydi canımKızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz.green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?
Kiraze aynı zamanda ester kira değil miydi canım
Üç ya da dört ay önceki faldı canım.. Çok eski değil.. Naazzı bu arada ben çok beğenmiştim.. Anlık durumda çok iyiydi.. Geri gelse yine baktırırımyani o çok eskiden baktığı zaman mı bunu söylemişti canım? ve de tarihiyle mi bildi bu küslüğü?
off bu naazz niye dönmüyor yaa. arada analım, yazalım döner belki, duy bizi naazzz:))) bu kadının falı öyle böyle çıkıyor galiba
Canım iki gün önce oldu kavgamız.. Fal atmadım hiç.. Arayacağını sanmıyordum.. Kesin ayrıldık sandım.. Üzüldüm.. Ama beni şaşırttı aradı. Gerçi burdaki arkadaşlarım söyledi ama insan o üzüntüyle ümitsiz düşünüyor işteHarika haberrrr:)))) cok sevindim:))) barisacaksin arayacak diyenler kimlerdi pekiii:)))))
Baldan kirazeyi bekle derim canım.. Kirazenin falı bende çıkmıştı.. Çok beğeniyorum kirazeyide..Kızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz.green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?
Baldan kirazeyi bekle derim canım.. Kirazenin falı bende çıkmıştı.. Çok beğeniyorum kirazeyide..
Kızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz.green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?
Ben KIrazeye cok baktirdim.
Iyi bir falci, basarili, hisli. Tavsiye ederim.
Bugün açacakmış canım.
kiraze nerde bakıyoBen KIrazeye cok baktirdim.
Iyi bir falci, basarili, hisli. Tavsiye ederim.
kiraze nerde bakıyo
saraylı telwede mi"Persembe den sonra buralardayım" demiş Saraylı hanım.....
Sen kaç gibi yakaladin canım ne kadar sürede baktii falına
telwede tıradem var 20 lira selena piyasaya çıkmazsa ona mı yönelsem saraylıya mı senceTellwede, ama falalemdeki Ester Kirayla ayni kisi:)))) Daha duzgun bir site oldugu icin be genelde falalemde baktiriyorum ona.
telwede tıradem var 20 lira selena piyasaya çıkmazsa ona mı yönelsem saraylıya mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?