Binnaz Abla

Aaaaaaa valla mı iyikide söyledin kuzumm yukarıda ki anket güncellenmeli

Kuzummm ben bi tuhafım arada aklıma takilanlar oluyooo ama beni çağırıyor olmaları lazım attiklarimda heppp tutuyorr maşallah
Bu da tutar inşallah

Kızlar yemişim aşk acısını, yazın sıcağında ofiste ayılıp bayılma acısının yanında aşk acısı hiçbir şeymiş Bkz: izin alamadığı için çıldıran baldankabak. Fallara bunu soracağım galiba izin verecek mi vermeyecek mi

Bu arada çıkma sayılmaz ama emine bana online olarak telefonla filan yazısacaksınız, konusacaksınız vs demişti. Bugün yeni esasla baya bir yazıştık. Normalde yüzyüze ya da telefonda konusuruz ama vatsaptan oyle uzun uzadıya yazısmazdık. Bu eminede sıkıyor mu biliyor mu bilemedim valla.

canım arşivdekileri oku istersen çıkmadan fal çok öneri yapmıyoruz insanlar falı çıkınca genelde öneriyor yada anda iyi diye. binazda çok iyi falcı yok genelde pembe tablocular

Kızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz. green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?

Bu arada eski fallarım a baktım .. Naaz bana bir iki günlük soğukluk yaşayacaksınız sonra kendi hatasını anlayıp Özür dileyecek demiş . Bu durumda naazın dediiği çıkmış oldu

Ne güzel bir haber nazar değmesin canım

Üç ya da dört ay önceki faldı canım.. Çok eski değil.. Naazzı bu arada ben çok beğenmiştim.. Anlık durumda çok iyiydi.. Geri gelse yine baktırırım

Harika haberrrr:)))) cok sevindim:))) barisacaksin arayacak diyenler kimlerdi pekiii:)))))
Canım iki gün önce oldu kavgamız.. Fal atmadım hiç.. Arayacağını sanmıyordum.. Kesin ayrıldık sandım.. Üzüldüm.. Ama beni şaşırttı aradı. Gerçi burdaki arkadaşlarım söyledi ama insan o üzüntüyle ümitsiz düşünüyor işte

Kızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz. green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?
Baldan kirazeyi bekle derim canım.. Kirazenin falı bende çıkmıştı.. Çok beğeniyorum kirazeyide..

Baldan kirazeyi bekle derim canım.. Kirazenin falı bende çıkmıştı.. Çok beğeniyorum kirazeyide..

tamam canım öyle diyorsan bekletiyorum. Bu arada enerji falı attım, kahvede iyi diyorlar ama bilemedim. Bir de barışmıssınız vallahi çok sevindim, belliydi zaten ama erkek arkadasının özür dilemesi de çok iyi olmuş. Bazen böyle tatsızlıklar daha iyi oluyor sonucunda erkek egosundan bir şeyler yıkıyor ve ilişki daha da sağlamlaşıyor bence

Ben KIrazeye cok baktirdim.

Iyi bir falci, basarili, hisli. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…