- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
o zaman kiraze yada selenayı bekliyim ben pff ..Sarayliya yonelemezsin cunku artik biryolunvarda bakiyor kiz:))
Sedef gediz kim kuzum o yeni mi ciktiKızlar kiraze için kredi yükledim ama yok kaç gündür. Kirazeyi mi bekleyeyim yoksa sedef gedize mi kaydırayım ne dersiniz. @green_apple sen sedefi sormuşsun canım attın mı ona, nasıldı ?
Aynen Baldancım hatasını anlayıp özür dilemesi çok iyi oldu.. Tabi yine de güvenmiyorum aynısını yine yapar ..tamam canım öyle diyorsan bekletiyorum. Bu arada enerji falı attım, kahvede iyi diyorlar ama bilemedim. Bir de barışmıssınız vallahi çok sevindim, belliydi zaten ama erkek arkadasının özür dilemesi de çok iyi olmuş. Bazen böyle tatsızlıklar daha iyi oluyor sonucunda erkek egosundan bir şeyler yıkıyor ve ilişki daha da sağlamlaşıyor bence
enerji falı nasıl oluyoAynen Baldancım hatasını anlayıp özür dilemesi çok iyi oldu.. Tabi yine de güvenmiyorum aynısını yine yapar ..
Kirazeyede ben tarot baktırmştm ,, beniM seçtiğim kartlara göre değil de kendi destesinden açarak yorumlamıştı. Her dediği çıkmıştı.. kelimesi kelimesine bütün dedikleri oldu.. tekrardan baktırmayı bile düşünüyorum .. Enerji falını bende merak ediyorum
Ben de nasıl olduğunu bilmiyorum .. Enerji falı baktıran arkadaşlar varsa bir yazıversin nasıl olduğunuenerji falı nasıl oluyo
Greyimm kirazeyi bende severimmm odami enerji bakiyor?falci ariyorum farkindamisin :):) hahahahhaah :)Ben de nasıl olduğunu bilmiyorum .. Enerji falı baktıran arkadaşlar varsa bir yazıversin nasıl olduğunu
Bu didem telefonda bakan dimi ara vermis olan :/ bi arkadasima dedikleri cikmamis ama bende merak ediyorum cok cikan falida varKizlarrrrrr istanbul topiğinde yine bir Didem falı çıkmış teyyy teyyy teyyy hsber vereyim dedimmm
Bu didem telefonda bakan dimi ara vermis olan :/ bi arkadasima dedikleri cikmamis ama bende merak ediyorum cok cikan falida var
Sedef gediz kim kuzum o yeni mi ciktibende kahvee baktirmakk istiyorummm kizlar oneriniz var mi??
Aynen Baldancım hatasını anlayıp özür dilemesi çok iyi oldu.. Tabi yine de güvenmiyorum aynısını yine yapar ..
Kirazeyede ben tarot baktırmştm ,, beniM seçtiğim kartlara göre değil de kendi destesinden açarak yorumlamıştı. Her dediği çıkmıştı.. kelimesi kelimesine bütün dedikleri oldu.. tekrardan baktırmayı bile düşünüyorum .. Enerji falını bende merak ediyorum
Kizlarrrrr kahveeemii ictimmm bgn niyetimide bozdummm:) kahvede onerebiliceginiz birisi varmi katinadan gina geldi artik :):)
Farkında olmammı :) Ben sanırım dideme baktırcam yaaa Audreyim durdur beni.. Şehrazatamı baktırsam ya da? OffGreyimm kirazeyi bende severimmm odami enerji bakiyor?falci ariyorum farkindamisin :):) hahahahhaah :)
Ahhh ahhhh bende sözümü bozdum Serüvene ve Şehrazata attim. Şimdi de Saraylı ya atacammm gibii. Tutamadimmm sözümü yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?