Binnaz Abla

Aynen Baldancım hatasını anlayıp özür dilemesi çok iyi oldu.. Tabi yine de güvenmiyorum aynısını yine yapar ..

Kirazeyede ben tarot baktırmştm ,, beniM seçtiğim kartlara göre değil de kendi destesinden açarak yorumlamıştı. Her dediği çıkmıştı.. kelimesi kelimesine bütün dedikleri oldu.. tekrardan baktırmayı bile düşünüyorum .. Enerji falını bende merak ediyorum

enerji falı nasıl oluyo

Kiraze ye ben çok attım ama çok küçük şeyler çıktı

Kizlarrrrrr istanbul topiğinde yine bir Didem falı çıkmış teyyy teyyy teyyy hsber vereyim dedimmm

Kizlarrrrr kahveeemii ictimmm bgn niyetimide bozdummm:) kahvede onerebiliceginiz birisi varmi katinadan gina geldi artik :):)

Bu didem telefonda bakan dimi ara vermis olan :/ bi arkadasima dedikleri cikmamis ama bende merak ediyorum cok cikan falida var

Evet canim o şimdi yoğunmuş. Ama genelde olumsuz dedikleri daha çabuk cikiyooo bende de öyle oldu. O arkadaş da olumsuz bir dedigini yaşamış. Umutlaniyoruzzz iyilerde çıkacak diyeee

Sedef gediz kim kuzum o yeni mi cikti bende kahvee baktirmakk istiyorummm kizlar oneriniz var mi??

yeni çıkmış cicim, bende forumda gördüm. Bakalım kahve değilde ben salkımhanımı önermiştim onu begenen arkadaslar olmuş. Ben baktırmadım ama ucuz istersen onu dene. Ama dediğim gibi ben baktırmadım :))

dur bakalım o vakit canım, benim enerji falına bir baksın atarım özelden begenirsen yollarsın

Kızlar enerji falını sormuşsunuz ben lunaya baktırdım: Sanıyorum enerji kartları gibi bir deste var. Ya da belkide kendilerine ait özel bir deste. İsim enerjisinden yola çıkarak kendileri kart açarak yorumluyorlar galiba. Fakat Luna avuç resmi de istiyor. Demek ki el falı da giriyor işin içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…