Binnaz Abla

ben baktirdim ancak cumle dusuklukleri vardi ve maalesef sure goremiyorum demis cok cok etkilemedi beni maalesef

kibar bir dille pozitif kartlar seç yoğunlaş öyle gönder demiş e bi kere elektrik tutmamış tekrar göndermem efsunlara gönderdim ve ilk kez katina baktırıcam. yani çok bişey kaçırmadım desene:)

ben baktirdim ancak cumle dusuklukleri vardi ve maalesef sure goremiyorum demis cok cok etkilemedi beni maalesef

Ben medyum Selena ya gonderdim katinamı geri göndermiş. Bir daha gonderdim cok uzun sure cevaplamadı ben de falı geri çektim. Gittim iki tane 5 kredilik baktırdım.

Belki yardımcı olur diye tellwedekilerle ilgili yorumlarımı yazayım:

Tutankhammon: Ben begendim yani 5 kredi icin fena degil:)
Kinyas: Begenmedim.Yorumunun yarısı kendi reklamıydı.
Rehber: Bastan iyi gidiyordu yorumu her ne kadar adamın ismini defalarca yanlıs yazsa da...ama bana boyle yıldıznameye gel daha iyi görelim yorumu yapılınca geriliyorum.Hic gerek yok.Bir de sanki sorduğun soruya gore cevaplıyor kartlara bağlı degil gibi.
Yakamozlar: Fena degil iyi sayılır.
Almula926: Cok yüzeysel.

Son düzenleme:
kibar bir dille pozitif kartlar seç yoğunlaş öyle gönder demiş e bi kere elektrik tutmamış tekrar göndermem efsunlara gönderdim ve ilk kez katina baktırıcam. yani çok bişey kaçırmadım desene:)

işte bende buna inanmıyorum nedemek pozitif kartlar seç. 72 kartın hepsi pozitif olsa seçecez elbet. yoğunlaşsam kendim bakarım zaten.

tutankammon 10 kredi olmuş canım.
yakamozlar nasıl çıktı mı? az buçuk çıksa ya

rüya yorumu istemiştim. rüyamı yorumlayamadı, geri göndermişti. ya hala niye baktırdıysam çok kızdım kendime

pembekahveye baktirmayin ya valla gece gece moralimin i.. etti yani.benimkini baskasi ile evlendirdi!sanki falda copy pastagibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…