ama 49 dakika önce giriş yapmış. orda bence. kendini saklıyor. :82:
bende baktımda inşallah vallahi ne diyelim
bayram ya yarına belki bu gece bakar:))
duvarına ,çık ortaya diye yaz diyecektim ama duvarını kapatmış.neyse kesin bakar ama
evet canım telvede medyumselena geri yollamış çok kötü kartlar seçmişim..
dalga geçme yaaabakmazsa 1 saate kadar başkasına yollicam o kaybeder
dalga geçme yaaabakmazsa 1 saate kadar başkasına yollicam o kaybeder
Bence yapmaaa:)Ben çok beğenirsem sonra üzülür pişman olursun ama
niye dalga geçeyim canım tesüf ederim.bende dahil burda herkes aynı durumları yaşıyor.
oof evet oda var:)
gelmedi mi falın hala yaa..niye bakmıyo bu kadıın
ben baktirdim ancak cumle dusuklukleri vardi ve maalesef sure goremiyorum demis cok cok etkilemedi beni maalesef
Bence yapmaaa:)Ben çok beğenirsem sonra üzülür pişman olursun ama
ben baktirdim ancak cumle dusuklukleri vardi ve maalesef sure goremiyorum demis cok cok etkilemedi beni maalesef
kibar bir dille pozitif kartlar seç yoğunlaş öyle gönder demiş e bi kere elektrik tutmamış tekrar göndermem efsunlara gönderdim ve ilk kez katina baktırıcam. yani çok bişey kaçırmadım desene:)
Ben medyum Selena ya gonderdim katinamı geri göndermiş. Bir daha gonderdim cok uzun sure cevaplamadı ben de falı geri çektim. Gittim iki tane 5 kredilik baktırdım.
Belki yardımcı olur diye tellwedekilerle ilgili yorumlarımı yazayım:
Tutankhammon: Ben begendim yani 5 kredi icin iyi.
Kinyas: Begenmedim.Yorumunun yarısı kendi reklamıydı.
Rehber: Bastan iyi gidiyordu yorumu ama bana boyle yıldıznameye gel daha iyi görelim yorumu yapılınca falan geriliyorum.Hic gerek yok. Bir de sanki sorduğun soruya gore cevaplıyor kartlara bağlı degil gibi.
Yakamozlar: Fena degil hatta orada baktırdıklarım arasında baya iyi.
Almula926: Cok yüzeysel.
tutankammon 10 kredi olmuş canım.
yakamozlar nasıl çıktı mı? az buçuk çıksa ya
işte bende buna inanmıyorum nedemek pozitif kartlar seç. 72 kartın hepsi pozitif olsa seçecez elbet. yoğunlaşsam kendim bakarım zaten.
Bunlara yeni baktırdım, sonucları yazarım. Tutankhammon zamlandı ha?:)
buda komik oldu şimdi. Dur atlama sakın, kıyma kendine :86:
Ben medyum Selena ya gonderdim katinamı geri göndermiş. Bir daha gonderdim cok uzun sure cevaplamadı ben de falı geri çektim. Gittim iki tane 5 kredilik baktırdım.
Belki yardımcı olur diye tellwedekilerle ilgili yorumlarımı yazayım:
Tutankhammon: Ben begendim yani 5 kredi icin fena degil:)
Kinyas: Begenmedim.Yorumunun yarısı kendi reklamıydı.
Rehber: Bastan iyi gidiyordu yorumu her ne kadar adamın ismini defalarca yanlıs yazsa da...ama bana boyle yıldıznameye gel daha iyi görelim yorumu yapılınca geriliyorum.Hic gerek yok.Bir de sanki sorduğun soruya gore cevaplıyor kartlara bağlı degil gibi.
Yakamozlar: Fena degil iyi sayılır.
Almula926: Cok yüzeysel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?