Binnaz Abla

Kuzum lunayi kacta yakaladin sen ? Bende ona baktirmak istiyorum gece baktim ama girmemisti

Benimmm icim sehrazata sinmedi bir turlu onda bir is varmis gibime geliyor nedense bitanemm :/ anlamadim gunahinida almiyim kadinin ama :) dideme beraber baktiricaz bu gidiste greyimm
Fatıma ya da didem diyen var onu o yüzden ben de biraz takıldım.. Fatımaysa eğer baktırmıştık ona biz boşuna baktırmış oluruz. Didem baktırsak daha iyi olcak sanırım. Ama şu hesaba para yatırma muhabetini sevmiyorum., keşke Didemde sanalda güvenilir bir sitede fal baksa.. Ama tabi böylesi onun için daha iyi..

Kuzum lunayi kacta yakaladin sen ? Bende ona baktirmak istiyorum gece baktim ama girmemisti

hayatım duvarına ayzdım bir iki kere, sonra kaç diyorsanız o saatte gireyim dedim kendisi saat verdi ama o saatten bir iki saat sonra girdi. Burada olan var mı acacagım dedi. Actı attım hayatım duvarından konuş saat belirleyin

Farkında olmammı :) Ben sanırım dideme baktırcam yaaa Audreyim durdur beni.. Şehrazatamı baktırsam ya da? Off

Canım şansına ikiside yokkk bu aralar ikisinin de özel hayatlarinda sıkıntı varmış . Bide Symgee35 nin bir tesbiti varr didem ve Şehrazat aynı kişi diyordu. Valla şu an ikisinin de olmaması tesadüf mü ? Kafam karıştı açıkçası

Tamamdir kuzummm coook sagolll lunaa bekletiyor ama guzel biliyor hatun telwedeki bi kac isimden biri

bende merak ediyorum saraylıyı ama genelde herkesin beğendiği saraylı, fama, fatima bana çıkmadı buda aynı olur diye atmauacağım atanlardan yorum belkiyorum

Sen kendi hissiyatına bak. sıcak geliyosa gönder.

Greyyyy çok sevindim bitanemmm.

"Persembe den sonra buralardayım" demiş Saraylı hanım.....
Sen kaç gibi yakaladin canım ne kadar sürede baktii falına
Canım ben Tellwe de baktırdım hep bana dedikleri çıkmıştır bazı konularda Saraylının kendisi iyidir gerçekten işini özenle yapıyor. Pek bekletmez sıralama ile baktığı için kaçıncı sırada olduğunu bile paylaşırdı Tellwede bakacaklarının o kadar da sevimlidir. Başak burcu olunca titiz ve dikkatli hatun İnşallah enerjin uyar baktıracaksan kahvesi iyidir ben hep kahve attım önceden sorunu yaz hazır olsun bir kenarda. Seyahat durumlarını bilir bana Temmuzda baktığı bir falında "2 nize de yolculuk var sizinki daha sonra onun ki daha önce demişti uzak mesafelerden birbirinize doğru geliyorsunuz" demişti ben bu olayı ekimde aynı şekilde yaşadım

Aynen hala öyle düşünüyorum canım benimmmmm kesinlikle Didem Şehrazat aynı kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…