Kuzum lunayi kacta yakaladin sen ? Bende ona baktirmak istiyorum gece baktim ama girmemistiKızlar enerji falını sormuşsunuz ben lunaya baktırdım: Sanıyorum enerji kartları gibi bir deste var. Ya da belkide kendilerine ait özel bir deste. İsim enerjisinden yola çıkarak kendileri kart açarak yorumluyorlar galiba. Fakat Luna avuç resmi de istiyor. Demek ki el falı da giriyor işin içine
Benimmm icim sehrazata sinmedi bir turluFarkında olmammı :) Ben sanırım dideme baktırcam yaaa Audreyim durdur beni.. Şehrazatamı baktırsam ya da? Off
Tamam baldanım bekliyorumdur bakalım o vakit canım, benim enerji falına bir baksın atarım özelden begenirsen yollarsın
Fatıma ya da didem diyen var onu o yüzden ben de biraz takıldım.. Fatımaysa eğer baktırmıştık ona biz boşuna baktırmış oluruz. Didem baktırsak daha iyi olcak sanırım. Ama şu hesaba para yatırma muhabetini sevmiyorum., keşke Didemde sanalda güvenilir bir sitede fal baksa.. Ama tabi böylesi onun için daha iyi..Benimmm icim sehrazata sinmedi bir turluonda bir is varmis gibime geliyor nedense bitanemm :/ anlamadim gunahinida almiyim kadinin ama :) dideme beraber baktiricaz bu gidiste greyimm
Kuzum lunayi kacta yakaladin sen ? Bende ona baktirmak istiyorum gece baktim ama girmemisti
Farkında olmammı :) Ben sanırım dideme baktırcam yaaa Audreyim durdur beni.. Şehrazatamı baktırsam ya da? Off
Tamamdir kuzummm coook sagolll lunaa bekletiyor ama guzel biliyor hatun telwedeki bi kac isimden birihayatım duvarına ayzdım bir iki kere, sonra kaç diyorsanız o saatte gireyim dedim kendisi saat verdi ama o saatten bir iki saat sonra girdi. Burada olan var mı acacagım dedi. Actı attım hayatım duvarından konuş saat belirleyin
bu kiraze telwedemiydi araıyorum tarıyorum yokBen KIrazeye cok baktirdim.
Iyi bir falci, basarili, hisli. Tavsiye ederim.
bu kiraze telwedemiydi araıyorum tarıyorum yok
bende merak ediyorum saraylıyı ama genelde herkesin beğendiği saraylı, fama, fatima bana çıkmadı buda aynı olur diye atmauacağım atanlardan yorum belkiyorum
Kızlar benimki aradı.. Vee özür diledi. Hiç beklemiyordum.. İlk defa benden özür diledi.. Böylece barışmış olduk.. hishissettiklerininz çıkmış oldu.. Seviyorum sizleri.. Darısı barışamayan faldaşlarımın başına ❤
Bir yolun var da canım.Nerde bakiyooo canım
Birde senin Zehra yorumunu bekliyorum hâlâ
ufuww en son 5 gün önce aktifmiş bide bana hiç baktırmamış kişiler referansla gelsinler diyor. anammhttp://www. tellwe. com /?pg=falciprofil&uid=kiraze12&ptype=duvar
ufuww en son 5 gün önce aktifmiş bide bana hiç baktırmamış kişiler referansla gelsinler diyor. anamm
Fal alemde baktır canım orda da Ester Kira diye biliyorum ben ona baktırmıştım.ufuww en son 5 gün önce aktifmiş bide bana hiç baktırmamış kişiler referansla gelsinler diyor. anamm
Canım ben Tellwe de baktırdım hep bana dedikleri çıkmıştır bazı konularda Saraylının kendisi iyidir gerçekten işini özenle yapıyor. Pek bekletmez sıralama ile baktığı için kaçıncı sırada olduğunu bile paylaşırdı Tellwede bakacaklarının o kadar da sevimlidir. Başak burcu olunca titiz ve dikkatli hatun"Persembe den sonra buralardayım" demiş Saraylı hanım.....
Sen kaç gibi yakaladin canım ne kadar sürede baktii falına
Canım şansına ikiside yokkk bu aralar ikisinin de özel hayatlarinda sıkıntı varmış . BideSymgee35 nin bir tesbiti varr didem ve Şehrazat aynı kişi diyordu. Valla şu an ikisinin de olmaması tesadüf mü ? Kafam karıştı açıkçası
Aynen hala öyle düşünüyorum canım benimmmmm kesinlikle Didem Şehrazat aynı kişi
Ne cakalsin simge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?