Binnaz Abla

Yaaa evet canım doğru diyorsun . İkisininde aynı anda kaybolması garip geldi..Şehrazat anne adı falan istiyor karşı tarafta dahil.. Didem anne adlarını istediimi.? Mesela telefonda bakan yiğit benden sadece kendi adımı ,yaşımı ve burcumu sordu o kadar.. karşı tarafla alakalı hiçbişey sormadı. Adını bile.. ama benimkinin karakterini harfi harfine doğru söyledi.. nereli olduğunu bile bilmişti

Eğer didemde anne adı istiyorsa falda Şehrazat olma ihtimali bence çok yüksek.. Çünkü su falında herkes anne adı istemiyor.. Fatıma bile istememişti

Son düzenleme:
Tellwede, ama falalemdeki Ester Kirayla ayni kisi:)))) Daha duzgun bir site oldugu icin be genelde falalemde baktiriyorum ona.
Bana iki kere bakti hem tellwe hem falalem ikisinde de cok zit cok farkli konustu ikisi de cikmadi aynen seruvendeki gibi oldu cok gelecek odakliydi

Anne adı su falında genelde alınır
O B'nde sıkıntı değildi Greycim
Ama bir insan hayatımı okuyamazdı böyle
Şu kadar ay ayrısınız şu zaman aramak istemiş vazgeçmiş vs ne demek yani

Su falinda anne adi istiyorlar..didem e anne adimi ve kendi adimi dogum yilimi verdim o kadar..ve oldukca iyiydi..benim mantigima gore ikisi ayni kisi degil.cunku didem i anladigim kadari ile arayan cok ve sehrazattan daha pahali..baktirana ihtiyaci olmayan bir falci neden daha az fiyata online baksin ki...kafam yatmadi o ise yano

Şuan Şehrazatı yakalasam su falı atıcam canım ama kaçgündür bakıyorum yok şansımaa artık. İnşallah döner

Şehrazat yazılımı yorum yapıyor? uzun ve detaylımı? Mesela benim Fatımaya baktırdığım su falı çok kısaydı.. Tamam çOk net konuşmuş. Tarihler falan net ama yinede insan biraz detay istiyor

Benimde Fatima da ki Su falım daha uzundu Şehrazattan ama Fatima benim kişiliğimle ilgili baya yazmış onu saymazsak kısaydı haklısın.

Kızlar valla daha önce de söyledim de kaynadı gitti ben de aynı şeyi sema için düşünüyorum. Hiç sormadığım halde, falı baktırma amacım bambaşka bir şey olduğu halde eski sevgilimle yaşadığım herşeyi döktü bana. Geleceği bilemem tabi ama esas sorumla ilgili anı falan asla bilemedi hatta yanıldı zıt şeyler söyledi. Kim olduğunu çözemedim ama bence sema da tanıdık biri.

Son düzenleme:
Valla çok iyiydi bende canım benim
Didem'le aynı anda piyasadan kayboluncq şüphem iyice arttı yani güzelim

Normaldi falı ne uzun ne de kısaydı hayatım

Dİdeme sordum..verdigi cevaplar bunlar..

Didem sehrazat mıdır degil midir bilemem..ilk fal baktırdıgımda, ikisinin falı cok paralel olmamasına ragmen yazılan seylerden ben de etkilendim ve suphelendim..iddiayı ortaya atan arkadasa sordum hatta..o da kesin bir dille "hayır degil" dedi..

Simdi fikirler degismis gordugum kadarıyla..

Bence sırf paralel fallardan yola cıkarak boyle iddialarda bulunmayın..Kaldı ki kazen bu konularda uyarıyor devamlı..

Emin olun, elinizde kanıtınız olsun, sonra "şu şudur" deyin..

Didem sanırım kazenle bu konuda irtibata gececek ozel durumlarını halletikten sonra..

Kızlar bakın ben de bunu hiç anlamıyorum. Biz burda birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz. Kimse kimsenin kazıklanmasını aptal yerine konulmasını istemez. Ayrıca kimse de didem kesin şudur dememiş gördüğüm kadarıyla olabilir demiş. Zaten arkadaşlar da günahını aldıklarını farkedince konu kapanır ama burda parti tutar gibi falcı savunmak da bana hiç hoş gelmiyor. Küçücük bi şeyde hemen dil üslup sertleşiyor hiç hoş değil.

Falcı savunmak mı? İsim olmaz..banane..
Ben de fal baktırdım ve sordum kendisine..verdigi cevap budur diye sizinle paylasıyorum..

Falcı savunmak mı? İsim olmaz..banane..
Ben de fal baktırdım ve sordum kendisine..verdigi cevap budur diye sizinle paylasıyorum..
En son istiyceğim şey tartışmaya girmek de sen şu yazdıklarını bi oku istersen. İddiayı ortaya atan arkadaşa da sordum kesin değil dedi ŞİMDİ FİKİRKER DEĞİŞMİŞ NEDENSE! ŞU ŞUDUR DİYE KANITLAYIP KONUŞUN falan. Valla kimse kusura bakmasın, sonuçta kesin bi hüküm vermiyoruz. Acaba diyoruz ve burda gayette acaba doğru mu düşünüyorum benim gibi düşünenler var mı ya da onların kanıtları var mı diye merak edip kanıtım olmadan da fikrimi belirtebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…