En son istiyceğim şey tartışmaya girmek de sen şu yazdıklarını bi oku istersen. İddiayı ortaya atan arkadaşa da sordum kesin değil dedi ŞİMDİ FİKİRKER DEĞİŞMİŞ NEDENSE! ŞU ŞUDUR DİYE KANITLAYIP KONUŞUN falan. Valla kimse kusura bakmasın, sonuçta kesin bi hüküm vermiyoruz. Acaba diyoruz ve burda gayette acaba doğru mu düşünüyorum benim gibi düşünenler var mı ya da onların kanıtları var mı acaba diye kanıtım olmadan da fikrimi belirtebilirim
Burda Didemi karalayacak bir konuşma geçtimi? İddaada bulunan arkadaşta ısrarla Didemin çok iyi fal baktığını söyledi.. Kaldı ki aynı kişide olabilir.. Hem telefonda hem sanalda bakabilir.. Bunda ne kötülük var..Eki Görüntüle 1588786 Eki Görüntüle 1588787
Dİdeme sordum..verdigi cevaplar bunlar..
Didem sehrazat mıdır degil midir bilemem..ilk fal baktırdıgımda, ikisinin falı cok paralel olmamasına ragmen yazılan seylerden ben de etkilendim ve suphelendim..iddiayı ortaya atan arkadasa sordum hatta..o da kesin bir dille "hayır degil" dedi..
Simdi fikirler degismis gordugum kadarıyla..
Bence sırf paralel fallardan yola cıkarak boyle iddialarda bulunmayın..Kaldı ki kazen bu konularda uyarıyor devamlı..
Emin olun, elinizde kanıtınız olsun, sonra "şu şudur" deyin..
Didem sanırım kazenle bu konuda irtibata gececek ozel durumlarını halletikten sonra..
Doğru söylüyorsun canım haklısın. Ama kimse didem şudur dememiş gördüğüm kadarıyla olabilir mi acaba demiş. Tamam değilmiş konu kapandı.Evet cunku kazen bu konularda bir cok kez uyardı..buna istinaden yazdım..
Sehrazat mıdır defil midir bilemem de dedim mesajın basında..
Eger didem sejrqzat degilse baktırmak isteyenlerin aklında farklı dusunceler olabilir..emin olmadan etiket yapıstırmamak lazım..
Bunun neresi falcı savunmak ya da sert uslup?
Didemin verdigi tarihler de patladı zaten..banane, neden savunayım didemi ya da baskasını?
Burda Didemi karalayacak bir konuşma geçtimi? İddaada bulunan arkadaşta ısrarla Didemin çok iyi fal baktığını söyledi.. Kaldı ki aynı kişide olabilir.. Hem telefonda hem sanalda bakabilir.. Bunda ne kötülük var..
Birde Kazen Sadece burdaki üyelerle ilgili iddaları paylaşmayın diyor.. Dışardaki falcılar konusundaki konuşmalarımız ( hakaret olmadığı sürece) onu ilgilendirmez..
Didem hanımında bu kadar üzülmesine gerek yokmuş..kimse onu karalamıyor tam tersi çok övülüyor.. baktırmayı bile düşünüyordum.. Sonuçta burası bir forum..illaki konuşmalar olcak. kendisi de bu forum sayesinde meşhur olduğunu unutmasın
Sen değilsinn tolin niye üstüne alındınn burdaa her falcınınn beğenenii varr sana demedimm bir kişi ile paylaştımm sadecee sonuctaa burasıı bana siz öğrettinizz forumm bildiklerimizii yazıyoruzz bende kafadann atmıyorumm o kişi sen değilsinn emin olmasam da yazmam üstüne alınmandaa tuhafımaa gitti ne alakaaha bu aradagollom sureklı saraylının burda kankası var kankası var dıyıp durdu o benım galıba ama ne ara kanka olduk ondan benım haberım yok ıste ben bunlara sınır oluyorum
ha bu aradagollom sureklı saraylının burda kankası var kankası var dıyıp durdu o benım galıba ama ne ara kanka olduk ondan benım haberım yok ıste ben bunlara sınır oluyorum
Baldan kirazeyi bekle derim canım.. Kirazenin falı bende çıkmıştı.. Çok beğeniyorum kirazeyide..
Ayrıca ben istanbul topiğinde falcı burak hakkında bir iddaada bulunmuştum bir zaman.. Burak kazenle görüşüp bir yazı hazırlayıp sadece bu yazının forumda görünmesini istedi.. Ve kazende buna izin vererek yayınlattı..
Yani kendi savunmasını yaptı. Bizde sustuk.. Didem Hanım da kendi savunmasını yapabilirmiş.. Aracıya hiç gerek yokmuş
Medcezir vatsab konuşmalarını paylaşan sensin.. Orda yazıyor.. Kafamdan uydurmuyorum.. Didem Hanım beni karalamasınlar yazmış sende cevap vermişsin.. Bayağı dertleşmiişsiniz.. bir daha oku istersenDidemi karalayacak bir konuşma geçti dedim mi?
Ben didem şehrazat iddialarına, didemin cevabını sizle paylaştım..
Ve emin olunmadan böyle iddialarda bulunulmaması gerektiğini söyledim..Hepsi bu..
pekı gollom oyle dıyosan oyle olsunSen değilsinn tolin niye üstüne alındınn burdaa her falcınınn beğenenii varr sana demedimm bir kişi ile paylaştımm sadecee sonuctaa burasıı bana siz öğrettinizz forumm bildiklerimizii yazıyoruzz bende kafadann atmıyorumm o kişi sen değilsinn emin olmasam da yazmam üstüne alınmandaa tuhafımaa gitti ne alakaa
mesaj atcamm bakarsann durduk yere böyle demenn ne acayipp olduu seninle özeldenn konusuyodukk öyle olsa sana yazardım mesajına bakarsanpekı gollom oyle dıyosan oyle olsun
Tolincan güveniyoruz sandığınız insanlar derken ne kstettin anlamadımbakın ben yazayım bu topık yakında altına dınamıt konulmus gıbı patlar o yuzden guvenıyoruz sandıgınız ınsanlara guvenmeyın kımseyı savunmayın ben yazayımda sonra tolın uyarmadı demeyın
Medcezir vatsab konuşmalarını paylaşan sensin.. Orda yazıyor.. Kafamdan uydurmuyorum.. Didem Hanım beni karalamasınlar yazmış sende cevap vermişsin.. Bayağı dertleşmiişsiniz.. bir daha oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?