Binnaz Abla

Evet cunku kazen bu konularda bir cok kez uyardı..buna istinaden yazdım..

Sehrazat mıdır degil midir bilemem de dedim mesajın basında..

Eger didem sehrazat degilse baktırmak isteyenlerin aklında farklı dusunceler olabilir..emin olmadan etiket yapıstırmamak lazım..

Bunun neresi falcı savunmak ya da sert uslup?

Didemin verdigi tarihler de patladı zaten..banane, neden savunayım didemi ya da baskasını?

Burda Didemi karalayacak bir konuşma geçtimi? İddaada bulunan arkadaşta ısrarla Didemin çok iyi fal baktığını söyledi.. Kaldı ki aynı kişide olabilir.. Hem telefonda hem sanalda bakabilir.. Bunda ne kötülük var..

Birde Kazen Sadece burdaki üyelerle ilgili iddaları paylaşmayın diyor.. Dışardaki falcılar konusundaki konuşmalarımız ( hakaret olmadığı sürece) onu ilgilendirmez..

Didem hanımında bu kadar üzülmesine gerek yokmuş..kimse onu karalamıyor tam tersi çok övülüyor.. baktırmayı bile düşünüyordum.. Sonuçta burası bir forum..illaki konuşmalar olcak. kendisi de bu forum sayesinde meşhur olduğunu unutmasın

Doğru söylüyorsun canım haklısın. Ama kimse didem şudur dememiş gördüğüm kadarıyla olabilir mi acaba demiş. Tamam değilmiş konu kapandı.

Arkadaşlar çok aktif olamasamda forumun en eski üyelerinden biriyim.Burda adı geçen birçok falcıya fal attım.Ve her zaman baktırdıklarımı objektif yorumlamaya çalıştım.Didem Hnda ilk defa telefonda baktırdığım falcı oldu ve cidden beğendim ve asla paragöz bir insan olduğunu ve Şehrazat olduğunu düşünmüyorum.Şehrazat bende bariz kötüydü,nerdeyse benim kadar boyu olan adamı selvi boylu yaptı,3 senedir nihayete eremeyen olayımızı 8 günde halletti.yani anda çok kötüydü ama Didem cidden anda ben hiçbir şey anlatmadan döktürdü benimle yaşamış gibi.Bence alakaları bile yok.

Didemi karalayacak bir konuşma geçti dedim mi?
Ben didem şehrazat iddialarına, didemin cevabını sizle paylaştım..

Ve emin olunmadan böyle iddialarda bulunulmaması gerektiğini söyledim..Hepsi bu..

Ayrıca ben istanbul topiğinde falcı burak hakkında bir iddaada bulunmuştum bir zaman.. Burak kazenle görüşüp bir yazı hazırlayıp sadece bu yazının forumda görünmesini istedi.. Ve kazende buna izin vererek yayınlattı..

Yani kendi savunmasını yaptı. Bizde sustuk.. Didem Hanım da kendi savunmasını yapabilirmiş.. Aracıya hiç gerek yokmuş

ha bu arada gollom sureklı saraylının burda kankası var kankası var dıyıp durdu o benım galıba ama ne ara kanka olduk ondan benım haberım yok ıste ben bunlara sınır oluyorum
Sen değilsinn tolin niye üstüne alındınn burdaa her falcınınn beğenenii varr sana demedimm bir kişi ile paylaştımm sadecee sonuctaa burasıı bana siz öğrettinizz forumm bildiklerimizii yazıyoruzz bende kafadann atmıyorumm o kişi sen değilsinn emin olmasam da yazmam üstüne alınmandaa tuhafımaa gitti ne alakaa

ha bu arada gollom sureklı saraylının burda kankası var kankası var dıyıp durdu o benım galıba ama ne ara kanka olduk ondan benım haberım yok ıste ben bunlara sınır oluyorum

Son zamanlarda bu tip iddialar çok arttı zaten konuda..Eskiden böyle değildi..Kim kimse çıksın elbet ortaya..Ya da kimin kankası varsa, veya aramızda dolanan falcılar varsa v.s..

Ama sırf paralel bir fal nedeniyle didem kesin şehrazat demek, dideme de şehrazata da cevap hakkı doğurur..

Baldan kirazeyi bekle derim canım.. Kirazenin falı bende çıkmıştı.. Çok beğeniyorum kirazeyide..

Iki kiraze var hangisi acaba ?

Telwe de de var Greycim
Bir ara onu da deneyeceğim canım
Bakalım nasılmış

Grey, ne aracısı Allahaşkına? Ben sordum, verdiği cevap üzerine cevabını paylaşmaya ben karar verdim..

Bu topikte en eski üyelerden biriyim, ne bir falcı savunmuşluğum vardır ne aracılık ettiğim..Rica edicem, laflar istenmeyen yerlere gitmesin.

Didemi karalayacak bir konuşma geçti dedim mi?
Ben didem şehrazat iddialarına, didemin cevabını sizle paylaştım..

Ve emin olunmadan böyle iddialarda bulunulmaması gerektiğini söyledim..Hepsi bu..
Medcezir vatsab konuşmalarını paylaşan sensin.. Orda yazıyor.. Kafamdan uydurmuyorum.. Didem Hanım beni karalamasınlar yazmış sende cevap vermişsin.. Bayağı dertleşmiişsiniz.. bir daha oku istersen

Ay kızlar valla ben iddiaları iyice büyütüyorum. Telefonla bakanları bilmem dideme de baktırmadım ama telefonla baktırdığım tek bi faldan da memnun kalmadım. Ama online falda çarklar üç beş falcının elinde dönüyor çıkarsa valla şaşırmam hahaha

pekı gollom oyle dıyosan oyle olsun

Medcezir vatsab konuşmalarını paylaşan sensin.. Orda yazıyor.. Kafamdan uydurmuyorum.. Didem Hanım beni karalamasınlar yazmış sende cevap vermişsin.. Bayağı dertleşmiişsiniz.. bir daha oku istersen

Sen de bir oku grey, "şu hastaneden bir çıkayım ben yazacağımı bilirim" gibi bir şey söyledi..Ben de ben bu konuşmanı aynen aktarabilirim foruma dedim, o da Allah razı olsun, iyi olur dedi..Baya gerilmiş okuduğum kadarıyla..

Annesine de şifa diledim bunun haricinde..Dertleşme falan yok ortada yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…